ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το προσφυγικό διαμορφώνει το μεγάλο φαγοπότι των ΜΚΟ

Του Γιάννη Κουρδομένου

Η νεοταξική αριστερά ''αλληθωρίζει'' υπέρμετρα προς μια νέα αποικιοκρατία ολοκληρωτισμού του καπιταλισμού, όπου μια ελίτ παραγόντων της πολιτικής θα συντηρείται με συστημική προπαγάνδα και ελεγχόμενα ΜΜΕ, και η πλειονότητα του Ελληνικού λαού θα εξισώνεται με κάθε λογής νεοεισερχόμενους στη χώρα μας, και θα βιώνει ανάλογες καταστάσεις.

Ήδη φτάσαμε στο σημείο με αυτά τα κόμματα εξουσίας, και αντιπολιτεύσεως, και όσους βρέθηκαν σε θεσμικές καρέκλες, και ''ασφαλείς θόλους'', να ισχύουν αυτές οι καταστάσεις σύμφωνα των πολιτικών τους προτάσεων για ανοιχτά σύνορα.( Ανοιχτά σύνορα με απόλυτα ελεγχόμενο πλαίσιο ) 

Μπορούν τα κόμματα της νεοταξικής αριστεράς, τα οποία σταδιακά υιοθετούν και αφομοιώνουν τα στοιχεία λειτουργίας των ταξικών οικονομικών ελίτ, να τεκμηριώσουν ποια είναι η διαφορά μεταξύ εκατομμυρίων Ελλήνων και Ελληνίδων και των νεοεισερχόμενων προσφύγων στη χώρα μας;

Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων ''φροντίστηκαν'' επί δεκαετίες από τα κόμματα εξουσίας λόγω φιλίας κ.α., και έχουν εξασφαλίσει ένα θόλο προστασίας έναντι του υπόλοιπου λαού, υφίσταται κάποια διαφορά ανάμεσα σε εκατομμύρια Ελλήνων και τους νεοεισερχόμενους πρόσφυγες στη χώρα μας;

Τα τελευταία χρόνια στην ίδια θέση με τους πρόσφυγες βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες στη χώρα μας.

Καλείστε, και πρέπει να το απαντήσετε, δεδομένου ότι επί του παρόντος διαμορφώνονται ενισχυτικοί όροι νέων ακροδεξιών φασιστικών μορφωμάτων, και αυτά φέρουν τη δική σας σφραγίδα. ( Δεν θα παρακάμπτετε ότι φέρουν και τη σφραγίδα της νεοταξικής αριστεράς )

Ο Σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας στη χώρα μας, για την νεοταξική αριστερά, θα αποτελείται από 800 ταχύτητες και κατηγορίες πολιτών, και παράλληλα θα έχει πλήρη τα στοιχεία του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, τα οποία εμείς ειρωνευόμαστε με τον χειρότερο τρόπο από τον Γλυφάδα web, όπως και επί δεκαετίες από τον κατασχεθέντα ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' ;

Η άποψή μας, καθαρά, είναι να υπάρχει ελεγχόμενο πλαίσιο όσων αφορά την είσοδο προσφύγων στη χώρα μας, ( ανοιχτά σύνορα με ελεγχόμενο πλαίσιο ) και ο αριθμός τους να είναι εξαρτώμενος των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού για εργασία και ευημερία.

Τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Εμπορικής Ναυτιλίας και Μεταφορών, καθώς και οι υπόλοιποι συναρμόδιοι φορείς, πρέπει και οφείλουν στον Ελληνικό λαό να μην ποδοπατούνται τα κυριαρχικά συνταγματικά του δικαιώματα. 

Καθίσταται σαφές ότι μόνο για το 2015 η έλευση ενός εκατομμυρίου προσφύγων στη χώρα μας, σε συνάρτηση με πολλά εκατομμύρια αλλοδαπών τα τελευταία χρόνια, δημιουργούν τόσο παθογένειες όσο και διευρυμένο Ευρωπαϊκό πρόβλημα. Ένα πρόβλημα το οποίο ''έσκασε'' και υφίσταται σε μια χώρα η οποία βρίσκεται στη μεγαλύτερη ύφεση έναντι όλων των υπολοίπων χωρών της Ε.Ε., και έχοντας τη πολιτεία να επικεντρώνει στο προσφυγικό και να έχει χάσει τον έλεγχο όσων αφορά τον Ελληνικό λαό.

Τα μείζονος θέματα των Ελλήνων και Ελληνίδων αποκτούν δευτερευούσης σημασίας ζητήματα, υποβαθμίζονται, και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται διαρκώς το προσφυγικό, όπως και τα οφέλη Μ.Κ.Ο για τα 700 εκατομμύρια ευρώ, τα περισσότερα των οποίων θα πέσουν στη χώρα μας την τριετία 2016 -2018. Tο μεγάλο φαγοπότι των ΜΚΟ βρίσκεται ήδη στα σκαριά, αυτή τη φορά στην πλάτη των προσφύγων και με χρηματοδότη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ενώ αποδεδειγμένα για εμάς, με μια Ιστορία δεκαετιών, και οικονομική ζημία που υπερβαίνει τις 100.000 χιλ. ευρώ, η πολιτεία, (Δήμος, Περιφέρεια Αττικής, Κυβέρνηση) δεν έχει πράξει το απειροελάχιστο, επεξεργάζονται το προσφυγικό το οποίο συνεπάγεται ενός ποσού της τάξεως του μισού δις. 

Που θα καταλήξει το μισό δισεκατομμύριο από τους χειρισμούς της αστικής νεοταξικής αριστεράς

Τα χρήματα δεν θα δοθούν στο ελληνικό κράτος για να υποστηριχθούν όσες δημόσιες κοινωνικές δομές απέμειναν ζωντανές και να δημιουργηθούν νέες, τα χρήματα αυτά θα δοθούν μέσω των «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», αλλά ακόμη και μέσω των τραπεζών σε όσους πρεσβεύουν τη νέα τάξη πραγμάτων, τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής, τον απόλυτο κατακερματισμό της Ελληνικής κοινωνίας, για τις πολλές επαύλεις των Νοτίων και Βορείων προαστίων, και τους κωδικούς με τα χοντρά εκατομμύρια που διαθέτουν οι κολλητοί των κομμάτων.

Το ίδιο μοντέλο εφαρμόζει η ΕΕ σε τρίτες χώρες όπου ξεσπούν ανθρωπιστικές κρίσεις.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό της ΕΕ, ενώ οι πόροι της μέχρι το 2020 έχουν καθοριστεί σε 6,6 δισ. ευρώ! Αυτά είναι τα χρήματα που, αντί να δοθούν στις κυβερνήσεις των χωρών που αντιμετωπίζουν ανθρωπιστική κρίση, θα μοιραστούν στους ιδιώτες κάθε νομικής μορφής!

Μάλιστα, ο επίτροπος σημείωσε ότι η Ελλάδα «διαθέτει ένα αξιόπιστο τραπεζικό σύστημα για την εξυπηρέτηση του προγράμματος» και επισήμανε ότι η μέθοδος των «μετρητών και των κουπονιών» (cash and voucher) επιτρέπει στους πρόσφυγες να «διατηρούν την αξιοπρέπειά τους, και βοηθάει και τις τοπικές κοινωνίες γιατί χρησιμοποιούνται τα δικά τους αγαθά»

Ποια είναι τα δικά τους αγαθά; Οτιδήποτε πωλείται στις τοπικές κοινωνίες έχει σφραγίδα πολυεθνικής, η μονοπωλίου, και στο 99% δεν αποτελεί προϊόν των τοπικών κοινωνιών και των κατοίκων. Μήπως σας εξαπατούν για πολλοστή φορά;

Τι υφίσταται στα ερτζιανά της Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων; Υπάρχει οτιδήποτε χαρακτηριστικό ενδογενές σε όλους τους τομείς;
Που υπάρχει; Η δημόσια πρόταση μας για κοινωνικό εστιατόριο τι έγινε;
Η δημόσια πρόταση δεκαετιών για δημοτικό η δημόσιο τοπικό ΜΜΕ στα Νότια προάστια τι έχει γίνει; Τι έκαναν η Αριστερά και οι αριστεροί; Φροντίζουν τα συμφέροντα των υφισταμένων ΜΚΟ, όπως και ορισμένων οικονομικών ελίτ ;

Η νεοταξική αριστερά, και η ανυπαρξία της Αριστεράς, θα δημιουργήσουν επί του παρόντος μεγαλύτερο χάσμα και κοινωνικές ανισότητες από όσα γνωρίζατε και ίσχυαν στη χώρα μας.


Εμείς κρούουμε τον κώδωνα κινδύνου, και επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία ωφέλειας των ήδη ωφελημένων επί δεκαετίες στη χώρα μας, όπως και τις επιπτώσεις στο ευρύ φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας.

Αρκετά με το φαγοπότι των επιτήδειων, οι οποίοι ουδέποτε δέχτηκαν έστω και μια δική μας πρόταση για κοινωνική εξισορρόπηση και πραγματική ευημερία του συνόλου των πολιτών, και όπως γνωρίζετε παρανομούν συνολικά στις αιτήσεις και προτάσεις μας. Μη ξεχνάτε τη δημιουργία Μ.Κ.Ο, κ.α., και στα Νότια προάστια, και τη στάση που κρατούσαν απέναντί μας οι ιδρυτές τους. ( Σαφώς όχι στο σύνολο των περιπτώσεων, δεδομένου ότι υφίστανται και Μ.Κ.Ο πράγματι ωφέλημες για τους συμπολίτες μας. )

Πόσες ΜΚΟ έχει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ σε σχέση με φίλους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ;

Υποσημείωση: Το ζήτημα των Μ.Κ.Ο μας είχε απασχολήσει από την περίοδο διακυβερνήσεως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και απευθυνόμενοι σε κάποιες από τις πρωτο ιδρυθεντες στη χώρα μας ( συγκεκριμένου χαρακτήρα ) διαπιστώσαμε ότι γινόταν αποκλειστικά το μεγάλο φαγοπότι κολλητών και κομματικών εις βάρος του Ελληνικού λαού, σε αντιδιαστολή με άλλες που παρέχουν ουσιαστικό έργο.

Οι κύριοι που μας πιπίλιζαν το μυαλό επί αρκετά χρόνια κατά των ΜΚΟ, σήμερα θα κλείνουν τα μάτια στο μεγάλο φαγοπότι ορισμένων ελίτ, και θα συνεχίζουν την καραμέλα της αριστεράς; ( Η αριστερά  θα ενισχύει κατά βάση τα συμφέροντα ορισμένων ελίτ, τις οποίες υπηρέτησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και παράλληλα θα καλύπτονται στην διεύρυνση των ανισοτήτων όσοι ''φροντίστηκαν'' τα τελευταία χρόνια ; )

Μιλάμε περίπου για μισό δις το οποίο έρχεται στη χώρα μας , και προφανώς κάποιοι κύριοι με επαύλεις και μέγαρα στα Νότια και βόρεια προάστια, όπως και με χοντρά πορτοφόλια, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο διευρύνοντας το χάσμα μεταξύ των πολιτών.

Πότε θα γίνει η επόμενη συνέλευση κ.κ. παράγοντες ώστε να τεθούν προτάσεις που έχουν κλείσει ένα κύκλο δεκαετιών; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το προσφυγικό διαμορφώνει το μεγάλο φαγοπότι των ΜΚΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">