ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν είναι καθόλου υπερήφανη η ΑριστεράΕυκλείδη Τσακαλώτο δεν είναι καθόλου υπερήφανη η Αριστερά από τις πολιτικές που εφαρμόζεται.

Αριστερό σχήμα - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - δεν χωρίζει τους πολίτες σε κατηγορίες. Μια αριστερή κυβέρνηση - κόμμα - το οποίο χρησιμοποίησε τον όρο Ριζοσπαστική Αριστερά οφείλει μια (1) ενιαία πολιτική οπουδήποτε για το κοινωνικό σύνολο.

Άλλωστε ότι και να εφαρμοστεί νομικά θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι, όμως πρέπει να υφίσταται, έστω και τυπικά, η σφραγίδα της Αριστεράς, την οποία παρεμπιπτόντως την καταργείτε συστηματικά, και σε λίγο θα υποθέτω ότι γίνεται σκόπιμα.

Να κάνετε άμεσα αναθεώρηση του νομοσχεδίου για το επίδομα θέρμανσης, με ενιαία ρύθμιση για το σύνολο των πολιτών, στα 90 τ.μ για όλους, δεδομένου ότι στατιστικά θα ωφεληθούν περισσότεροι πληττόμενοι έναντι της δικής σας ρύθμισης.

Η ελληνική κυβέρνηση και εσείς προσωπικά συνεργάζεστε με τους θεσμούς με τόσο εποικοδομητικό τρόπο που καταργείτε στη πράξη την Αριστερά.

Σας παραπέμπω σε άρθρο μου που ακολουθεί και αποτελεί την απόλυτη αλήθεια, η οποία στις μέρες μας σπανίζει... όπως και όσοι την χρησιμοποιούν.

Αναθεώρηση άμεσα του νομοσχεδίου για το επίδομα θέρμανσης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν είναι καθόλου υπερήφανη η Αριστερά Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος