ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι κορδέλες ενώνουν και το κόμμα διασπά








Ο Μ.Βαρβιτσιώτης υποστηρίζει Μητσοτάκη, και ο Γ.Παπανικολάου Μεϊμαράκη. Οι κορδέλες ενώνουν και τα κόμματα διασπούν στη νεοελληνική πραγματικότητα.

Είναι γνωστό πολλά χρόνια ότι οι  γαλάζιοι της Γλυφάδας είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα, ( εν γένει πολλών κομμάτων) και κάτι ανάλογο έχουν πετύχει και για την τοπική κοινωνία, η οποία παρουσιάζει αλλοπρόσαλλα σημεία, δεδομένων όσων βλέπουμε στη περιοχή μας. 

Άσχετο με τους γαλάζιους της Γλυφάδας: Προσωπικά βλέπω μια έντονη καπηλεία από τη πλευρά οικονομικών κύκλων οι οποίοι με πλάγιο τρόπο χρησιμοποιούν πολλά και διάφορα για την προσέλκυση των συμπολιτών μας. 
(Χρώματα, ώρες, καταστάσεις, κ.α. τα οποία παραπέμπουν ευθέως σε όσα ίσχυαν τοπικά πριν από αρκετά χρόνια επανέρχονται από οικονομικούς κύκλους) 

Στα δύο είναι χωρισμένο το γαλάζιο στρατόπεδο της Γλυφάδας, καθώς ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, είναι στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την γραμμή Καραμανλή.
Αντίθετα ο Γλυφαδιώτης πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και ο στενός συνεργάτης του και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του Παπανικολάου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, καθώς και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. (Καμία σχέση με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης) 

Το θέμα είναι με ποιον είναι ο Μητροπολίτης Γλυφάδας και Ν.Α.Αττικής, καθώς επίσης με ποιον είναι και οι κάτοικοι της περιοχής. Αξίζει να έχουμε λεπτομερή στοιχεία της συμμετοχής του κόσμου στη Ν.Α.Αττική και τη Γλυφάδα. (Σε μια περιοχή που αλώθηκε πέραν του δέοντος από κομματικές - πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα. Προσωπικά γνωρίζω ποιος θα βρεθεί στην προεδρία της ΝΔ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κορδέλες ενώνουν και το κόμμα διασπά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">