ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή (LIVE)

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα από τις 11:00 το πρωί ως τις 12 το βράδυ, η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.



Οι υπουργοί της κυβέρνησης εξειδικεύουν το κυβερνητικό πρόγραμμα ανά υπουργείο. Πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές τοποθετούνται επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. 

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα, με τη φανερή ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Η ρήξη με το ολιγαρχικό καθεστώς, που οδήγησε την Ελλάδα στην κρίση, μέσα από τομές και μεταρρυθμίσεις, είναι το πολιτικό περιεχόμενο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αναγιγνώσκοντας τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή, και δεν μπορώ να αποφύγω μια απόλυτα ειλικρινή τοποθέτηση.

Σαφώς δεν μπορώ να μιλήσω για ''λαϊκίστικη δημαγωγία'' όσων αφορά τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα, μπορώ όμως να αναφέρω ότι σε επίπεδο κοινωνίας επικρατεί ''μούδιασμα'' και ''πολικό ψύχος'', ενώ στη χώρα μας έχουμε ακόμη καλοκαιρία. 

Οι πολίτες επιθυμούν έμπρακτες αποδείξεις σε αντιδιαστολή τοποθετήσεων και δηλώσεων από τη πλευρά πρωθυπουργού και κυβερνητικού σχήματος.

Τελικά ανακύπτει ένα σημαντικό ερώτημα: Κυβερνά ο λαός στη χώρα μας κ.Τσίπρα, η κυβερνούν αποκλειστικά τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα; 
Το χτύπημα στη Διαπλοκή παραμένει σχήμα λόγου, δεδομένου ότι οι όμιλοι - εταιρίες της διαπλοκής παραμένουν στο απυρόβλητο, και συνεχίζουν να λειτουργούν αντισυνταγματικά σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, ενώ στον αντίποδα δεν έχει υπάρξει καμιά ενέργεια αποκατάστασης για τα λαϊκά στρώματα.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα σας θυμίζω ότι παραμένω κλειστός έπειτα από 11 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την τελευταία δίωξη - κατάσχεση, η οποία τελέστηκε ώστε να υπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία λειτουργούσαν και λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, και πέραν κάθε νομιμότητας σύμφωνα των θεσπισμένων νόμων και όσων έπρεπε να εφαρμοστούν. 

Δεν είναι δυνατόν μια εταιρία - επιχείρηση, που είχε νομικά τη δυνατότητα λειτουργίας οκτώ ετών σε ένα χώρο, να λειτουργεί πέραν των 20 ετών ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, και παράλληλα να στρέφεται κατά των υπολοίπων πολιτών με μηνύσεις, χαφιεδισμούς, και αξίωση κλεισίματος των υπολοίπων. 

Οι αντισυνταγματικά λειτουργούσες εταιρίες - όμιλοι - απέκτησαν δικαίωμα επί του συνόλου των δημοσίων αγαθών καθορίζοντας τι θα λειτουργεί στη χώρα μας; 

Ξεκάθαρα, επί του παρόντος έχουμε μια κυβέρνηση της Αριστεράς ;
Αν υφίσταται κυβέρνηση της αριστεράς οφείλει των απαιτούμενων ενεργειών αποκατάστασης όσων κάκιστα και καταχρηστικά τελέστηκαν 
επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Είστε ενήμεροι, και αξίωσα δημόσια επανεξέταση των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. 

Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν έχει δημιουργήσει όσα απαιτούνται για συνταγματική ομαλότητα στη χώρα μας, για πραγματική δημοκρατία, και αρκείται σε δηλώσεις χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή (LIVE) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">