ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κόκκινα δάνεια, πλήρης απελευθέρωση, και πράσινο φως στα κοράκια

Νέο μοντέλο για τα «κόκκινα» δάνεια προβλέπει η συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών. Οι τράπεζες θα μπορούν να αναθέτουν ή να πωλούν τα δάνεια σε ειδικές εταιρείες που θα λειτουργούν με αυστηρούς κανόνες.

Το αποκομμένο από το λαό κυβερνητικό σχήμα, περνάει την εκχώρηση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων στις ξένες εισπρακτικές διωκτικές ιδιωτικές εταιρίες, άρα στα κοράκια ξένα funds ιδιώτες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας ''αριστερά'' τσακίζει καστανάδες και μανάβισσες, ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στην εγχώρια οικονομική ελίτ, όπως και στα ξένα ιδιωτικά funds, να κατασπαράξουν την περιουσία των Ελλήνων/Ελληνίδων για ένα κομμάτι ψωμί.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις έχουμε τα πρώτα δείγματα ικανοποίησης από την πλευρά των εγχώριων ολιγαρχών της διαπλοκής, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με τις πολιτικές που εφαρμόζει το κυβερνητικό σχήμα.

Τα εγχώρια κοράκια των τραπεζών θα συμμετέχουν με 33% δημιουργώντας το πλαίσιο ολοσχερούς καταστροφής χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με δεκάδες χιλ. ανέργους, διευρύνοντας περισσότερο τις ήδη διαμορφωμένες διαπλεκόμενες ''αυτοκρατορίες'' τους.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση έχει υποκύψει στα σχέδια της εγχώριας και ξένης οικονομικής ελίτ παραδίδοντας βορά στα αρπακτικά τον Ελληνικό λαό και την περιουσία του.

Αποτελεί υποχρέωση των Ελλήνων να αποτρέψουν τα σχέδια του κυβερνητικού σχήματος, δεδομένου ότι διαμορφώνεται μια μετεξέλιξη ενός υπόδουλου λαού σε εγχώρια και ξένα κοράκια, και πλήρης καταστρατήγηση του Ελληνικού συντάγματος, άρα του πολιτεύματος.

Ήδη οι περισσότεροι ζούμε τις συνέπειες μιας κατ' επίφαση αριστερής κυβερνήσεως... η οποία ξεπουλάει τον αγώνα μας, τις διακηρύξεις μας,  το καταστατικό μας, όσο και και τις βασικές αξίες που πρεσβεύει η αριστερά._

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κόκκινα δάνεια, πλήρης απελευθέρωση, και πράσινο φως στα κοράκια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">