ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας



Δεδομένων των εξελίξεων, όπως αυτές ισχύουν και συμβαίνουν, έχοντας μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε στη λαϊκή βάση αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, και δημοκρατία, για πολλοστή φορά ζητούμε πλήρη και οριστική αποδέσμευση από τη πολιτική, και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Για εμάς θεωρείται εμπαιγμός να αξιώνουμε συνέλευση, και τη θέση της να παίρνει ένα τσιμπούσι συνεστιάσεως, το οποίο σαφώς δεν παρέχει καμία ουσιαστική λύση επί των ζητημάτων που μας αφορούν, ούτε πρόκειται να προσθέσει το ελάχιστο στην δρομολόγηση των προτάσεων μας.

Επίσης, για εμάς θεωρείται εμπαιγμός να έχουμε μια κυβέρνηση μελών, η οποία θεμελίωσε ένα καταστατικό και βασικές αρχές που παραποιούνται κατά το δοκούν.

Η βασική μας αξίωση ήταν η αποκατάσταση και εξισορρόπηση σε όσα δεινά δημιουργήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με νέα και στέρεα θεμέλια ανοικοδομήσεως για το κοινωνικό σύνολο και την λαϊκή βάση.

Δεδομένων όσων ίσχυσαν από τις κυβερνήσεις του παλαιοκομματισμού, οι οποίες είτε ευεργέτησαν μια οικονομική ελίτ, είτε αδράνησαν για το δημόσιο όφελος, καθώς και για την συνταγματικότητα επί του συνόλου των πολιτών, όπως επίσης και για την αναλογική ισότητα επί του συνόλου, και ειδικότερα στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, περιμέναμε τις πολιτικές εξισορροπήσεως και τόνωσης ειδικά των μικρομεσαίων.

Αντί αποκαταστάσεως, μέχρι αυτή τη στιγμή, δημιουργούνται συνθήκες συνέχισης αντιλαϊκών πολιτικών, οι οποίες ευεργετούν την οικονομική ελίτ, και προσβάλουν τα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων, όσο και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και επιχειρηματιών.

Εμείς περιμέναμε πραγματική διάθεση από τη πλευρά των πολιτικών μας για μέριμνα και αποκατάσταση των παθογενειών του νεοφιλελευθερισμού που δημιουργήθηκαν επί κυβερνήσεων παλαιοκομματισμού.

Συγκεκριμένα: Αναμέναμε την έμπρακτη υποστήριξη ώστε να υπάρξει τόνωση σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας, και αντί αυτών έχουμε τα στοιχεία εδραίωσης από τη πλευρά συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ενός στεγανού συστημικού κατεστημένου, το οποίο εξυπηρετεί επιλεκτικά τις ανάγκες ορισμένων, αντί του κοινωνικού συνόλου.

Δεν διαπιστώσαμε να υπάρχει διάθεση υποστηρίξεως των προτάσεων μας, ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο η δημιουργικότητα μας, όσο και οι γνώσεις μας.

Επί του παρόντος εμείς θεωρούμε στο ό, τι τόπο μας προέχει η κοινωνική συνοχή, όπως και η υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών ώστε να ανακάμψει η οικονομία και να υπάρξει σταδιακά ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας, και εν γένει βελτίωση του συντελεστή σε επίπεδο κοινωνίας.

Οι κυβερνήσεις του παρελθόντος φρόντισαν για την εδραίωση ολιγαρχών και διαπλοκής, ενώ επί του παρόντος έπρεπε να υπάρξει αντιστροφή των όρων ώστε μεσοπρόθεσμα να υπάρξει εξισορρόπηση επί του συνόλου, και μακροπρόθεσμα να ισχύσει ένα ενιαίο θεσμικό πλαίσιο επί του συνόλου.

Αντί αυτών που αναμέναμε, σε βάση δικαιοσύνης, η πορεία πλεύσης είναι απόλυτα διαφορετική από τους δικούς μας ορίζοντες, και παρακάμπτει την έμπρακτη ισχύ του δικαίου.

Αν εσείς θεωρείται δίκαιο τα κόμματα να διαθέτουν και σειρά μαζικών μέσων ενημέρωσης στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, παράλληλα των διαπλεκόμενων μιας ολιγαρχίας, και στον αντίποδα οι μικρομεσαίοι να τίθενται εκτός, χωρίς καμιά υποστήριξη και μέριμνα από τη πλευρά της πολιτείας, εμάς αυτή η πραγματικότητα μας βρίσκει καθολικά αντίθετους.

Τέλος, θεωρούμε ό,τι το ισχύον καθεστώς στη χώρα μας μόνο δημοκρατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται και καθίσταται σαφές ότι το Σύνταγμα της χώρας όπως και το πολίτευμα προσβάλλονται πέραν του δέοντος για την περαιτέρω εδραίωση του νεοφιλελευθερισμού - καπιταλισμού και των οφελών μιας ολιγαρχίας.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">