ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκος Παππάς: «Οι Δημοσιογράφοι εκβιαστές είχαν και πολιτικές φτερούγες»


Σε μία δήλωση καταπέλτη προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς, δίνοντας πολιτική διάσταση στο κύκλωμα δημοσιογράφων – εκβιαστών.

Ο Νίκος Παππάς κατήγγειλε ότι κάποιοι νέμονται τη διαφήμιση των φορέων του δημοσίου μέσω «λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως οι εκβιαστές που τολμούν να εκβιάζουν «τώρα και μητέρες μόνες με παιδιά είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν».

«Δεν υπάρχει πια χώρος για τους εκβιαστές και τέτοια φαινόμενα. Και δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου αλλά κι αυτοί που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα κατά φαντασία σαλόνια. Αλλά αυτά τα σαλόνια είναι ο βούρκος τους που κυκλοφορούν. Ας καταλάβουν όμως ότι ο βούρκος τους τελείωσε κι ότι τα πράγματα άλλαξαν» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται τη διαφήμιση των φορέων του δημοσίου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων», ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα προς την πλευρά της ΝΔ, και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, αφήνοντας υπαινιγμούς για εξυπηρέτηση της διαπλοκής και ρωτώντας «γιατί δεν θέλετε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια;».

Ο Νίκος Παππάς, στην ομιλία του επίσης είπε: «Υπάρχουν εκβιαστές που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα σαλόνια, αλλά είναι ο βούρκος τους, τελείωσαν αυτά, άλλαξαν τα πράγματα» δήλωσε, προσθέτοντας ότι όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του διαδικτύου θα μπει στο Μητρώο Εκδοτών Διαδικτύου».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκος Παππάς: «Οι Δημοσιογράφοι εκβιαστές είχαν και πολιτικές φτερούγες» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">