ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυο κατηγοριών πολίτες στην περιοχή των νοτίων προαστίων με σφραγίδα Αριστεράς

Σύμφωνα με το συνεχιζόμενο πλαίσιο 800 ταχυτήτων, και δυο κατηγοριών πολιτών στην περιοχή των νοτίων προαστίων, καθίσταται σαφές ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα για πραγματική δικαιοσύνη.



Θέτουμε το ερώτημα προς τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ, Τάσο Ταστάνη, ο οποίος διατείνονταν για την ριζοσπαστική αγωνιστικότητά του, όπως και για αριστερές καταβολές, πως εξηγεί από τη θέση του προέδρου του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών τα δυο μέτρα και σταθμά επί παντός επιστητού επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση της χώρας ;

Συγκεκριμένα: Ως πρόεδρος του ΟΑΣΑ πως χαρακτηρίζει ο ίδιος με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ισχύουν 800 ταχύτητες και πολίτες δυο και περισσοτέρων κατηγοριών;

Αναλυτικότερα: Οι τοπικές γραμμές 154, και 124, είναι κατά πολύ συχνότερες από την γραμμή του 205, το οποίο λόγω δρομολογίου εξυπηρετεί τους κατοίκους της συνοικίας της πλατείας Καραϊσκάκη και περιμετρικά αυτής.

Με αυταπόδεικτο δεδομένο πυκνά δρομολόγια του 154, και 124, και δρομολόγια κάθε 45 λεπτά για το 205, ως πρόεδρος του ΟΑΣΑ δεν εκθέτει την κυβέρνηση δεδομένου ότι δημιουργούνται προνομιούχοι και μη προνομιούχοι δημότες και δημότισσες; (Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στους συμπολίτες μας)




Περισσότερο αναλυτικά: Οι κάτοικοι της Άνω Γλυφάδας, οι οποίοι χρησιμοποιούν το μετρό, αποβιβάζονται στη στάση Μετρό Ελληνικού, και χρησιμοποιώντας είτε  το 154, είτε το 124, σε πέντε λεπτά της ώρας, αφού αποβιβαστούν στη στάση Ελληνικό, βρίσκονται στην οικία τους. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή οι κάτοικοι της συνοικίας Τερψιθέας, και ειδικότερα οι κάτοικοι της πλατείας Καραϊσκάκη, αναμένουν επί 45 λεπτά της ώρας το δρομολόγιο του 205.

Καθίσταται σαφές ότι ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, ως κάτοικος της συνοικίας πλατείας Καραϊσκάκη εκδικείται τους συμπολίτες μας, και επί ημερών του διαμορφώνονται δυο μέτρα και σταθμά, όπως και πολίτες δυο κατηγοριών.

Ανάλογες καταστάσεις ισχύουν σε αρκετούς δήμους στα νότια προάστια, λόγω των απολύσεων σε προσωπικό που είχαν ολοκληρώσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εμείς από τη δική μας πλευρά αξιώσαμε από τους αρμοδίους πύκνωση των δρομολογίων τις ώρες αιχμής, χωρίς να διαπιστώσουμε επικείμενες αλλαγές.

Δεν είναι μόνο το ζήτημα των συγκοινωνιών που δηλώνει επίσημα ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ισχύουν 800 ταχύτητες, όπως και πολίτες δυο και περισσοτέρων κατηγοριών. Επί παντός επιστητού ισχύουν ανάλογες καταστάσεις.




Τέλος, ευχαριστούμε θερμά δημόσια για την ''πολύτιμη αλληλεγγύη'' και ''υποστήριξη'' που δεν τύχαμε, τόσο από την περιφέρεια Αττικής, Νότιου τομέα, όσο και από τον συμπολίτη μας πρόεδρο του ΟΑΣΑ.

Είναι βασικά δεδομένα που χαράσσονται ανεξίτηλα στη μνήμη μας, ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε τον κατάλληλο χρόνο. 

Όπως όλα δείχνουν και με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια, και την κυβέρνηση, θα χρηματοδοτούνται και θα ενισχύονται με ΕΣΠΑ οι εκατομμυριούχοι. λ.χ. ο Χατζηνικολάου, ιδιοκτήτης εφημερίδων, ραδιοφώνων, και παράλληλα εργαζόμενος των Βαρδινογιάννηδων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 - Καταχρηστικές Διώξεις και Κατασχέσεις

Θεωρείτε απαραίτητο να θυμίσουμε τι ισχύει με Αλαφούζους και Ρέστες στα νότια προάστια; ( Σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων ) Στο τέλος συνολικά οι συμπολίτες μας θα θεωρούν δεδομένο ότι όλοι οι αιρετοί Γλυφάδας είναι πιόνια συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων, και δεν θα φέρουμε την ευθύνη εμείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυο κατηγοριών πολίτες στην περιοχή των νοτίων προαστίων με σφραγίδα Αριστεράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">