ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πάρτι της διαπλοκής καλά κρατεί

Όταν συμβαίνουν όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, είτε θα φροντίσει άμεσα να υπάρξει δημοκρατία, δικαιοσύνη, και συνταγματική ομαλότητα, είτε θα αντιμετωπίσει όσα της αρμόζουν.

Γιάννης Κουρδομένος: Προσωπικά έδωσα διορία ενός μηνός για πλήρη αποκατάσταση στα ερτζιανά, καθώς και του πρωτεργάτη των FM, ο οποίος δέχτηκε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, ώστε η οικονομική, η πολιτική, και η εκκλησιαστική διαπλοκή, να έχουν εύκολο έργο για μεγαλύτερες απάτες και κονόμα. 

Παραμένω χωρίς λειτουργία και επί 11 χρόνια στερούμε το ψωμί στην ίδια μου τη χώρα, έπειτα από ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ τύπου ενέργειες, και ειδικά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και το σύνολο των βουλευτών, γνωρίζουν ποιοι τις μεθόδευσαν.

Περιμένω την δημοκρατία, την δικαιοσύνη, και την αλληλεγύη που υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες, με ξεκάθαρες ενέργειες ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, και απαλλακτικού βουλεύματος για την επιστροφή των ληστεμένων της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και δεδομένου ότι οι υπόλοιποι στο καθεστώς ασυδοσίας, διαφθοράς, και διαπλοκής λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Σαφώς  ανά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να σας θυμίζω και ποιοι είναι κάποιοι από τους φερόμενους αριστερούς της Γλυφάδας. Ποιοι ήταν οι συμπολίτες μας που έτυχαν επί σειρά ετών υποστήριξη, όταν κανείς άλλος τοπικά δεν δημοσιοποιούσε οτιδήποτε αφορούσε τα εν λόγω άτομα, και τι αποφασίσαν στο παρασκήνιο ως ''ανταπόδοση'' όσοι δεν αντιμετώπιζαν κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Σήμερα γνωρίζουμε τι ισχύει με την αχαρακτήριστη φάρα των νεοελλήνων, και πολύ περισσότερο γνωρίζουμε ότι η πολιτική ιδεολογία σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά ένα όχημα που χρησιμοποιείται από κάπηλους. 

Η πολιτική ιδεολογία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν από άτομα τα οποία μπορεί σε ένα βαθμό να επιθυμούσαν διαφοροποιήσεις έναντι όσων ίσχυαν επί ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, στη πράξη όμως δεν διαφέρουν από αυτά τα άτομα και τις ''πολιτικές'' τους, η καλύτερα τις λαμογίες τους, και σε αρκετές των περιπτώσεων πρόκειται γα παρτάκιδες οι οποίοι ασχολήθηκαν με την πολιτική για την δική τους οικονομική οφέλεια, χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικά στο κοινωνικό σύνολο.  Στη Γλυφάδα έχουμε τις αποδείξεις. 

Αντί έστω και μιας ενέργειας σε αντιστάθμισμα όσων έκανα προσωπικά επί χρόνια, αθέτησαν και όσα πέρασαν στους συμπολίτες μας ως μηνύματα, σύμφωνα των επιλογών τους, και των πεπραγμένων τους. Μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση, η οποία ουδέποτε καταπιάστηκε με τα προβλήματα των κατοίκων, και  επί χρόνια ουδέποτε τα έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο. Το λάθος μπορεί να είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Σαφέστατα δεν μπορεί να είναι. Το λάθος ΠΑΝΤΑ είναι τα πρόσωπα που απαρτίζουν τα κόμματα, όπως και στην περίπτωση κάποιων αριστερών που όπως φαίνεται την αριστερά την αντιλαμβάνονται και την βλέπουν με προσωπικό πρίσμα, ενώ η Αριστερά δεν επιδέχεται προσωπικό πρίσμα. 

Αριστερά ίσον ενέργειες για ουσιαστικές ΑΛΛΑΓΕΣ, και ειδικά σε περιπτώσεις που είναι οφθαλμοφανής τόσο η ''ανισοπολιτεία'' η ελλειματική δημοκρατία, η διαπλοκή, η διαφθορά, και το πάρτι ολιγαρχών και συμφερόντων. Ο κάθε πολίτης εύκολα βγάζει συμπεράσματα αν υπάρχει αριστερή κατεύθυνση η μια συντήρηση όσων ίσχυαν.

Παραθέτω όσα ισχύουν επί του παρόντος στα ερτζιανά:

Βαριά ονόματα της ιδιοκτησίας των ΜΜΕ, δεσπόζουν και σε λίστες υποθέσεων (εξοπλιστικά, ταμιευτήριο κλπ) . Οδηγούνται σε εκκαθάριση από την Δικαιοσύνη.

Το πάρτι όμως της διαπλοκής καλά κρατεί. Σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς , η εργοδοτική ασυδοσία, με όπλο τις μνημονιακές πολιτικές δεν αφήνει τίποτα όρθιο με απολύσεις εργαζομένων, απλήρωτους, και ανασφάλιστους.

# Στο MEGA πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση εργαζομένων, μετά την ανακοίνωση για νέες μειώσεις μισθών και άλλα που ακολουθούν.

# Στο ΔΟΛ από χθες χρωστούν στους εργαζόμενους άλλους δύο μισθούς και αυτούς κουτσουρεμένους.

# Στον ΠΗΓΑΣΟ δεν φτάνει που χρωστάνε δύο μισθούς πετσοκομμένους άρχισαν απολύσεις και στην Ημερησία.

# Στο STAR, και στη REAL τις μειώσεις εδώ τις έκαναν γαργάρα και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

# Εφημερίδες χωρίς συντάκτες και με ύλη που θα «μαγειρεύεται» σε newsrooms εργολάβων, είναι το σχέδιο που βάζουν μπροστά εκδότες και καναλάρχες για ενημέρωση – φασόν. Πρεμιέρα ήταν η πρακτική που ξεκίνησε από τον «Ελεύθερο Τύπο» . Άρχισε με τους αθλητικούς συντάκτες και ακολούθησαν απολύσεις και κολοβές αποζημιώσεις με γραμμάτια.

# Προκαλεί το θράσος Λιακουνάκου, o oποίος με ανακοίνωσή του, θυμήθηκε ξαφνικά να επικαλεστεί τους εργαζόμενους των εταιριών του, για να εξασφαλίσει ευνοϊκή απόφαση από την Δικαιοσύνη.

Δεν δίστασε όμως να προχωρήσει σε αίτηση πτώχευσης για το «Κέρδος» , ώστε να γλυτώσει όσα οφείλει στους δημοσιογράφους Το Δικαστήριο όμως απέρριψε, το αίτημα του, επειδή οι συνάδελφοι είναι απλήρωτοι από τις αρχές του 2013..!

# Στον ALPHA και στον ANT1, οι συνάδελφοι αντιμέτωποι με εργοδοτικό bullying, υποχρεώθηκαν , να υπογράψουν νέες μειώσεις στις αποδοχές τους , έστω και αν απ' αυτά που παίρνουν ξοδεύουν ένα μισθό το χρόνο οδοιπορικά, για το δρόμο του Μπόμπολα.

Στο κανάλι της Κάντζας όμως υπάρχουν και τα ρέστα από την «Αλληλεγγύη»( η ΜΚΟ της Εκκλησίας που βαφτίστηκε «Αποστολή» μήπως και χαθούν τα ίχνη από τα χαλασμένα κοτόπουλα). Ο πατήρ-Δημήτριος της «Αλληλεγγύης», όταν δεν φοράει τα ράσα, διευθύνει, λέει, το κανάλι του Κοντομηνά.

Ο φάκελος της ''Αλληλεγγύης'' όμως, με τα κονδύλια του υπουργείου εξωτερικών, είναι ανοιχτός.

Όπως επίσης και ο λογαριασμός 164.000 ευρώ, που πληρώθηκε μέσα στο καλοκαίρι για έργα βιτρίνας στον 7ο όροφο της ΕΣΗΕΑ , μαζί με τις σπατάλες χιλιάδων ευρώ στην φιέστα για τα 100 χρόνια.

Που να περισσέψουν λεφτά για τους ανέργους που πήραν μέρος στα σεμινάρια.

Υποσημείωση: Γνωρίζοντας ότι στη διαπλοκή διατηρείτε καλές σχέσεις με τον κ. Μπαμπινιώτη, και λόγω του ότι προσωπικά εσείς ουδέποτε θα μπορούσατε να δομήσετε έστω και μια καινούργια Ελληνική λέξη, να του παρέχετε την ''ανισοπολιτεία'' και σε ένα προσεχές νεοελληνικό λεξικό να την εναποθέσει ως βασική παθογένεια ενός λαού δίπλα στην ισοπολιτεία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πάρτι της διαπλοκής καλά κρατεί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">