ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να αποσύρθει κάθε ελεγκτικός μηχανισμός από τα ΜΜΜ

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση που δέχθηκαν ελεγκτές από κουκουλοφόρους στο σταθμό της Ομόνοιας.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, τα σωματεία εργαζομένων στα μέσα σταθερή τροχιάς, κάνουν λόγο για αναίτια, οργανωμένη και βίαιη επίθεση από ομάδα 15- 20 κουκουλοφόρων εναντίον τριών ελεγκτών που έγινε.

«Καταγγέλλουμε τη γκανγκστερικού τύπου απρόκλητη, αιματηρή επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας και ζητάμε από τις Αστυνομικές αρχές να κινηθούν, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ώστε να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη» τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι.

Επιπλέον, καλούν τα συναρμόδια υπουργεία να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το τραγικό αυτό γεγονός.

Σε αντίθετη περίπτωση τα Σωματεία, όπως αναφέρουν, θα λάβουν άμεσα μέτρα αποσύροντας τους εργαζόμενους από τον έλεγχο των εισιτηρίων.

Η κυβέρνηση έχοντας τα δεδομένα ενός λαού ο οποίος στενάζει κάτω από τις πολιτικές που διαμόρφωσαν τα κόμματα εξουσίας με την υπογραφή μνημονίων και απεχθών όρων κατά της πλειονότητας, οφείλει μέχρι την αποκατάσταση της οικονομίας στη χώρα μας, σε ολόκληρο το φάσμα του λαού, να αποσύρει κάθε ελεγκτικό μηχανισμό από τα ΜΜΜ. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να αποσύρθει κάθε ελεγκτικός μηχανισμός από τα ΜΜΜ Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος