ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ, Μπουντουτσίδης: Αντιπαθώ τον Μηδενισμό, την Α-Πάθεια και την Α-φασία

Ο συμπολίτης μας κ. Δ. Μπουντουτσίδης, συνομιλώντας στα sosial media με κάποιους ομογενείς τοποθετείτε για ζητήματα πολιτικής φύσεως - χαρακτήρα. Δεδομένου ότι όσα λέγονται μεταξύ τους με αφορούν και εμένα προσωπικά, θα κάνω μια σύντομη τοποθέτηση.

Καταρχάς, όσων αφορά τον κ. Τσίπρα είναι σαφές ότι αποτέλει μια ξεχωριστή και εξέχουσα προσωπικότητα, όμως δεν πρέπει να αγνοούμε ότι στη χώρα μας υπάρχουν χιλιάδες συνάθρωποι μας ανάλογου εύρους και δυνατοτήτων, και κάποιοι εξ αυτών έθεσαν δημόσια πριν από δεκαετίες πολλά από όσα ακολουθούνται και λέγονται από τον κ. Τσίπρα επί των ημερών μας.

Σαφέστατα υπάρχει διαχρονικά μια παρανόηση όσων αφορά τις ύβρεις, και την ύβρη από την πλευρά όσων αποτεινόμενοι στο κοινωνικό σύνολο εξασφάλισαν την προσωπική τους βιωσιμότητα και συμμετοχή στους θεσμούς, και ενώ είχαν υποσχεθεί τόσο τις αρμόζουσες πολιτικές, όσο και παρεχόμενες λύσεις στις διαμορφωμένες παθογένειες που δημιούργησαν πολιτικοί και κόμματα ως προκάτοχοι τους, (διαφθορά, διαπλοκή, κ.τ.λ) στον αντίποδα προς το παρόν συντηρούνται τα ίδια συμφέροντα, οι ίδιες παθογένειες, χωρίς καμία ενέργεια και καμιά αλλαγή επί της ουσίας.

Ενδεικτικά τι εστί ύβρη επί των ημερών μας: Η χρηματοπιστωτική κρίση αποτελεί ύβρη των εχόντων απέναντι στους μη έχοντες καθότι, αφού οι πρώτοι πλούτισαν με κόλπα στους κόλπους των χρηματιστηρίων ανά τον κόσμο, οι δεύτεροι καλούνται να πληρώσουν τη λυπητερή στο πεδίο της λεγόμενης πραγματικής οικονομίας, και οι πολιτικοί - δήμαρχοι αδυνατούν να εξισσοροπήσουν υπέρ των πληττόμενων λαϊκών στρωμάτων.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ύβρις απο το να πολιτεύονται άτομα τα οποία υποσχέθηκαν ορθή και ενδεδειγμένη διαχείριση, καθώς και αντιπροσώπευση, και ενώ υπάρχουν επί χρόνια δημόσια εκτεθειμένοι οι πολίτες, και σαφέστατα υπήρξε το σύνολο των σύννομων και ορθών ενεργειών, οι πολιτευόμενοι επέλεξαν είτε την παρανομία, είτε την αναλγησία, είτε να κωφεύουν χωρίς ορθές ενέργειες. (Βλέπε δήμος Γλυφάδας)

Αυτά τα λίγα από την πλευρά μου όσων αφορά τις ύβρεις, και είναι γνωστό της πάση ότι ουδέποτε υπήρξα μηδενιστής, είτε φανατικός, και όπως γνωρίζετε επί χρόνια υποστήριξα δημόσια τον σημερινό πρωθυπουργό, δεδομένου ότι και εμένα προσωπικά μου είχε δημιουργήσει την εικόνα ενός ανθρώπου ο οποίος με σταθερά βήματα και κινήσεις όσα δήλωνε θα τα έκανε πραγματικότητα. 

Σαφώς από τα παρεχώμενα λόγια δια των τηλεοράσεων, μέχρι το πεδίο των αποδείξεων υπάρχει τεράστια απόσταση, και πρέπει να παρασχεθούν οι αποδείξεις ουσιαστικών ριζοσπαστικών αλλαγών, οι οποίες πρέπει να καλύψουν απαραιτήτως και εμένα, πλήν του συνόλου των υπολοίπων πολιτών. 

Οι πολιτευόμενοι πρέπει να καλύψουν όσους πολίτες πλήρωσαν και πληρώνουν το μάρμαρο, και δεδομένου ότι πολλοί γνωρίζουν ότι επί των ημερών μας στη χώρα μας το πρόβλημα είναι κοινωνιολογικού και ταξικού χαρακτήρα, δεν είναι απλά πολιτικής φύσεως.

Αν υπάρχει πραγματικά διάθεση για αντιπροσωπευτική δημοκρατία και αντιπροσώπευση του κοινωνικού συνόλου, μπορούν να υπάρξουν. Το θέμα είναι ότι ως λαός - φάρα - δεν λειτουργούμε ορθά, και ενώ υπάρχουν δεσμεύσεις και προεκλογικές εξαγγελίες, στη συνέχεια επικρατεί συντήρηση από το σύνολο εμπλεκομένων με όσα ήταν εδραιωμένα σε κοινωνικό επίπεδοέστω και κάκκιστα, και υποβάθμιση όσων πρέπει να γίνουν.

Όπως γνωρίζετε κ. Μπουντουτσίδη λειτούργησα σε ένα χώρο πριν από το σύνολο όσων υπάρχουν σήμερα, κατέθεσα μια από τις πρώτες αιτήσεις - παράβολο για εγκατάσταση - ίδρυση - λειτουργία ΤΟΠΙΚΟΥ Ραδιοφωνικού σταθμού, και ενώ το σύνολο των διαπλεκόμενων ολιγαρχών, με σειρά ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ραδιοτηλεοράσεων, καταργούσε στην πράξη το θεμέλιο του πολιτεύματος, με την ανοχή του συνόλου των κομμάτων - κυβερνήσεων, για εμένα σχεδίασαν έπειτα από εκατοντάδες αιτήσεις και ενέργειες ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. Επί 11 χρόνια ενώ γίνεται πάρτι με τα χρήματα των συμπολιτών μας στον κομματοκρατούμενο δήμο Γλυφάδας, το σύνολο διοικούντων παρανομούσε και υπηρετούσε - υπηρετεί ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ εκτός της πόλης. 

Η κυβέρνηση της Ανατροπής, της Αριστεράς, του Δικαίου, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, και ο νέος άνθρωπος κ. Τσίπρας δεν οφείλουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας; Η κάνω λάθος ότι το ανάλογο όφειλε και ο κ.Παπανικολάου, ο οποίος φρόντισε κουμπάρους, κομματικούς, και φίλους με τα χρήματα των συμπολιτών μας;

Ο διάλογος μεταξύ κ.  Μπουντουτσίδη και των ομογενών στα sosial media.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κυρίου ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ;

Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη

1-10-2015

Αγαπητέ Πέτρο από το Τορόντο,
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους τους Έλληνες του εξωτερικού.
Επίσης, καλό μήνα σε όλες και όλους εντός της Ελλάδας.

Πέτρο,
Κατά το παρελθόν, σου υποσχέθηκα μετά από υβριστικά σχόλια σου, συλλήβδην για όλους τους Έλληνες που κατοικούμε στην Χώρα μας, «ό,τι οι δυο μας θα τα πούμε αναλυτικότερα σε άλλη φάση», πέρασαν ημέρες, πέρασαν μήνες και είπα άστο.

Σήμερα,
Και μετά και από τα εξίσου υβριστικά σχόλια που κάνεις στο ε-μαιλ μου, χαρακτηρίζοντας μας («Τρομοκρατημένα ανθρωπάκια». «Νούμερα». «Αγαθέ Ελληνάκο» «…»), πάλι για όλους εμάς που κατοικούμε στην Ελλάδα.
Αποφάσισα να σου γράψω δύο λόγια και τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, -ανεβάζω και στο facebook-.

Και εξηγούμαι,
Δεν ανεβάζω τα υβριστικά σου κείμενα και του ομοίου σου, αυτά είναι δικά σου/σας και μπορεί να τα αναρτήσεις ο ίδιος.

Λοιπόν Πέτρο,
Σε ότι με αφορά, οι απόψεις σου είναι σεβαστές, όμως τα υβριστικά σου σχόλια, συλλήβδην για όλους εμάς τους Έλληνες/δες (Νέους και Νέες) που κατοικούμε στη Χώρα μας –δεν μπορώ να τα δεχθώ- και τούτο διότι αντιπαθώ τον Μηδενισμό, την Α-Πάθεια και την Α-φασία.

Τι! Να κάνουμε.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν μας αρέσει «ο Μηδενισμός, το Πάθος και η Αφασία» και όλοι κρινόμαστε και για αυτά που λέμε και για αυτά που κάνουμε.
Τα πάντα δηλαδή και κατά την άποψη μου -έχουν δύο όψεις-. Είναι δηλαδή σαν τα νομίσματα.

Ενώ μου γράφεις«ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ , ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΚΑΙ ,ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ , ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ».

Όμως διαπιστώνω αντί για ΦΙΛΗ (όπως παραπάνω αναφέρεις), το υπογράφει κάποιος Sotos με ανδρικό επώνυμο. Αυτό ως σχόλιο.

Λοιπόν Πέτρο, επειδή οι αρχαίοι Έλληνες μας παρέδωσαν την πλουσιότερη και μη συμφωνημένη γλώσσα, την Ελληνική και που οι λέξεις της, χτίστηκαν με τους συνδέσμους, τα στερητικά, τα επιφωνήματα, τις ρίζες κ.λ.π, κ.λ.π.

Αναλύοντας παρακάτω την ΑΦΑΣΙΑ και την ΦΑΣΗ μπαίνω στον πειρασμό να γράψω. Κάθε άνθρωπος, χρησιμοποιεί το λόγο και τις πράξεις του με τα δικά του ερεθίσματα – κριτήρια και τα αντλεί από το περιβάλλον ή από το γνωστικό ή μορφωτικό επίπεδο που βρίσκεται και αυτά κατά κανόνα μπορεί να είναι αντικειμενικά ή υποκειμενικά. Τουλάχιστον λες, αυτοί δεν βρίσκονται σε ΑΦΑΣΙΑ και τούτο γιατί κάνουν χρήση του λόγου. Δηλαδή βρίσκονται σε ΦΑΣΗ διαλόγου και αυτό μπορείς να το κατανοήσεις.

Στην ΑΦΑΣΙΑ όμως, αυτή η τάση (ΦΑΣΗ) του λόγου δεν υπάρχει. Επομένως, σε ΑΦΑΣΙΑ βρίσκεται κάποιος που δεν μπορεί να πει αυτό που θέλει και αυτό προέρχεται είτε από βιολογική πάθηση, είτε από αδιαφορία. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!;.

Η ΑΦΑΣΙΑ όμως που προέρχεται από ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ είναι επικίνδυνη και καταστροφική.
Κλείνοντας με την Α-Πάθεια και την Ελληνική γλωσσική επιχειρηματολογία αφαιρώντας το στερητικό Α της απάθειας η λέξη γίνεται πάθεια και η ρίζα του έχει το Πάθος και δεν καταλαβαίνω το ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ που σας οδηγεί σε ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ;.

Μέσα το κείμενο.
Αναφέρει «τρομοκρατημένα ανθρωπάκια πήγατε και ξαναψηφίσατε πάλι επιπόλαια αυτούς που σε καθηλώνουν μπροστά στο χαζοκούτι και σε πείθουν με την αντεθνική προπαγάνδα τους, πως είναι οι ΣΩΤΗΡΕΣ σου».

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
Αλλά με την ευκαιρία,
Είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ η στάση του Νέου και σε ηλικία Πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα και των αξιωματούχων που τον πλαισιώνουν;

1ον. Επειδή αποχώρησαν από την σύνοδο του ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ στην προσφώνηση, της FYROM (ΠΓΔΜ) ως ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ;. Πολύ καλά έκανε και μπράβο στον ίδιο και στους συμβούλους του. Ας το επιχειρούσαν και οι προηγούμενοι και οι πιο προηγούμενοι από τους προηγούμενους.

2ον. Είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ η στάση του Πρωθυπουργού που στον ΟΗΕ και στη Διεθνή Κοινότητα είπε «Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες για την επίλυση των συγκρούσεων στη ΣΥΡΙΑ, ΛΥΒΙΗ και λοιπές εμπόλεμες χώρες για να αντιμετωπίσουν τους πρόσφυγες και τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;».

3ον. Είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ η στάση του Πρωθυπουργού που είπε «Χρειάζονται διπλωματικές λύσεις που να συμπεριλαμβάνουν όλους τους σημαντικούς δρώντες στην περιοχή για να θεμελιώσουν την ΕΘΝΚΉ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ;».

4ον. Και τέλος γιατί αυτά δεν έχουν τελειωμό.
Είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ η στάση του Πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα και των Ελλήνων Αξιωματούχων που συναντά και συνομιλεί με τον Μπάρακ Ομπάμα, τον Σι Τζινπίνγκ, τον Βλαδίμηρο Πούτην, τον Μπιλ Κλίντον, τον Ραούλ Κάστρο, τον Μαχμούντ Αμπάς, τον Αμπέλ Φατάχ, τον Αχμετ Νταβούτογλου, τους Ευρωπαίους Ηγέτες, κ.λ.π, κ.λ.π Είναι ασήμαντοι διπλωμάτες όλοι αυτοί;.

Άφησα στο τέλος τον ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ που στην αρχή του κειμένου μου ανέφερα.
Δυστυχώς χάσαμε το «γνώθι σαυτόν» Ελληνικότατο ρητό. Είναι εύκολο να ασκείς κρητική και αυτό είναι υγεία. Όμως είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να σε σέβονται σε αυτή την ηλικία του Αλέξη Τσίπρα, και ο σεβασμός των ανωτέρω αξιωματούχων, φαίνεται από το να τον καλούν οι παραπάνω Ηγέτες στον οίκο τους.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

Για τα παρακάτω δεν έχω κανέναν λόγο να σου εξηγήσω, όμως το κάνω.

Υ.Γ1. Δεν ταυτίζομαι με κανένα κόμμα.

Όμως δεν μπορώ να σιωπήσω για έναν νέον άνθρωπο και μάλιστα σε αυτή την ηλικία (εμείς οι γονείς κρίνουμε καλύτερα αυτές τις ηλικίες) που καταφέρνει μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι να επικεντρώνει όλο το ενδιαφέρον του κόσμου στην Χώρα μας, και να μιλούν οι αξιωματούχοι άλλων Χωρών και διεθνείς Δημοσιογράφοι για το φαινόμενο Τσίπρα. Είναι κρίμα ως Έλληνας που έχω αφιερώσει και στα κοινά την ζωή μου, να πάθω ΑΦΑΣΙΑ για όσα επιχειρούν κακόβουλα να καταμαρτυρήσουν για αυτόν τον ΝΕΟ άνθρωπο.

Υ.Γ2. Δεν θα διστάσω να αναρτήσω στα μανταλάκια τον Αλέξη τον Τσίπρα και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν –σε περίπτωση που διαπιστωθούν πράξεις και ενέργειες όμοιες, προηγουμένων αξιωματούχων-.

Υ.Γ3. Αγαπητέ Πέτρο είμαι στη διάθεση σου να αναρτήσω όσα μου έστειλες στο ε-μαιλ μου αν μου το ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
Δημήτρης Μπουντουτσίδης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ, Μπουντουτσίδης: Αντιπαθώ τον Μηδενισμό, την Α-Πάθεια και την Α-φασία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">