ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση στον Οικονόμου από αναρχικούς

Οι παπατζήδες των θεσμών ομιλούν ακόμα για δημοκρατία, και καταδικάζουν απερίφραστα τις ενέργειες των αναρχικών, όμως ουδέποτε καταδίκασαν τον φασισμό και την ανανδρία που τους διέπει.

Τα άβατα κ. βουλευτές τα δημιουργήσατε οι ίδιοι, ώστε στη χώρα μας να υφίσταται μια ελλειμματική δημοκρατία, και κόμματα σήψης σε απτή συνέργεια με ολιγάρχες της διαπλοκής να χειραγωγείται το λαό για τα προσωπικά σας συμφέροντα εξοντώνοντας τους Έλληνες πολίτες και την πραγματική δημοκρατία.

Οφείλω μέχρι τέλους,  μέχρι την τελευταία μου πνοή, να θυμίζω σε όσους Έλληνες και Ελληνίδες αποδέκτες, και όχι μόνο,  ότι ήμουν ο πρωτεργάτης των FM στη χώρα μας, όπως και εκατοντάδες άλλοι που ακολούθησαν, και τα κόμματα σήψης αντί να μας νομιμοποιήσουν επί δεκαετίες μας είχαν στο στόχαστρο με διώξεις και κατασχέσεις.

Τις διώξεις  και κατασχέσεις κατά της πραγματικής δημοκρατίας, αξιοκρατίας, και του πολιτισμού, μεθοδευμένα σχεδίαζαν πολιτικοοικονομικά συμφέροντα και τις εκτελούσαν μια ντουζίνα αστυνομικοί, εισαγγελείς, υπάλληλοι υπουργείων, Ε.Τ.Τ.Τ. κ.τ.λ, κατά ενός Έλληνα πολίτη.

Δεν θυμάμαι κανένα π@ύστη πολιτικό από όσους σήμερα καταδίκαζαν ως άνανδρη την επίθεση στη συντεχνία τους, και συγκεκριμένα στον Βασίλη Οικονόμου, να καταδικάσει από την βουλή τις επιθέσεις κατά Ελλήνων πολιτών από μια ντουζίνα ένοπλων έμμισθων που εκτελούσαν καταχρηστικές - παράνομες - διώξεις και κατασχέσεις με άσκηση βίας.

Δεν θυμάμαι κανένα πολιτικό να καταδικάσει τις καταχρηστικές επιθέσεις κατά ενός πολίτη από μια ντουζίνα ένοπλων έμμισθων. Και ενώ δεν θυμάμαι κανένα εμφανίστηκαν εκατοντάδες με υποσχετικές για δημοκρατία, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη, κ.τ.λ. Κάντε παροχή και των αποδείξεων απατεώνες των θεσμών, διότι πλην της δικής μας ευμάρειας, και των ολιγαρχών, δεν υφίσταται τίποτα άλλο.

Επικαλείστε δημοκρατία, όμως η δημοκρατία είναι απούσα από τη χώρα μας και η διαμόρφωση είναι αποκλειστικά κομματική - πολιτική δημιουργία

Συνολικά οι μετέχοντες στο κοινοβούλιο πρέπει να εξηγηθείτε με τον Ελληνικό λαό, και πολύ περισσότερο οι αριστεροί του παρόντος, οι οποίοι συντηρείται την διαπλοκή ολιγαρχών που εδραίωσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με σειρά ΜΜΕ της ιδίας και άλλης μορφής.

Για την αντισυνταγματικότητα και τις παρανομίες της ολιγαρχίας του πλούτου δεν διαπιστώσαμε ποτέ όσα ίσχυσαν εις βάρος ημών ώστε οι άνανδροι να πετύχουν την φυσική μας εξόντωση.

Έχει να δηλώσει κάτι ο Οικονόμου; Οι υπόλοιποι των δύο μέτρων και σταθμών έχουν να δηλώσουν κάτι επί του συγκεκριμένου; 

Μην ανοίγετε το στόμα σας να κατηγορήσετε Έλληνες πολίτες όταν εσείς ως κόμματα έχετε χεσμένη τη φωλιά σας και έχετε κάνει περισσότερα αίσχη εξ ονόματος της ''Δημοκρατίας'' των λίγων.

Οφείλατε την ισχύ της πραγματικής δημοκρατίας, ώστε να υφίσταται κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία του Ελληνικού λαού, και επιλέξατε στεγανά και διαπλοκές ώστε να υπάρχουν λίγοι προνομιούχοι και η πλειονότητα να ληστεύεται...

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση στον Οικονόμου από αναρχικούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">