ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκος Παππάς: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την αήθη επίθεση από τους εκβιαστές

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη κατασυκοφάντηση του ιδίου, δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις αήθεις επιθέσεις από τα κυκλώματα εκβιαστών.

Ο υπουργός επικρατείας έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την αήθη επίθεση που δέχεται από τους εκβιαστές εκδότες, ενώ στον αντίποδα σύμφωνα με όσα κάκιστα έχουν επικρατήσει στα νοτιοανατολικά και τη Γλυφάδα (...) εμείς δεχόμαστε την αήθη επίθεση από εκβιαστές εκδότες με σειρά ύβρεων και σπίλωση, και δεν τυγχάνουμε καμιάς υποστηρίξεως. 

Δεν όφειλε η κυβέρνηση να αποκαταστήσει και την τοπική δημοκρατία στα νότια και τη Γλυφάδα, εκτός της ΕΡΤ, ώστε να υπάρξει μαζικότητα, οργάνωση, και επίπεδο δημόσιας ενημέρωσης ; 

H ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας:

Η υπόθεση των κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης εκβίασης και δωροδοκίας βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία θα αξιολογήσει και θα κρίνει την υπόθεση και τα πρόσωπα.

Η Δικαιοσύνη αναπνέει, η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, όπως δεν παρεμβαίνει και σε άλλες εν εξελίξει υποθέσεις.

Το γεγονός ότι το απόστημα σπάει τώρα, αποδεικνύει ότι αίρονται τα διάφορα εμπόδια και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη αφήνονται, απερίσπαστες, να κάνουν τη δουλειά τους.

Η υπόθεση πήρε την τρέχουσα εξέλιξη διότι η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας λειτούργησαν υποδειγματικά και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, στελέχη των επιχειρήσεων του δημοσίου δε δείλιασαν και έκαναν το καθήκον τους.

Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν εκβιάσει στελέχη επιχειρήσεων του δημοσίου προκειμένου να καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος στην κρατική διαφήμιση με την ταυτόχρονη απειλή, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβαίνουν σε αρνητικά δημοσιεύματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και μελών της κυβέρνησης.

Ενώπιον άλλων παράλληλων νομοθετικών και νομικών εξελίξεων και υποθέσεων, κάποιοι επιχειρούν αυτή την πραγματικότητα να την αντιστρέψουν.

Είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των – κατά τη δική τους φαντασία - σαλονιών.

Οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό μου συνεχίζεται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες.

Αυτή ή αήθης επίθεση ξεπερνά κάθε όριο.

Μέχρι στιγμής επέλεξα να τηρήσω στάση αναμονής ως προς την προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκος Παππάς: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την αήθη επίθεση από τους εκβιαστές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">