ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε, τι έγιναν οι επιταγές;

Με αίτηση του ο κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος αξιώνει από τον Γ.Παπανικολάου τι έγιναν οι επιταγές. Εμείς δεν έχουμε περαιτέρω πληροφόρηση για το θέμα που έχει προκύψει, όμως, όπως φαίνεται είναι σημαντικό, δεδομένου ό, τι έχει κλαπεί μια επιταγή και όπως φαίνεται έχει άμεση σχέση με το δήμο Γλυφάδας.

Αναστάσιος Γιαννακόπουλος :Δήμαρχε, τι έγιναν οι επιταγές; Αν δεν τις εμφανίσεις, σε βλέπω:

Οποίος πάει κόντρα με τον νομό…. "Οποίος πάει κόντρα με τον νομό….''ο φίλος σου'' τα έχει αναρτήσει αυτά για μένα, όχι βέβαια ανιδιοτελώς!!!

Πάλι η γλυφάδα πρωταγωνιστεί πανελλήνια με κλοπές επιταγών και δοσοληψίες ανθρώπων της διοίκησης.

Ενσωματωμένη εικόνα


ΣΟΥΣΟΥΡΟ! Μια κλεμμένη (και ακάλυπτη) επιταγή κάνει άνω κάτω τον δήμο Γλυφάδας!

Μεγάλο σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο δήμο Γλυφάδας, όπως πληροφορείται το Press-gr. Ο λόγος είναι ότι ένα πρόσωπο της διοίκησης του δήμου εντοπίστηκε με μια περίεργη επιταγή. Το περίεργο του πράγματος δεν είναι ότι η επιταγή αποδείχθηκε ακάλυπτη, αυτό θα ήταν το λιγότερο. 

Το περίεργο είναι ότι διαπιστώθηκε πως πρόκειται περί κλεμμένης (ναι) επιταγής...

Αν γνωρίζει την υπόθεση στις λεπτομέρειές της ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, για να προλάβει να πάρει εγκαίρως τις αποφάσεις του, δεν το ξέρουμε. Δύσκολο όμως αφού συζητείται ευρέως. Σε κάθε περίπτωση, επειδή οι ίδιες πηγές μέσα από το δημαρχείο λένε ότι θα έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια το θέμα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Σ.Σ. Αυτό ήταν το ρεπορτάζ που διαβάσαμε το πρωί από το site press.gr. Αμέσως αρχίσαμε το ψάξιμο και τις ερωτήσεις σε οποιανδήποτε κατεύθυνση που θα μπορούσε να μας πει κάτι για αυτήν την επιταγή. Σύμφωνα με τελευταίες (κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής) πληροφορίες και τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κάποιο άτομο που υπάγεται στην πολιτική διοίκηση της δημοτικής αρχής και ΔΕΝ είναι αιρετό, εμπλέκεται στην κλοπή αυτής της επιταγής, που το χρηματικό ύψος φαίνεται να ξεπερνά τις 40.000 ευρώ.

Οι ίδιες (αδιασταύρωτες ακόμη) πληροφορίες λένε οτι ο Παπανικολάου φώναξε όλους τους συνεργάτες τους και έκανε προσωπική έρευνα για το τι έγινε.

Τις επόμενες ημέρες ίσως έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ, καθώς είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν τα στεγανά της πληροφόρησης που υπάρχουν μέσα στους ορόφους του Δημαρχείου και τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφο της.
Να λάβω γνώση του πέρατος των ενεργειών σου. (ο ενικός, νομολογιακά –α.π….. – έχει κριθεί μη εξύβριση λογού).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε, τι έγιναν οι επιταγές; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">