ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλά Χριστούγεννα

Η ιστοσελίδα Γλυφάδα web, η ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'', και ο κατασχεμένος κλειστός επί 11 χρόνια ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''  σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα από τους νεοέλληνες έχουν γίνει γιορτή των σούπερ μάρκετ, της κατανάλωσης, και των άπληστων ρεβεγιόν. Όσοι βρίσκονται σε καλή οικονομική κατάσταση φροντίζουν να προμηθευτούν ένα σκασμό προϊόντα, και στον αντίποδα έχουμε τις ''γιορτές'' των πληττόμενων οικονομικά, οι οποίοι συνεχίζουν να εμπαίζονται με τον χειρότερο τρόπο. 

Οι καιροί πράγματι είναι δύσκολοι και πολλοί έχουμε οικονομικά προβλήματα, τα οποία σαφώς δεν τα αντιμετωπίζουν αρκετοί από όσους μας '' σερβίριζαν'' ως δώρο στο κοινωνικό σύνολο την δημοκρατία, την αλληλεγγύη, την πρόοδο, την ανάπτυξη, κ.τ.λ, μέχρι να οδηγηθούν οι ίδιοι στη ''πηγή'', φροντίζοντας αποκλειστικά συγγενείς, φίλους,  ημέτερους, ελίτ, ολιγάρχες, κ.τ.λ...

Σε δύσκολους καιρούς το πιο δύσκολο είναι να συνεχίζεις να εργάζεσαι χωρίς να σου δίνεται η οικονομική δυνατότητα να συνεχίσεις αυτή την εργασία όπως απαιτείται, και πιο δύσκολο ακόμα να ανέχεσαι αγνώμονες οι οποίοι γίνονται μηδενιστές των υπολοίπων.

Η μοναδική ευχή μας είναι η κατανόηση από τη πλευρά των συμπολιτών μας για αυτά που μπορούν να αλλάξουν καθοριστικά αποκλειστικά από εμάς, και από κανέναν από όσους παρουσιάστηκαν με υποσχέσεις (...) μέχρι να βρεθούν οι ίδιοι στη ''πηγή'', χωρίς να καλύπτουν τόσο τις υποσχέσεις τους, όσο και το κοινωνικό σύνολο.

Όπως γνωρίζετε εμείς κάναμε ''δωράκια'' ετών, και στον αντίποδα το μοναδικό ''δώρο'' που έγινε σε εμάς από όσους βρέθηκαν στους θεσμούς και σε ''καρέκλες'' είναι η υποβάθμιση.    

Καλά Χριστούγεννα 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλά Χριστούγεννα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">