ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος: Θαυμάστε έναν διάρκειας εκβιαστή & συκοφάντη ολκής

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος. 10-01-2016.

Γλυφαδιώτες: Τα συμπεράσματα δικά σας !!! Θαυμάστε έναν διάρκειας εκβιαστή & συκοφάντη ολκής.

Το ανθρωπάριο του κερατά, ''ο τσούχτρας'', 

Ο εκβιαστής ολκής, τα παρακάτω έγραφε κατά του τέως δήμαρχου Κώστα Κόκκορη (ο οποίος αποδείχθηκε ανώτερος του νυν δήμαρχου, Γιώργου Παπανικολάου, και εάν δεν ήταν αλαζόνας θα διοικούσε το δήμο πολλές δεκαετίες), και του Στέλιου Λανδράκη, εν όψει των δημοτικών εκλογών του μηνός Μάιου, με σκοπό να τους πιέσει να υποκύψουν και να του '' ακουμπήσουν'' (5) πεντοχίλιαρα.



(Αν τολμήσει και με ξανά προκαλέσει, θα αναγκαστώ να ανοίξω & το κεφάλαιο '' SIROCOS'' όταν με εντολή του Κώστα Κόκκορη - κατά δήλωση του τσούχτρα - ο επιχειρηματίας κ. Κονίδης, απέλυσε την γυναίκα του ''τσούχτρα'' από την επιχείρηση, επειδή ο ''τσούχτρας'' έγραφε αισχρά κατά του Κώστα Κόκκορη).

Το ίδιο ανθρωπάριο του κερατά, ο εκβιαστής ολκής, για να λάβει και άλλα μαύρα χρήματα, τα παρακάτω αντίθετα έγραφε υπέρ του τέως δήμαρχου Κώστα Κόκκορη , για το παράνομο νεκροταφείο στο ορός Υμηττός, εντός καμένης δασικής αναδασωτέας έκτασης 5.000 στρεμμάτων γης, το οποίο μετά από 3,5 χρονιά σκληρών αγώνων μου, και εντελώς μονός μου, σε 110.000 πληθυσμό, τον Ιανουάριο 2015 ''το τέλειωσα'' και η έκταση παραδόθηκε στο δασαρχείο Πεντέλης ελεύθερο στο κοινό.

Ενώ προεκλογικά καθύβριζε και συκοφαντούσε τον Κ.Κόκκορη, αμέσως μετά την εκλογή του, προφανώς έχοντας ''αλλάξει'' τα δεδομένα, έγραφε υπέρ του, και κατά των πολιτικών του αντιπάλων.


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ.

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κατάφερε το ακατόρθωτο.   Η απάντηση σε αυτούς τους μικρόψυχους που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα σε αυτήν την πόλη είναι ότι το Νέο Κοιμητήριο είναι πια γεγονός. 

Όσοι “απελπισμένοι” πολιτικά αναίσχυντοι και ανερυθρίαστοι υποστηρίζουν θριαμβολογούν και μοιράζουν Φέι – βολάν και συνεντεύξεις ότι δήθεν η υπόθεση του Νέου Κοιμητηρίου είναι χαμένη και γίνεται μόνο για πολιτική εκμετάλλευση από μέρους του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη, δείχνουν μικρότητα και πολιτική ένδεια. Τα γεγονότα και οι χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής τους διαψεύδουν κατηγορηματικά και καταδείχνουν ότι η υπόθεση του Νέου Κοιμητηρίου έχει πλέον λήξει. Το Νέο Κοιμητήριο είναι  γι αυτούς ο πολιτικός τους τάφος…














Όλα τα παραπάνω έγγραφα (δια του Υ.Π.Ε.Κ.Α. και των κ.κ. εισαγγελέων) τα ''έβαλα'' στον κάλαθο των άχρηστων, γι΄αυτό ο νυν δήμαρχος, δια του κ. Ν. Δένδια, κατασκευάζει το νεκροταφείο στο χώρο της πρώην αεροπορίας.

-Τσούχτρα, συκοφάντη, τα βραχιολάκια σε περιμένουν οσονούπω !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιαννακόπουλος Αναστάσιος: Θαυμάστε έναν διάρκειας εκβιαστή & συκοφάντη ολκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">