ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη

Τελικά σε αυτή τη χώρα, σήμερα, πρέπει να αρχίζουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, και επώνυμα, δεδομένου ότι η κατάσταση έχει οδηγηθεί στο απροχώρητο με όσα ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και οι επιπτώσεις υφίστανται μέχρι σήμερα.

Το κράτος και οι μπάτσοι σπρώχνουν την ηρωίνη στη χώρα μας, αφ’ενός ως μέρος της στρατηγικής τους για τον έλεγχο, την αλλοτρίωση, την υποταγή, την εξαθλίωση και τον αφανισμό τελικά, του νεανικού κυρίως προλεταριάτου, και αφ’ ετέρου ως εμπόρευμα για την αποκόμιση τεράστιων οικονομικών κερδών από το ίδιο το κράτος και τους υπαλλήλους του, μπάτσους, δικαστές, όσο και από το ελεγχόμενο από παράκεντρα εξουσίας κύκλωμα διακίνησης.

Λέτε να έχει γραφεί επανειλημμένα τυχαία το σύνθημα - μήνυμα;

Σήμερα έχουμε τα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία, δεδομένου ότι επί δεκαετίες συστηματικά κάναμε διεξοδικές έρευνες, σε ολόκληρο το Ν.Αττικής, και βιώσαμε απίστευτες καταστάσεις, από το σύστημα μπάτσων που βρισκόταν πίσω από την διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα μας.

Έχουμε στα χέρια μας, τις αποδείξεις αστυνομικών τμημάτων, τα οποία επί αρκετά χρόνια βρίσκονταν πίσω από την διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, παρέχοντας προστασία στους διακινητές και χοντρεμπόρους, και στήνοντας κατηγορίες κατά των ανυποψίαστων πολιτών ώστε να τους ληστεύουν. 

Έχω γίνει μάρτυρας σε σειρά περιπτώσεων, κατά τις οποίες τελούσαν συλλήψεις περαστικών πολιτών, ώστε να μπορούν οι έμπορες ανεμπόδιστοι να σπρώχνουν την ηρωίνη ώστε να βγάλουν το μεροκάματο οι προστάτες - συνεργάτες, και με μια Ελληνική δικαιοσύνη, και δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι μάλλον έχουν μαύρα μεσάνυχτα των ισχυόντων στη χώρα μας, είτε αρκούνται σε ένα καθεστώς που εξυπηρετεί τους παχυλούς μισθούς τους.

Ειδικότερα, είχαν στο στόχαστρο όσους συνδέονται άμεσα και οργανικά με τους κοινωνικούς πολιτικούς αγώνες, της ριζοσπαστικής κριτικής και της αντίστασης στις επιλογές της εξουσίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Με διάφορες μεθοδολογίες, και στην πόλη της Γλυφάδας, ένα μικρό αστυνομικό τμήμα ( Α.Τ ) μιας συνοικίας ( Τερψιθέας ) μετατράπηκε σε φρούριο ( Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής ) έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' 1977 - 2004, έπειτα την δίωξη κατάσχεση του 1999, δεδομένου ότι όσα ριζοσπαστικά διακινούσαμε δημόσια από το ραδιόφωνο (...) ενοχλούσαν αφάνταστα μια οικονομική ελίτ νεόπλουτων, κυρίως με λαμογιές. ( Δεν επιχειρώ να συνδέσω την Α.Δ.Ν.Αττικής με την προστασία, όμως έχω τα πειστήρια από σειρά Α.Τ.)

Εσείς δεν θυμάστε; Που ζείτε;

Κεφάλαιο, κράτος, κόμματα, πολιτικοί, μεγαλόσχημοι, αξιοποιώντας όλους τους μηχανισμούς εξουσίας που το χρήμα και ο έλεγχος των κατασταλτικών μηχανισμών τους παρέχει στράφηκαν επανειλημμένα κατά ημών κατασκευάζοντας σειρά από κατηγορίες χωρίς να έχουμε βλάψει ποτέ κανένα.

Αν είναι αυτά τα σχέδια του κράτους, των κομμάτων του παλαιοκομματισμού, μιας μερίδας πολιτικών μαφιόζων, και των προστατών, και η επιθυμία τους είναι να παραμένουν και σήμερα στην ίδια βάση, θα τα ακυρώσουμε, και σύντομα θα στραφώ δικαστικά κατά όσων εκμαυλίζουν την Ελληνική δικαιοσύνη στη χώρα μας.

Αρκετά πληρώσαμε και πληρώνουμε άδικα σε όλα τα επίπεδα, και είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι να διασφαλίσουν όσα υποσχέθηκαν στον λαό. Την δικαιοσύνη.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι το σύστημα διαχρονικά ενοχλείται από την αλήθεια, όμως έχω φροντίσει να εμπεριέχεται και στις καταγγελίες που έκανα στο παρελθόν στον κ. αναπληρωτή υπουργό όταν ήταν προϊστάμενος της Εισαγγελίας κ. Παπαγγελόπουλο , και στις δικογραφίες.

* Αποτελώ μια ιδιόρρυθμη περίπτωση πολίτη, ο οποίος δέχεται τόνους από κατασκευασμένες συκοφαντίες, λάσπη, κατηγορίες, κ.α., όμως, στον κατάλληλο χρόνο δοκιμάζοντας τη συνολική δομή λειτουργίας του συστήματος και των εμπλεκομένων θα παρέμβω κατά του συνόλου.

Ελέγξτε αν πράγματι η δικαιοσύνη αποτελεί σήμερα δικαιοσύνη, και ειδικότερα ανεξάρτητη, ώστε να διασφαλίζεται η αλήθεια και να μην υφίστανται άδικες αποφάσεις. Κάποιοι κύριοι κάνουν τα μπανάκια τους και beets party στην Καραϊβική, και στη χώρα μας ισχύουν σημεία και τέρατα σύμφωνα όσων διαμόρφωσαν στον παρελθόντα χρόνο ως κόμματα εξουσίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">