ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη νίκη του κόμματος στις εκλογές και τη συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Έναν χρόνο μετά τις εκλογές και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακόμα να σκίσει τα μνημόνια. Τα σκίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 12:00 έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
«Ηρθαμε σήμερα για να κάψουμε το τρίτο μνημόνιο της σημερινής κυβέρνησης που πριν από ένα χρόνο θα το έκαιγε σε μία ώρα μόλις γινόταν κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και όλη η κοινωνία θα δώσουν απάντηση στη συγκυβέρνηση τόσο για το ασφαλιστικό, τόσο για την αξιολόγηση, όσο και για το κόψιμο των βαρέων και ανθυγιεινών στην τοπική αυτοδιοίκηση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα είμαστε κάθε μέρα στο δρόμο».
Τον Σεπτέμβριο γνωρίζαμε όπως έλεγε και ο πρωθυπουργός ότι έρχεται η ελπίδα και ότι θα δώσει ανάσα στον ελληνικό λαό. Αυτή η ελπίδα έγινε με το τρίτο πιο σκληρό μνημόνιο χτυπώντας την κοινωνία, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους και όλους τους εργαζόμενους.
Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Για όσους άφησαν σκόπιμα ανέργους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρετε το ελάχιστο όταν σας δίνετε το βήμα της διαπλοκής ολιγαρχών. Το κύριο πρόβλημα, σήμερα, το αντιμετωπίζουν εκατομμύρια ανέργων, δεν το αντιμετωπίζουν οι συνδικαλιζόμενοι εργαζόμενοι του δημοσίου.

Ακόμα και να υποθέσουμε ότι ανατρέπεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, τι μπορούν να πετύχουν όσοι διαμόρφωσαν επί τετραετίες όσα ισχύουν επί του παρόντος; Είναι σαφές: Θα δημιουργούν καθημερινά συνθήκες χιλιάδων νεκρών για την συγκέντρωση εξουσιών και χρήματος σε μια ολιγαρχία. Έχετε άλλη πρόταση; Κάποιοι από εμάς είμαστε αποφασισμένοι να μην γυρίσουμε πίσω, ακόμα και στην περίπτωση καθολικής προδοσίας από την συγκυβέρνηση του παρόντος. Έχετε ''άλλη'' βιώσιμη και ουσιαστική πρόταση προοπτικής για το σύνολο;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος