ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τιμής ένεκεν οι σύντροφοι έχουν συνωμοτήσει να αποπροσανατολίσουν το κοινωνικό σύνολο

Τιμής ένεκεν οι σύντροφοι έχουν συνωμοτήσει να αποπροσανατολίσουν το κοινωνικό σύνολο ώστε να απαξιώνει συνολικά, και πάντα κάπως έτσι γίνετε στη χώρα των νεοελλήνων, ώστε οι ίδιοι και οι ίδιοι να έχουν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Αναλογίσου για λίγα δεύτερα κάτοικε των νοτίων προαστίων, πόσα χρόνια διαπίστωνες δημόσια την υποστήριξη όσων βρίσκονται σήμερα στην πλειονότητα των θεσμικών θέσεων, και αν διαθέτεις έστω και ένα στοιχείο ( μοναδικό ) από αυτά τα άτομα έστω για ανταπόδοση των υποσχέσεων αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Για εσένα που γνωρίζεις, και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, διότι προσωπικά επί δεκαετίες τάσσομαι κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, (ειδικά στο ραδιόφωνο καθημερινά μέχρι το 2004) με μοναδική εξαίρεση την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε τη δυναμική να χτυπήσει στα ίσια το δήμο Γλυφάδας, και για την αποφυγή συνέχισης στο φαγοπότι από τα ίδια πρόσωπα έστω και ελάχιστα θεώρησα ορθό να μην ισχύσει. 

Όσοι νομίζουν ότι τους υποστηρίξαμε επί πολλά χρόνια, δημόσια, ώστε να μας αποπροσανατολίζουν χωρίς να παρέχουν λύσεις, είτε να εκ φεύγουν όσο εξυπηρετούνται τα δικά τους οφέλη,  απατώνται οικτρά, και θα οργανώσουμε να τους θέσουμε στην θέση που τους αρμόζει. 

Επίσης, όσοι νομίζουν ότι σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε διαρκείς μετατάξεις και αναταράξεις, το σύνολο όσων υφίστανται ξεχνούν ποιος είναι ο κάθε ένας εξ ημών, κάνουν τεράστιο λάθος, διότι εμείς έχουμε μια μακρά ιστορία χωρίς αλλοιώσεις, άρα καθαρή και γνήσια. 

Στον αντίποδα με φρούδες υποσχέσεις, και ανεμομαζώματα συστημικής προπαγάνδας, για την χειραφέτηση της πλειονότητας, ορισμένα πρόσωπα θερίζουν τα κέρδη, όμως αυτά δεν διαρκούν εσαεί, είναι προσωρινά.

Όσοι είπαν να χαίρεσαι τον φίλο σου, σε συμπολίτες μας, πρέπει επιπροσθέτως να τους παρέχουν αποδείξεις και πειστήρια ότι δεν λειτούργησαν με αποκλειστικό γνώμονα το άτομό τους, τόσο στον παρελθόντα χρόνο, όσο και σήμερα. Μπορούν να παρέχουν τα πειστήρια;

Εμείς όμως μπορούμε να παρέχουμε τις αποδείξεις καθολικής αναλγησίας από τη πλευρά του συνόλου που υποσχόταν δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, και δημοκρατία, στους συμπολίτες μας, και ειδικά στη πόλη της Γλυφάδας.

Η επόμενη συνέλευση, η οποία θα γινόταν πριν από αρκετούς μήνες σε μια (1) εβδομάδα, ποτέ θα γίνει;

Όσο ''θερίζετε'' ορισμένοι, και τα προσωπικά σας οφέλη είναι εξασφαλισμένα, έχουν λήξει τα πάντα όλα;

Η πολλά υποσχόμενη δημόσια αλληλεγγύη, όπως και παράλληλα η δικαιοσύνη, και κυρίως η δημοκρατία, (και όπως ξέρετε... προσωπικά έχω εμμονές ειδικά με τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία) αποτελούσαν ένα όχημα για την προσωπική ανάδειξη, και επίλυση προσωπικών προσδοκιών;

Και δεδομένου ότι όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι, αυτό αποτελεί αυταπόδεικτο, διότι διαχρονικά δεν μοιραζόμαστε ούτε τις θέσεις, ούτε όσα λαμβάνουν όσοι βρέθηκαν σε θεσμικές θέσεις, ούτε έχουμε μερίδιο επί των κερδών, ούτε θα χρησιμοποιήσουμε εμείς χρήματα του κοινωνικού συνόλου σε προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, φροντίστε άμεσα να είστε σωστοί διότι τα λάθη πληρώνονται...

Αφήστε τις φτηνές δικαιολογίες για κάποιον ο οποίος καταφέρεται κατά της αριστεράς, διότι ουδέποτε καταφέρθηκα κατά της αριστεράς. 

Στη περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένα πρόσωπα, από τα οποία έπρεπε να υπάρξει η δικαίωση του συνόλου, και δεν υπήρξε, διότι αποτελούμε οι ίδιοι το παράδειγμα, και τα αποδεικτικά στοιχεία καπηλείας. 

Συγκεκριμένα: Αποτελώ ο ίδιος τα αποδεικτικά στοιχεία καπηλείας, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, που ακόμα είμαι ζωντανός, και μπορώ να διαπιστώνω και να γνωρίζω τι ισχύσει σε χιλιάδες περιπτώσεις που δεν έπραξαν το ελάχιστο τόσα χρόνια, και τι ισχύει με εμάς που κάποιοι μας εκδικούνται για την υποστήριξη που τους παρείχαμε. ( Άλλωστε αρκετοί από αυτούς δεν είναι αριστεροί, και στην διαμόρφωση μετασχηματισμού ενός κόμματος προσέτρεξαν στο ΣΥΡΙΖΑ )

* Ζούμε άραγε το τέλος της εποχής της κοινωνικής δικαιοσύνης; Είναι άραγε τόσο αντιπαραγωγικό να ζητήσουμε από αυτούς που συσσώρευσαν πλούτο να πληρώσουν για εκείνους που στερούνται τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους;
* Πώς να αποδείξουμε την αναγκαιότητα της αναδιανομής του πλούτου σ’ έναν κόσμο όπου ορισμένοι κατορθώνουν να πετύχουν βασιζόμενοι στις ποικίλες προσπάθειές τους κατά των άλλων, ενώ άλλοι αποτυγχάνουν στη συσσώρευση πλούτου δεδομένου ότι δεν εξαπατούν, ούτε καπηλεύονται;
* Μπορούμε να αγωνιζόμαστε κατά των ανισοτήτων όταν όσοι ακολουθώντας αυτά που έπρεπε να λέμε εμείς δημόσια, βρέθηκαν σε θέσεις κλειδιά, και μας εκδικούνται; ( Δεν πιστεύει κανείς πλέον την αλήθεια )
* Φτάσαμε σε οριακό σημείο (...) δεδομένου ότι όλοι πλέον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. ( Βλέπε τι ισχύει με εκβιαστές, εκδότες, παπατζήδες, κ.α. οι οποίοι έχουν πετύχει να βγάζουν εκατομμύρια ''αέρα'', όπως και με πολιτικά πρόσωπα τα οποία έχουν κάνει καραμέλα την εκπροσώπηση )

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΑΞΙΩΣΑΝ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΡΘΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΞΙΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΟΧΗ ΛΥΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ'', ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, ( ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ Κ.Α.) ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΩΣ (FM), ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τιμής ένεκεν οι σύντροφοι έχουν συνωμοτήσει να αποπροσανατολίσουν το κοινωνικό σύνολο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">