ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκο Παππά θα κρύβεσαι απο την πραγματικότητα

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ. 

Τα κόμματα 26 ετών ''πέτυχαν'' στο Ν.Αττικής στα νότια προάστια να μην υπάρχει τίποτα. Με περισσότερη σαφήνεια, όπως έλεγα στο παρελθόν, υπάρχουν περισσότεροι/ες από ένα εκατομμύριο παθητικοί αποδέκτες στη Ν.Α.Αττική, τους οποίους τους χρειάζονται μόνο ως χειραγωγημένους/ες για την ψήφο τους. 

''Επίτευγμα'' των κυβερνήσεων 26 ετών είναι Ρ/Τ σταθμοί της περιφέρειας, αντί να απευθύνονται στην περιφέρεια που τους δόθηκε βεβαίωση λειτουργίας, να έχουν στραμμένες τις κεραίες στο Ν.Αττικής, και να καταλαμβάνουν συχνότητες για εκπομπή εντός του Ν.Αττικής ώστε να έχουν σειρά διαφημίσεων από τις πόλεις - περιοχές του Ν.Αττικής. Αυτό το καθεστώς σήμερα ποιοι το συνεχίζουν κ. Παππά;

Το επίτευγμα όσων κυβέρνησαν τα τελευταία 26 χρόνια είναι να διαλύουν την κοινωνική συνοχή (περισσότερο στη Ν.Α.Αττική) και να παρέχουν έδαφος σε κάθε λογής επιτήδειο να καταχράται όσα του παρασχέθηκαν από μια πολιτεία άσχετων διορισμένων.

ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧOΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε το κοινωνικό σύνολο, όσων αφορά τις εξαγγελίες σας για κοινωνική δικαιοσύνη, να αφήσετε όσους διαμόρφωσαν αυτή τη σαθρή πραγματικότητα να την συνεχίζουν, δεδομένου ότι την γνωρίζουν καλύτερα από εσάς, και πρεσβεύει τους ιδίους. ( Ονομάζεται άκρατος νεοφιλελευθερισμός, και δημιουργεί καταστάσεις κυριολεκτικά κ@λ@χανείου)  

Κάποιοι πολιτικοί - κάτοικοι στα νότια - οι οποίοι ουδέποτε τοποθετήθηκαν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για όσα κάκιστα ισχύουν, προσπαθούν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι δεν χωρούν ερασιτεχνισμοί στην ραδιοτηλεόραση. Η πραγματικότητα σαφώς είναι διαφορετική, δεδομένου ότι ''ερασιτέχνες'', με την κακή έννοια, είναι οι ίδιοι όσων αφορά την πολιτική. ( Τοποθετηθήκατε στη βουλή; Δώσατε τη δυνατότητα να υπάρχει ένα δημόσιο μέσο στα νότια προάστια; Ποιοι είναι ερασιτέχνες;)

Θυμίζω ότι επί 1,5 χρόνο που ήταν κλειστή η ΕΡΤ σε πλειάδα εκδηλώσεων που κάλυψα δεν υπήρχε ούτε ένας από τις 4.000 χιλ. απολυμένων που προσέλαβε ξανά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. (Ούτε ένας, και το γνωρίζουν εκατοντάδες πολιτικοί, και ειδικά από τους κυβερνώντες... οι οποίοι είναι και αρμόδιοι για την ραδιοτηλεόραση. (Βλέπε Νίκος Παππάς) Υποτίθεται όμως ότι οι απολυμένοι της ΕΡΤ, οι οποίοι/ες απολάμβαναν ακόμα και έπειτα της απολύσεως επιδόματα, ότι συνέχιζαν να εργάζονται και να αγωνίζονται, όπως μας δήλωσαν επανειλημμένα όσοι τους δικαίωσαν.)
Όταν ήρθατε προεκλογικά στα νότια προάστια κ. Νίκο Παππά, αρμόδιε της Ραδιοτηλεόρασης, θυμάστε αν υπήρχε έστω και ένας από την ''ελεύθερη'' ΕΡΤ να καλύψει τις ομιλίες σας; (Προφανώς τα νότια προάστια μάλλον ήταν πολύ μακριά για τους 4.000 απολυμένους της ελεύθερης ΕΡΤ η οποία εδρεύει στα βόρεια. )
Οφείλετε ως κυβέρνηση να υπάρξει μια μαζική, άμεση, δομή ραδιοτηλεόρασης στα νότια προάστια, *ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, έστω και με 10 - 20 εργαζομένους, έστω ''αυτοδιαχειριζόμενη'' θυγατρική της ΕΡΤ. Αν τελικά δεν υπάρξει επί του παρόντος πραγματική αποκατάσταση της δημοκρατίας (αντιλαμβάνεστε τι εννοώ) το ''φύτεμα'' ενός ακόμη διαπλεκόμενου, στα Νότια προάστια Αττικής, θα σημάνει το τέλος της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει δεκτός ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ στα ερτζιανά εντός των νοτιοανατολικών προαστίων, (αν χρειαστεί θα τον ξηλώσω με τα ίδια μου τα χέρια) και θυμίζω ότι ήδη υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις τοπικά (στα νότια) οι οποίες εκμαυλίζουν και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

* Τονίζω και υπογραμμίζω προς την κυβέρνηση, και συγκεκριμένα προς τον πρωθυπουργό, υπουργό επικρατείας, καθώς και τον υπουργό επικοινωνιών, όπως επίσης και στους διορισμένους των κομμάτων στο ΕΣΡ, αν δοθεί είτε βεβαίωση λειτουργίας, είτε άδεια για λειτουργία Ρ/Σ στη νοτιοανατολική Αττική, ότι λειτουργήσει τοπικά, χωρίς να έχει υπάρξει επίλυση του ζητήματος του πρωτεργάτη των FM, θα ξηλωθεί. (Να λύνονται τα ζητήματα των πολιτών, όπως απαιτείται, να υφίσταται το δίκαιο, και στη συνέχεια μου είναι αδιάφορο αν θα υπάρξουν, η θα λειτουργήσουν, 800 ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί στη Ν.Α.Αττική)

Τέλος, κάποιοι γίνονται αριστεροί, και κάποιοι γεννήθηκαν αριστεροί, άρα υπάρχει μια σαφέστατη διαφορά, αν και δεν είναι το μείζον, το μείζον είναι ποιοι θα παρέχουν τις αποδείξεις ότι η αριστερά δεν είναι ούτε πρόσχημα, ούτε όχημα, και μπορεί να έχει πραγματική διάσταση σε κοινωνικό επίπεδο καθώς επίσης και πολιτικών. ( Τονίζεται, αν δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό, ότι ουδέποτε υπήρξε σε κάποιους από εμάς η τάση του γρήγορου και εύκολου πλουτισμού, αν και μας δόθηκαν ευκαιρίες, στον αντίποδα υπάρχουν τα δεδομένα των ήδη εκατομμυριούχων αριστερών, όπως και όσων υποσχέθηκαν στήριξη στους πληττόμενους πολίτες και πλουτίζουν οι ίδιοι )

Αυτές οι πολλά υποσχόμενες αναπτυξιακές πολιτικές, ( τις οποίες παρεμπιπτόντως δεν τις είδαμε, ενώ είδαμε πολλούς υπουργοποιημένους που τις ανέφεραν) αφορούν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο και κάποιους παράγοντες του κόμματος;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

* Τοπικό Δημόσιο Άμεσο και Μαζικό Ραδιοτηλεοπτικό μέσο στη Ν.Α.Αττική, όλων των κατοίκων, χωρίς κομματικό η κυβερνητικό έλεγχο, για την ενημέρωση που πληρώνουν και Συνταγματικά δικαιούνται οι φορολογούμενοι πολίτες - δημότες στα Νότια.

Τονίζω ότι τα κόμματα 42 ετών γέμισαν ολόκληρη τη χώρα με δεκάδες κρατικά ραδιόφωνα, στα βόρεια εδρεύουν οκτώ, και στα νότια δεν υφίσταται κανένα. 

Μιλάτε ακόμα για δικαιοσύνη και δημοκρατία ελλείψει αποδείξεων;

Οι κάτοικοι Νοτίων προαστίων κρίνουν επαρκώς ποιοι πρεσβεύουν την αριστερά και την δημοκρατία 


Γ.Κ

Υ.Γ: Ήδη μαζεύτηκαν πολλά, άρα μια τακτική υποκρισίας από την πλευρά της κυβέρνησης, σε ζητήματα δικαίου και δημοκρατίας, την φέρνει πιο κοντά σε ένα άδοξο τέλος._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκο Παππά θα κρύβεσαι απο την πραγματικότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">