ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι ολιγαρχίες διατάζουν και η κυβέρνηση ακολουθεί

Κάποιοι αντιπολιτευόμενοι έχουν ''κολλήσει'' μανιωδώς με την τρόικα και τους εξωθεσμικούς, και θεωρούν ότι οι τροϊκα διατάζει και η κυβέρνηση εκτελεί.

Να εξετάσουμε αν η κατάσταση όπως παρουσιάζεται από μερίδα αντιπολιτευόμενων αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, η  αν απλά πρόκειται για φτηνή αντιπολίτευση.

Η κυβέρνηση απέσυρε το ''παράλληλο πρόγραμμα'' ( σχέδιο νόμου) δεδομένου ότι δέχεται πιέσεις εκ των έσω και των έξω, και δεδομένου ότι γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ποιοι βρίσκονται στη βουλή, και ειδικότερα στο Μαξίμου, σαφέστατα δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά.

Η κυβέρνηση βρίσκεται εντός τεσσάρων εμπόλεμων ζωνών που ''βάλουν κατά ριπάς'' και αυτές είναι:

1) Η τρόικα
2) Το κόμμα 
3) Ο λαός
4) Μερίδα ολιγαρχών

Ο ισχυρότερος αντίπαλος επί του παρόντος για το κυβερνητικό σχήμα δεν είναι η τρόικα, είναι το ίδιο το κόμμα (...) σε συνάρτηση με τον Ελληνικό λαό, και στη συνέχεια έρχεται η τρόικα όπως και μερίδα ολιγαρχών.

Η κυβέρνηση προτίμησε να λάβει την δόση του ενός δις ευρώ, αφήνοντας ξεκρέμαστους τους πληττόμενους πολίτες (κορόιδα ψηφοφόρους) αποσύροντας το Ν/Σ και το ''παράλληλο πρόγραμμα'', δεδομένου ότι σε πρώτη προτεραιότητα βάζουν τον εαυτό τους, τους διορισμένους τους έμμισθους προνομιούχους, τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ, και τους δανειστές.

Εσείς που εκ του ασφαλούς ασκείται αντιπολίτευση, εν μέσω τεσσάρων πεδίων μάχης και δεχόμενοι τα πυρά τι θα επιλέγατε;  

Αν είχατε υπογράψει μνημόνιο, (ξεκαθαρισμένα) θα επιλέγατε να φροντίσετε τα συμφέροντα των πληττόμενων πολιτών που αποβιώνουν, η τα συμφέροντα των εχόντων και κατεχόντων όπως και των καλοταϊσμένων βολεμένων σε έμμισθες θέσεις;

Μη μου πείτε ότι αν σας είχαν δώσει στα χέρια το ''πεπόνι'' και το ''μαχαίρι'' θα τεμαχίζατε σε ίσα κομμάτια ώστε να λάβουν όλοι από ένα ίσο μερίδιο;


Μη μου πείτε, γιατί σας γνωρίζω όλους, και γνωρίζω ότι κανείς σας δεν είναι ακριβοδίκαιος.

Σήμερα δεν περιμένουμε απολύτως τίποτα από κανέναν από όλους εσάς, από κανένα κάλπικο κόμμα και όσους βρέθηκαν κομματικοποιημένοι ώστε να φροντίσουν το τομάρι τους και τα οικονομικά τους.

Όσοι λειτουργούν επιπόλαια επί του παρόντος μεσοπρόθεσμα θα αντιληφθούν τι δημιουργούν, γιατί ο λαός πλέον δεν παραμυθιάζεται και δεν περιμένει κανένα εθνοσωτήρα. 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ποιοι είναι οι ακριβοδίκαιοι της ιστορίας; Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα. Εσείς; Μήπως έχετε ακριβοδίκαιους στο κόμμα σας και δεν έτυχε να το γνωρίζω;
Μάλλον είστε αρκετά μακριά από τη Γλυφάδα και δεν έχετε υπ' όψιν σας τα πεπραγμένα ορισμένων αριστερών ''ακριβοδίκαιων'' οι οποίοι/ες έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ. Σαφώς και ορισμένοι εντός δεν είναι κάτι καλύτερο...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι ολιγαρχίες διατάζουν και η κυβέρνηση ακολουθεί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">