ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι αυτόκλητοι ''εξυπνάκηδες'' (παρτάκηδες)

Αυτό που βλέπουμε ξανά είναι μια ομάδα από αυτόκλητους ''εξυπνάκηδες'' (παρτάκηδες)  που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους στους άλλους, ενώ ουσιαστικά έχουν στήσει τη δική τους συντεχνία εύκολου πλουτισμού εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Στη πράξη, με αυτά τα άτομα και τη λειτουργία τους δεν υπάρχει ενδεχόμενο ανάνηψης. Πρόκειται για μια κάστα ατόμων που χαρακτηρίζονται καθημερινά από χιλιάδες πολίτες με βαρείς εκφράσεις.

Όταν για πρώτη φορά ορισμένοι/ες ''αριστεροί'' συνειδητοποίησαν ότι ένας ουσιαστικά και αποδεδειγμένα Αριστερός θα βρίσκεται ανάμεσα τους, έφαγαν τα ''λυσσακά'' τους.

Τώρα που αποκαλύφθηκαν, πέφτουν οι μάσκες ορισμένων, και έχει καταστεί αυταπόδεικτο ότι η αριστερά ήταν το πρόσχημα και το όχημα για την προσωπική κονόμα και τίποτα περισσότερο, είναι ο κατάλληλος χρόνος ώστε να υπάρξουν σε κοινωνικό επίπεδο οι ζυμώσεις που είχαν περιορισμένο εύρος μέχρι σήμερα.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να θυμίσω την αγνωμοσύνη από την πλευρά ορισμένων ατόμων, τα οποία μεθόδευαν αποκλειστικά την προσωπική τους ευμάρεια - κονόμα.

Η Αριστερά όχημα και πρόσχημα

Τα δυο μέτρα και σταθμά δεν συνάδουν με την αριστερά, και έχει καταστεί σαφές ακόμα και στους πλέον αδαείς ότι τα δυο μέτρα και σταθμά είναι το σήμα κατατεθέν του παρόντος ορισμένων ''αριστερών''.

Αρκετοί ''εξυπνάκηδες αριστεροί'' χρησιμοποιώντας την αριστερά προσπαθούν να αποκτήσουν περισσότερα από όσους ασπάστηκαν το νεοφιλελευθερισμό.

Έχοντας τη συνολική εικόνα, και τα αυταπόδεικτα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το μοναδικό κίνητρο ορισμένων φερόμενων ''αριστερών'' ήταν να απλώσουν οι ίδιοι περισσότερο τα χέρια στο δημόσιο χρήμα, για την πάρτι τους, χωρίς να υφίσταται ίχνος αριστεράς διακυβερνήσεως όπως και αριστερών πολιτικών.  

Σαφέστατα έχουμε αρκετά σχηματισμένα δίπολα σε επίπεδο κοινωνίας, δεδομένου ότι η πλειονότητα αρέσκεται να παραμυθιάζεται και να ταυτίζεται η να κατηγοριοποιείται σε οτιδήποτε έχει παρουσιαστεί και υφίσταται, αν και προσωπικά κρίνω ότι είναι απόλυτα λάθος.

Το κοινωνικό σύνολο, η αν προτιμάται η πλειονότητα των πολιτών, η οποία παραμένει ακομμάτιστη, έχοντας το ρόλο του διαμορφωτή ψηφοφόρου, ειδικότερα σήμερα με όσα έχουν διαμορφωθεί, πρέπει να επιλέξει την διαμόρφωση του ''κόμματος'' της κοινωνίας, κόντρα στο σύνολο των ήδη υφισταμένων κομμάτων - πολιτικών.

Άλλωστε είναι βασικός κανόνας ακόμα και των ήδη υφισταμένων πολιτικών να προτείνουν την συσπείρωση και οργάνωση των κοινωνικών ομάδων - πολιτών, δεδομένου ότι οι ίδιοι ούτε ενδιαφέρονται, ούτε πρόκειται να παράσχουν λύσεις στο κοινωνικό σύνολο. 

Αυτό που έχουμε ως βασικό δεδομένο σήμερα είναι οι οργανωμένες συντεχνίες ορισμένων κλάδων, οι οποίες πέτυχαν το σύνολο των ''δικών'' τους να βρεθούν σε καίριες και έμμισθες θέσεις, με παχυλούς μισθούς, και το σύνολο αυτών των ατόμων να λειτουργούν στη βάση της προσωπικής τους ευμάρειας - κονόμας - καταστρατηγώντας απόλυτα όσα πρεσβεύει η αριστερά.

Να τονιστεί ότι πρόκειται και για μηδενιστές σε κάποιες των περιπτώσεων, οι οποίοι πέραν του ατόμου τους δεν αναγνωρίζουν τίποτα άλλο, και χρειάζεται να αναφερθεί ποιο ήταν το σκεπτικό τους σε προγενέστερο χρόνο, θεωρώντας εαυτόν ανώτερο και αυτοκράτορα έναντι του συνόλου των υπολοίπων.

Πείτε μου αν ένας πράγματι αριστερός διέπεται από αυτοκρατορικές τάσεις και καταβολές, μηδενίζοντας το σύνολο των υπολοίπων;

Όπως αντιλαμβάνεστε μόνο τσογλάνια λειτουργούν σε μια τέτοια βάση, αναιρώντας  όσα ''ξετύλιξαν'' δημόσια διακηρύσσοντας και παπαγαλίζοντας αριστερά κείμενα και ιδεώδη.

Είναι Αριστερά ''προδιαγραφών'' όταν κάποια άτομα (...) με επιχειρήσεις επιδοτούμενες πάνω και κάτω από τα τραπέζια γίνονται υπουργοί, κ.τ.λ, και την ίδια περίοδο από αυτά τα άτομα υπονομεύεται τόσο η δημοκρατία όσο και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια των υπολοίπων._

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αυτόκλητοι ''εξυπνάκηδες'' (παρτάκηδες) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">