ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρονιά πολλά κ. Γιάννη Πανούση

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός μεροληπτικής στάσης από την πλευρά της Αστυνομίας, όσων αφορά την Αυτόφωρη διαδικασία, έπειτα από προσφυγή κατά των αυθαιρεσιών του παγοδρομίου που ''έστησε'' η δημοτική αρχή Γλυφάδας φράζοντας τον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Όπως φαίνεται κάποιοι έχουν τα μέσα και τον τρόπο άλλου συστηματικά να ισχύει το γράμμα του νόμου, και σε άλλες των περιπτώσεων με δεδομένες παρανομίες να παρακάμπτουν το νόμο.

Αποτελεί υποχρέωση του υπουργείου και του ιδίου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, να ζητήσει περαιτέρω ενημέρωση για το εν λόγω συμβάν στη Γλυφάδα. 

Χρονιά πολλά κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, και είναι σαφές ότι η προστασία μας στη Γλυφάδα είναι πέραν του δέοντος δεδομένη. (Αρκεί να αναλογιστείτε ότι οι εκάστοτε διοικούντες της πόλης μας μας έχουν οδηγήσει σε σημείο πλήρους απαξίας, ενώ είχαμε και έχουμε αξίες τόσο πνευματικές όσο και ηθικές τις οποίες δεν διαθέτουν τα εν λόγω άτομα. Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι τους πληρώνουμε, ώστε με τα δικά μας χρήματα να πληρώνουν υβριστές και συκοφάντες οι οποίοι μας απαξιώνουν δημόσια)

Σας γνωστοποιώ ότι κάποιοι εκ των συμπολιτών μας ''φρόντιζαν'' επί δεκαετίες για την ισχύ του γράμματος του νόμου, μας τσάκισαν στη ''νομιμότητα'' με σειρά διώξεων και κατασχέσεων, ώστε να υπηρετούνται τα συμφέροντα των ημέτερων τους της διαπλοκής, ενώ σήμερα από τα έδρανα του δήμου όπως φαίνεται καθορίζουν να ισχύουν διαφορετικές καταστάσεις όπου εμπλέκονται οι ίδιοι, οι συνεργάτες αυτών, κ.τ.λ. 

Οφείλω να θυμίζω, ειδικά στους συμπολίτες μας, ότι ήμουν κάθετα υπέρ της νομιμότητας και της ισχύος του Συντάγματος, ενώ όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, στη χώρα μας νόμοι και Σύνταγμα χρησιμοποιούνται επιλεκτικά κατά το δοκούν, και πολλές φορές σύμφωνα των γνωριμιών και των επιρροών που έχουν οι νεοέλληνες. 

Αυτή η ριμάδα ''νομιμότητα'' ήταν καθαρά το πρόσχημα για την περαιτέρω ενδυνάμωση ολιγαρχών καθώς και ελαχίστων νεόπλουτων, ( που παρελαύνουν ως κατάλληλοι για την πολιτική ) όπως και όσων βρίσκονται στη δούλεψη τους, και τίποτα περισσότερο, δεδομένου ότι η νομιμότητα ουδέποτε ίσχυσε επί 26 χρόνια ραδιοτηλεοπτικής διαπλοκής. Τα αντισυνταγματικά των Ομίλων παραμένουν επί δεκαετίες αντισυνταγματικά...ενώ εμάς επιλεκτικά για όσα μεταδώσαμε μας ''τσάκισαν'' στη ''νομιμότητα''...

Σας παραπέμπω σε τοπικό δημοσίευμα για την "ευρωπαϊκού τύπου" δημοτική αρχή του κ. Παπανικολάου, τις παρεμβάσεις τους στα τοπικά Α.Τ της περιοχής, το οποίο επαφίεται στη κρίση σας.  

Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρεμβαίνει για το παγοδρόμιο στη Γλυφάδα

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρονιά πολλά κ. Γιάννη Πανούση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">