ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Ιδιαίτερη προσοχή για τον Τάσο Ταστάνη ως νέο πρόεδρο του ΟΑΣΑ

Ο κ. Δημήτρης Μπουντουτσίδης κάνει σαφείς επισημάνσεις στο νέο πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α, Τάσο Ταστάνη, ο οποίος καλείται σε μια συγκεκριμένη χρονική συγκυρία στη χώρα μας, να αποδείξει στους συμπολίτες μας, και εν γένει σε όλους τους Έλληνες, ό, τι μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική πολιτική πραγματικής οργάνωσης.

Εμείς από τη πλευρά μας, γνωρίζοντας το αντικείμενο, και έχοντας πολλές δεκαετίες τοποθετήσεων για οργάνωση και ψηφιοποίηση των υπηρεσιών στη χώρα μας, και στον δήμο Γλυφάδας, μπορούμε να πούμε ό, τι είχαμε τύχει ακόμα και της ειρωνείας από τη πλευρά συμπολιτών μας για όσα διακηρύξαμε δημόσια, ( τα οποία είναι εφαρμόσιμα ) και λόγω του ό, τι είναι λεπτή η θέση μας, δεν αναφέρω περισσότερα. 

Ενδεικτικά σας παραπέμπω σε ένα ενδεικτικό άρθρο στον Γλυφάδα web, ( δείτε εδώ ) με αντικείμενο την προστασία του Υμηττού με ψηφιακά κυκλώματα.  

Η προτροπή - τοποθέτηση - του κ. Μπουντουτσίδη:

Ιδιαίτερη προσοχή για τον Τάσο Ταστάνη ως νέο πρόεδρο ΟΑΣΑ και ως νέο αξιωματούχο αυτής της Χώρας

Τάσο,

Φρόντισε τουλάχιστον (στον τομέα σου) να απαλλαγούμε από τα απλά και καθημερινά που μας πληγώνουν.

Οι διαχρονικές συμπεριφορές (Παραγγελίες, προμήθειες και τα λοιπά γνωστά σε όλους μας)  μέχρι και σήμερα που μας πληγώνουν και μας ξευτελίζουν στα πέρατα του κόσμου, σιγά, σιγά ας αρχίσουμε να δίνουμε τέλος. Που ξέρεις, ίσως στα επόμενα 50 με 60 χρόνια κάτι αλλάξει προς το καλύτερο σε αυτή τη Χώρα (που αγαπάμε όλοι).

Δεν μπορεί να παίρνεις την γραμμή του λεωφορείου για να πας στον προορισμό σου και μέσα να είναι ο Χ από άλλη Χώρα της Ευρώπης (και δεν αναφέρομαι στις νεοεισερχόμενες χώρες που γίνανε Ευρώπη και μας σηκώνουν το δάχτυλο τελευταίως) και να απευθύνεται απεγνωσμένα ο συνεπιβάτης σου Γερμανός, ή ο οποιοσδήποτε - ρωτώντας - «ψάχνω να βρω σε ποιο σημείο του λεωφορείου φαίνεται η φωτεινή επιγραφή για την επόμενη στάση ή σε ποια στάση είμαστε τώρα;» και ναι;.

Ωραία ας υποθέσουμε ότι οι προηγούμενοι είχαν πολύ δουλειά να κάνουν (Ξέρεις νόμους που αλλάζουνε, χαλάνε, κάνουν  καινούργιους πιο ευέλικτους κ.λ.π, κ.λ.π) και όταν πήγαιναν στο εξωτερικό λόγω του ότι ως συνήθως είμαστε λαός που τα γνωρίζουμε όλα δεν ρωτούσαν τον τρόπο οργάνωσης,  - για παράδειγμα στις συγκοινωνίες - .

Τουλάχιστον σήμερα που έχουμε αντίληψη, ας το κάνουμε τώρα.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Ιδιαίτερη προσοχή για τον Τάσο Ταστάνη ως νέο πρόεδρο του ΟΑΣΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">