ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ανισορροποσυριζαίος επισύρει μήνυση και αγωγή

Το ανισορροποσυριζαίος επισύρει μήνυση και αγωγή

Η κατάσταση που επικρατεί στη πόλη μας έχει υπερβεί όλα τα ανεκτά όρια, δεδομένου ότι η σπίλωση από τη πλευρά κομμάτων - πολιτικών - αιρετών - παρατάξεων - και τα έμμισθα τσιράκια τους, στο δήμο, βάλλουν κατά των συνταγματικών μας δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ορισμένα άτομα καλλιέργησαν και δημιούργησαν οικειότητα και ένα αίσθημα κοινότητας ώστε να υπάρξει το αναγκαίο κλίμα εμπιστοσύνης, συνεχίζουν να εμφανίζονται σε καφενεία - καφετέριες - κ.α. έπειτα της εκλογής τους παριστάνοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, όμως αποσκοπούν στο αίσθημα καθησυχαστικής ταυτότητος, ενώ είναι σαφές ότι από τα έδρανα του δήμου παρανομούν.

Κατατείνουν σε μεθόδους πεζοδρομίου ώστε να αποτρέψουν ακόμα και τους αριστερούς από το να στηρίζουν μέχρι τέλους την επιλογή που έχουν κάνει με πολιτικά κριτήρια, και σαφώς δεν περιποιούν τιμή όσοι μετέρχονται αυτές τις τακτικές.

Οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις τους έχουν πάει στις καλένδες, και εκτός από αναπαραγωγή όσων ίσχυαν επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη, με τα ειδικά προνόμια για τα κομματικά τους μέλη καθώς και τους ημέτερους στο δήμο, δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο.

Ενώ λοιπόν αυταπόδεικτα χρησιμοποιούν κατά το δοκούν το δημοτικό χρήμα από την πρώτη ημέρα εκλογής τους,  διορίζοντας ημέτερους και κομματικούς υποστηρικτές, παρέχοντας πάνω και κάτω από το τραπέζι χρήματα σε τσιράκια της δημοσιογραφίας για σπίλωση των δημοτών που αντιτίθενται στον απαράδεκτο τρόπο διοικήσεως, δημιουργούν και σενάρια κατασυκοφάντησης, ώστε να φαίνεται πλασματικά ότι είναι οι μοναδικοί που αρμόζουν στους θεσμούς και τα κοινά.  

Οι τακτικές που μετέρχονται καταργούν στη πράξη το Σύνταγμα, και αποτελεί υποχρέωση της κυβερνήσεως να μας προστατέψει από όσους τραμπούκους ληστεύουν το τόπο μας, σπιλώνουν την αξιοπρέπεια μας, και τονίζεται ότι είναι τα ίδια πρόσωπα που επί δεκαετίες συστηματικά χτίζουν πάνω στη βάση σπίλωσης κάθε ιδεώδους αριστεράς και πραγματικής δημοκρατίας στα κοινά και το δήμο.

Η άσκηση ακόμα και έντονης κριτικής μπορεί να παίξει υποβοηθητικό ρόλο ώστε κάποιοι να αλλάξουν το τρόπο λειτουργίας τους, απέχει ριζικά όμως από τις διαδικασίες σκόπιμης σπίλωσης που ακολουθούνται στο δήμο Γλυφάδας. 

Οι διαδικασίες σπίλωσης και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατατείνουν να γίνουν η μοναδική τοπική πραγματικότητα, ( έχουμε πλειάδα περιπτώσεων συμπολιτών μας που με τον ένα η άλλο τρόπο υπέστησαν μείωση της αξιοπρέπειας τους ) δεδομένου ότι πίσω από τις μεθοδευμένες ενέργειες βρίσκονται τα οικονομικά συμφέροντα μιας ολιγαρχίας που με αυτού του επιπέδου ενέργειες χειραφετεί και κατευθύνει το κοινωνικό σύνολο. 

Ενδεικτικά: Θα αναφέρω τις τακτικές ορισμένων δεξιών που βρίσκονται στην διοίκηση του παρόντος την προεκλογική περίοδο, οι οποίοι πλεύρισαν συμπολίτες μας που γνώριζαν ότι είναι οικονομικά πληττόμενοι, και δεδομένου ότι είχαν πληροφόρηση για την πολιτική τους τοποθέτηση, τους εξαγόραζαν κατά το δοκούν με παροχή χρημάτων, ειδών, κ.α., πατώντας πάνω στην ανάγκη κάθε συμπολίτη μας ώστε να αλλάξουν τις πεποιθήσεις τους και να ψηφίσουν την δεξιά παράταξη. (Υπάρχουν τα αποδεικτικά - πειστήρια) 

Επίσης, ένα δεύτερο ενδεικτικό κεφάλαιο αποτελεί το καθεστώς που επικράτησε στο δήμο όσων αφορά την εκλογή ( φιάσκο ) συμπαραστάτη του δημότη, όπου αρκετοί συμπολίτες μας διαπίστωσαν και γνωρίζουν τις μεθοδεύσεις από τη πλευρά αιρετών. Θυμάστε πόσο εύκολα οι αιρετοί σε μαγαζιά  έκαναν δημόσιες σχέσεις και ''κουμπαριές'' σχεδιάζοντας την εκλογή τους, και την είσοδο τους στο δήμο, και έπειτα της εκλογής τους - προϊόν δημοσίων σχέσεων, προβολής, συμφωνιών, και συνεργασιών, -  αφού πράγματι αδυνατούν να καλύψουν δίκαια και επάξια το κοινωνικό σύνολο, άλλαξαν άρδην τις τακτικές τους ώστε να μην υπάρξει η εκλογή συμπαραστάτη, μειώνοντας σε κάποιες περιπτώσεις την αξιοπρέπεια των υποψηφίων.

Δεν έχουμε τη τάση να αναπαράγουμε τις τακτικές των εν λόγω σχεδιαστηρίων, όμως μας προκαλούν πέραν του δέοντος, και σαφώς γίνετε σκόπιμα.

Τονίζεται ότι συστηματικά μετέρχονται απαράδεκτες τακτικές σπίλωσης στο σώμα της τοπικής κοινωνίας, με χαρακτηρισμούς ανισορροποσυριζαίοι, ψυχανόμαλοι, μπαχαλάκηδες, κ.α., όσων αφορά αποκλειστικά την αριστερά και τους αριστερούς. Σαφώς γενικευμένα σπιλώνουν επί του συνόλου,  και σε ειδικές περιπτώσεις ακολουθούν διαφορετικές τακτικές όταν και όπου εξυπηρετούνται τα προσωπικά τους συμφέροντα. 

Όταν χρησιμοποιούνται με πολιτικό δόλο ανάρμοστοι χαρακτηρισμοί πρέπει να θυμίζουμε στους συμπολίτες μας: Είμαστε ανισόρροποι Συριζαίοι όταν υπηρετήσαμε την πατρίδα, ενώ αρκετοί εκ των δεξιών πλήρωναν και έβαζαν μέσο ώστε να απεμπλακούν των υποχρεώσεων τους; Είμαστε ανισόρροποι όταν εργαζόμαστε από τα 12 και παράλληλα σπουδάζαμε; Είμαστε ανισόρροποι όταν πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο ώστε να υπάρξει πλουραλισμός, πολυφωνία, και οφέλη για χιλιάδες εργαζόμενους του παρόντος;  Είμαστε ανισόρροποι επί δεκαετίες καταβολής δημοτικών τελών και φόρων ενώ παρανομούν σκόπιμα εις βάρος μας φροντίζοντας κομματικούς ημέτερους και τσιράκια; Θα απαντήσει το τσιράκι της δημοσιοκαφρίλας και σπίλωσης;

Δεν αποτελεί μυστικό στη Γλυφάδα ότι επί 42 χρόνια βρίσκονται στην διοίκηση του δήμου μέλη της ΝΔ, ούτε είναι άγνωστο στους συμπολίτες μας ποιες τακτικές μετέρχονται επί δεκαετίες ορισμένοι εξ αυτών. Αντί να καλύψουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις διαμορφώνουν σπίλωση εκ του ασφαλούς, και αυταπόδεικτα πληρωμένη με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας.

Στον αντίποδα ορισμένοι/ες εκ των συμπολιτών μας έχουν τη τάση να ξεχνούν εύκολα τα ισχύοντα στο δήμο επί δεκαετίες, όπως και επί του παρόντος, και πολύ περισσότερο τις υποχρεώσεις που έχουν όσοι επιλέγουν τις ανάρμοστες πρακτικές. Αν ακόμα και οι φανατικότεροι οπαδοί της ΝΔ επιβραβεύεται τις ενέργειες σπίλωσης από τη πλευρά των ''δικών'' σας, θα χάνετε εσαεί σε επίπεδο κοινωνίας. Την επόμενη φορά δεν θα είναι αρκετές οι δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά δεξιών, ούτε η συστημική προπαγάνδα από γνωστούς έμμισθους ''εκδότες'', και σαφώς ούτε από τα διαπλεκόμενα.

Αντί μηνύσεως και αγωγής στα σχεδιαστήρια της ΝΔ στη Γλυφάδα, και στα έμμισθα τσιράκια τους της δημοσιογραφίας, καλώ δημόσια την κυβέρνηση να μας προστατέψει από όσους εξαπατώντας το κοινωνικό σύνολο σπιλώνουν συστηματικά δημιουργώντας ένα πλήθος ατομικοτήτων συμπολιτών μας, επιδιώκοντας να μορφοποιήσουν ρεύματα γνώμης κατά της αριστεράς και των αριστερών για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι εμείς δεν διαχειριστήκαμε ποτέ τα χρήματα των συμπολιτών μας, ούτε φέρουμε ευθύνη για όσα ενοχλούν τους συμπολίτες μας, και ειδικά αν ορισμένοι εκ των συμπολιτών μας οι οποίοι βρέθηκαν στη διοίκηση του δήμου μπορούσαν να είναι ακριβοδίκαιοι μαζί μας, (?) εμείς θα είμαστε πολύ περισσότερο.


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ανισορροποσυριζαίος επισύρει μήνυση και αγωγή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">