ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απόδειξη διαπλοκής το debate των πολιτικών αρχηγών




Το ντιμπέιτ της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί από 7 τηλεοπτικούς σταθμούς ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, συντονιστής θα είναι ο διορισμένος δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος, ενώ τις ερωτήσεις θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι από τα 6 κανάλια διαπλοκής.

Οι συνεργάτες της διαπλοκής πολιτικοί θα δεχθούν έξι ερωτήσεις (μία για κάθε θεματικό κύκλο) από κάθε έναν από τους έξι δημοσιογράφους της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Οι έξι θεματικοί κύκλοι είναι:
Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
Παιδεία, Υγεία
Μεταναστευτική πολιτική – προσφυγικό
Εξωτερική πολιτική – Άμυνα
Δημόσια Διοίκηση και κοινωνική πολιτική

Οι έξι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι οι: Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).

Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κυριακού, Κοντομηνάς, είναι κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης οι οποίοι ληστεύουν για χρόνια τον ελληνικό λαό, έπαιρναν δάνεια και επιδοτήσεις από το κράτος καθώς και μίζες από τους πολιτικούς και ωφελούνται από την εφαρμογή των μνημονίων, αφού πολλά από αυτά που κόβονται από το λαϊκό εισόδημα και τις δημόσιες δαπάνες, πέρα από αυτά που παίρνουν οι δανειστές του υπερεθνικού κεφαλαίου, καταλήγουν στις τσέπες τους. 

Κάτω από την ηγεσία αυτής της μαφίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης βρίσκονται οι ¨μεγαλοδημοσιογράφοι¨ με τους παχυλούς μισθούς, οι οποίοι κάνουν καθημερινά τη βρώμικη δουλειά της αντιλαϊκής και αντικοινωνικής προπαγάνδας (Όλγα Τρέμη Σία ΚοσιώνηΜαρία Χούκλη,  Μάρα ΖαχαρέαΑντώνης ΣρόιτερΜάκης Γιομπαζολιάς κ.τ.λ).

Ο κάθε πολίτης πρέπει να στοιχειοθετήσει τον απόλυτο εμπαιγμό που γίνετε από την πολιτικοοικονομική διαπλοκή, δεδομένου ότι στα δεδομένα μιας δημοκρατικής κοινωνίας δεν υφίστανται αποκλειστικά τα φερέφωνα του μεγάλου κεφαλαίου και της μαφίας, υφίστανται εκατομμύρια πολιτών, και παράλληλα το διαδίκτυο έχει σημαντικό μερίδιο στην ΣΩΣΤΗ ενημέρωση του Ελληνικού λαού.

Όταν οι πολιτικοί αποφασίζουν συνολικά να συμμετάσχουν σε μια προσυμφωνημένη σκηνοθετημένη παράσταση, με συγκεκριμένα ερωτήματα που δεν θα γίνουν από τους άμεσα πληττόμενους της Ελληνικής κοινωνίας, όμως θα γίνονται από υπαλλήλους της Μαφίας, και της διαπλοκής που σε απτή συνέργεια με πολιτικά κόμματα και πολιτικούς καταργούν το θεμέλιο του πολιτεύματος, όποιοι εκλάβουν σοβαρά τα μεταδιδόμενα στερούνται έστω και υποτυπωδώς επαρκούς νοημοσύνης. 

Από νοήμονα πολίτη καθίσταται σαφής ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ σε όλο του το μεγαλείο στα φερόμενα  debate , όπως και η καθολική αδυναμία των πολιτικών αρχηγών κομμάτων να ερωτηθούν από το λαό και όχι από τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απόδειξη διαπλοκής το debate των πολιτικών αρχηγών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">