ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως σε ψηφοφόρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Εμείς δεν γνωρίζουμε τον δημοσιονομικό εξορθολογισμό τον οποίο έκαναν τα κόμματα επί 42 χρόνια.

Γνωρίζουμε τις διακομματικές προσλήψεις στο κοινοβούλιο, και την ευχέρεια που είχε κάθε κόμμα - ακόμη και νεοεισερχόμενο στη βουλή - να διορίζει τους παραταξιακούς του. (Βλέπε Καρατζαφέρης)

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν το πελατειακό κράτος, με προσλήψεις στο κοινοβούλιο, σε υπουργεία, πολιτικά γραφεία υπουργών, αναπληρωτών υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων υπουργείων, γενικών γραμματειών, περιφέρειας, δήμων, νοσοκομείων, κ.α.

Γνωρίζουμε έπειτα και τις χθεσινές δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το προνομιακό καθεστώς διορισμών από τα κόμματα, εκατοντάδων ατόμων τα οποία πληρώνονται ως αργόμισθοι.

Γνωρίζουμε το ειδικό καθεστώς προσλήψεων και λειτουργίας του καναλιού της βουλής, ενώ ο πολίτης είχε προτείνει τη λειτουργία του πολύγλωσσου δημόσιου καναλιού 4.

Γνωρίζουμε πόσοι φερόμενοι ως εργαζόμενοι απολαμβάνουν μισθών και προνομίων σε όσα προανέφερα ενώ ουσιαστικά  δεν εργάζονται.

Γνωρίζουμε πόσοι φερόμενοι δημοσιογράφοι είναι διπλοθεσίτες, τριπλοθεσίτες, τετραθεσίτες, και απολαμβάνουν μισθών για λιβάνισμα πολιτικών όποτε χρειαστεί ένα δελτίο τύπου.

Γνωρίζουμε τι ισχύει ακόμη και σήμερα στους δήμους από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Γλυφάδας.

Δαπανώνται ετησίως εκατομμύρια ευρώ υπέρ παραταξιακών - ημέτερων, φίλων, συγγενών, για στέγαση συλλόγων του οτιδήποτε (ψηφοφόρων) κ.τ.λ. χωρίς να υπάρχει έστω και μια ενδογενής ταυτότητα ειδικά στους συλλόγους.

ΕΦΙΣΤΩ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Ετησίως δαπανώνται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για στέγαση - χρηματοδότηση - αγορές κ.τ.λ για τοπικούς συλλόγους οι οποίοι αποτελούνται από πολίτες οι οποίοι δεν διαθέτουν εντοπιότητα (εννοώ ότι κάποια στιγμή ήρθαν στη Γλυφάδα και συνέστησαν κάποιους συλλόγους για τις παραδόσεις του τόπου από τον οποίο ήρθαν) και ενώ ισχύουν τα προαναφερόμενα, οι εκάστοτε απατεώνες των θεσμών, ουδέποτε συνέδραμαν επί δεκαετίες στις δομές των κατοίκων Γλυφάδας με εντοπιότητα.

Είναι χαρακτηριστικές οι παρανομίες επί δεκαετίες σε προτάσεις, μελέτες, αιτήσεις, όσων διοίκησαν στη Γλυφάδα, και κανείς εξ αυτών δεν ήταν δημότης Γλυφάδας με εντοπιότητα, άρα έχουμε το αυταπόδεικτο απαράδεκτων για θεσμικό ρόλο.

Γνωρίζετε πως, από ποιους, και γιατί, εκμαυλίζονται τοπικός πολιτισμός και τοπική δημοκρατία.

Τα κόμματα 40 ετών δεν παρείχαν έργο, παρείχαν παθογένειες, και αποκλειστικά παθογένειες.

Δώστε αναλυτικά στη δημοσιότητα πόσα χρήματα του συνόλου δαπανώνται για στέγαση και χρηματοδότηση των τοπικών συλλόγων, και στη συνέχεια εξηγείστε τις παρανομίες σας σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις από ένα δημότη που παρείχε ενδογενή τοπικό πολιτισμό.

Δώστε αναλυτικά στη δημοσιότητα πόσα εκατομμύρια ετησίως κοστίζουν οι διορισμένοι από τις διοικήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Όταν θα με βλέπετε φροντίστε να μην αναφέρετε τις λέξεις πολιτισμό, και δημοκρατία.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως σε ψηφοφόρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">