ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεννηματά: H σημερινή κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό

«H σημερινή κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό, έχει απέναντι και τους αγρότες, και την παραγωγή, και την παραγωγική Ελλάδα» δήλωσε από την Ιεράπετρα Λασιθίου, μετά την επίσκεψη της στον συνεταιρισμό αγροτών «Ανατολή», η κυρία Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο «για κοινή αγωνία για τον τόπο μας» προσθέτοντας ότι ο τόπος μας μπορεί να ανακάμψει αν στηριχθεί στον πρωτογενή τομέα, αν στηριχθεί στους αγρότες.

Αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον συνεταιρισμό και εκπροσώπους τόνισε πως «Ο στόχος, ο κοινός στόχος μας, είναι να παράγουμε προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία μόνο, ποιοτικά προϊόντα. Αυτό είναι το μέλλον».

Η ίδια ανέφερε ότι οι συνεταιρισμοί και οι ομάδες παραγωγών θα πρέπει να στηριχθούν με φορολογικά κίνητρα, λέγοντας «Θέλουμε φορολογικά κίνητρα και περισσότερους συνεταιρισμούς, γιατί έτσι απαντάμε στα σοβαρά προβλήματα που έχουν σήμερα οι αγρότες, που έχουν να κάνουν με το αυξημένο κόστος παραγωγής, τον μικρό κλήρο και τις δυσκολίες διαπραγμάτευσης που έχουν οι αγρότες».

Ακόμη μίλησε για κοινό σχέδιο, και όραμα, είναι με αυτό των αγροτών προσθέτοντας «αρκεί να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση, μια χώρα αξιόπιστη, να μπορούμε να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε από κοινού ένα σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, ενταγμένο σε ένα συνολικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου»

* Πάντως ο ''συλλογικός χαρακτήρας'', η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, και οι οι ''συνεταιρισμοί'', σε πολιτικό επίπεδο κομμάτων έχουν περιορισμένο χαρακτήρα, διότι το αντίστοιχο άλλων κλάδων, επί 42 χρόνια κοινοβουλευτικών κομμάτων στη χώρα μας, έπειτα της χούντας, δεν το έχουν σχεδιάσει. 

Σαφώς δεν υπήρξε έστω και ίχνος ενεργειών τους και για τα ερτζιανά κ. Γεννηματά. Την ΕΙΡΤ και την ΥΕΝΕΔ ( ΕΡΤ) δεν τα σχεδίασαν τα κόμματα 42 ετών. Επί 42 χρόνια δεν υπάρχει καμία χάραξη σοσιαλιστικού χαρακτήρα και προσανατολισμού για τα ερτζιανά, και κυρίως του Ν.Αττικής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεννηματά: H σημερινή κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">