ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όχι πλειστηριασμοί στην Γλυφάδα

Όχι πλειστηριασμοί στην Γλυφάδα ( ΟΧΙ πλειστηριασμοί ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, και για το σύνολο των πολιτών) 

Η επιτροπή κατοίκων Γλυφάδας σας καλεί σε εκδήλωση στο Μελίνα Μερκούρη 
με θέμα τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.Το θέμα στη Γλυφάδα, και ευρύτερα, είναι ότι υποστηρίχτηκαν πέραν του δέοντος αυτοί που θα κατασχέσουν τα σπίτια των συμπολιτών μας, έχουν δύναμη, έλεγχο των ΜΜΕ, ενώ εμείς δεν έχουμε τίποτα.

Όπου δημιουργούνται ανισότητες σε επίπεδο πολιτισμού, η πολιτεύματος, με τα δεδομένα του παρόντος, υπερισχύουν οι έχοντες τον έλεγχο χειραφέτησης - χειραγώγησης, εν γένει του συστήματος.

Ξέρετε τις μεθόδους παραπλάνησης του λαού, γνωρίζετε ποιοι συνεργάζονται επί του παρόντος, άρα σε μια επόμενη φάση θα κατάσχονται τα σπίτια φτωχών πολιτών και το εδραιωμένο σύστημα δεν θα δίνει δεκάρα.

Προσωπικά δεν θυμάμαι ποιοι και πόσοι ενδιαφέρθηκαν όταν ''το σύστημα'' τελούσε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων κατά ημών ( Γλυφάδα FM 1977 - 2004 ) ώστε να προστατεύονται τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και των τραπεζιτών.

Προσωπικά δεν γνωρίζω ακόμα και σήμερα έστω και μια ενέργεια από όσους αξίωσαν θεσμικό ρόλο, και με βασικό δεδομένο ότι όσα ίσχυσαν κάκιστα κατά ημών ωφελούν ολιγάρχες, μια μειοψηφία κρατικοδίαιτων, και ελάχιστα πρόσωπα της πολιτικής. (Τα ληστεμένα - ΚΑΤΕΣΧΕΜΕΝΑ ημών ( εγώ δηλώνω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) βρίσκονται στην ΕΡΤ, και για την ολιγαρχία των έμμισθων της ΕΡΤ όπως γνωρίζετε υπήρξε πέραν του δέοντος μέριμνα. Το ανάλογο και για τους ολιγάρχες της διαπλοκής)

Κάποιοι υπέρμαχοι της προστασίας των ''δανειοδοτηθέντων'' (δανειοληπτών) οι οποίοι διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την προστασία των σπιτιών, οι οποίοι προσωπικά δεν κινδυνεύουν δεδομένου ότι αυτοί δεν είναι δανειολήπτες, θα περιοριστούν σε λόγια χωρίς αντίκρυσμα, ενώ δεν έχουμε δει ακόμα τα έργα τους. Αν δεν υπάρχουν τα ''έργα'' τους σε ένα τομέα, ( Πλουραλιστικής Δημοκρατίας ) πως θα υπάρξουν στους υπολοίπους;

Το ''έργο'' το έχουμε ξαναδεί κυρίες και κύριοι, το γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς, έχουμε υποστεί σειρά κατασχέσεων, και πράγματι έχουμε τα αυταπόδεικτα καθολικής αδιαφορίας.

Η προστασία προϋποθέτει μηχανισμούς και οργάνωση από την πλευρά του κοινωνικού συνόλου, και ''χωρίς τους μοχλούς'' χάνεις σε τελικό επίπεδο.

Σε αυτή τη κοινωνία νεοελλήνων, που ο κάθε ένας θεωρεί ότι ως αυτοκέφαλος μπορεί να λειτουργήσει, πάντα το κοινωνικό σύνολο θα ηττάται και ελάχιστοι ολιγάρχες, τραπεζίτες, επιτήδειοι κ.τ.λ, θα κερδίζουν. 

Οι νεοέλληνες είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, διότι ενώ έχουν το σύνολο των στοιχείων τι ισχύει στον αντίποδα (...) ακόμα και όταν οργανώνονται σε κόμματα κ.τ.λ βλέπεις μια λειτουργία που δεν συνάδει με λογική. Βλέπεις ξανά τους γνωστούς αυτοκέφαλους νεοέλληνες οι οποίοι χρησιμοποιούν οτιδήποτε για την πάρτι τους._

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όχι πλειστηριασμοί στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος