ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλειστή παραμένει η πλατεία Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα Γλυφάδας

Κλειστή συνεχίζει να παραμένει η πλατεία Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα Γλυφάδας, στην κάθοδό της προς την οδό Αττικής, λόγω του έργου ομβρίων.

Γι' άλλη μια ημέρα κατά τις απογευματινές ώρες γίναμε μάρτυρες από ένα κομφούζιο που επικρατεί στην περιοχή, δεδομένου ότι πολλοί απρόσεκτοι/ες οδηγοί δεν βλέπουν τη σήμανση που έχει τοποθετηθεί , με αποτέλεσμα να μπαίνουν στα σημεία  που εκτελείται το έργο.

Συγκεκριμένα μπαίνει το πρώτο αυτοκίνητο, ακολουθούν τα επόμενα, και στη συνέχεια καλούνται να αποχωρήσουν με την όπισθεν.

Πράγματι ευχαριστούμε θερμά τον δήμο και τους έμμισθους αυτού για την πολύτιμη προσφορά τους στην μη ενημέρωση των κατοίκων και περαστικών από την περιοχή.

Για πολλοστή φορά, στο δήμο Γλυφάδας, δεν υπάρχει η απαιτούμενη ενημέρωση των κατοίκων, όπως και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, που είμαστε οι μοναδικοί που άμεσα καταγράψαμε και ενημερώσαμε όταν καιγόταν ο Υμηττός σε δυο διαφορετικές εστίες.

Είναι απορίας άξιο το επίπεδο της τοπικής ενημέρωσης, ειδικά από τη πλευρά όσων έχει υιοθετήσει η τωρινή διοίκηση του δήμου, όπως και όσων χρηματοδοτούνται από το δήμο με τα χρήματα όλων των δημοτών.

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας δείτε το δημοσίευμα που ακολουθεί, αν και αποκλειστικά από εμάς, με ένα δημοσίευμα, δεν πρόκειται να υπάρξει ενημέρωση του συνόλου: ( Και σε αυτή τη περίπτωση καθίσταται σαφές το έλλειμμα τοπικών δομών άμεσης και μαζικής ενημέρωσης )

Κομφούζιο στην Τερψιθέα Γλυφάδας


Γ.Κ.
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλειστή παραμένει η πλατεία Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">