ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λεωφορείο ο πόθος σου !!!

Ο συμπολίτης μας κ. Γιαννακόπουλος επανέρχεται με σκληρή γλώσσα και κριτική προς τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος σημειωτέων δεν έπρεπε να υπάρξει στην θεσμική θέση. 

O κ.Γιαννακόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: Δήμαρχε ''ληστή'' του δημοτικού χρήματος, πόσα χρήματα πληρώνουν οι δημότες/ισσες Γλυφάδας για την διαφήμιση στον συνεργάτη σου τέως σωματέμπορο - παιδεραστή οικτρό συκοφάντη και πορνοεκδότη για το παρακάτω δημοσίευμα;




Εμείς παραθέτουμε δημοσίευμα του 2014, της προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία ο εκδότης καταφέρεται κατά του υποψηφίου Γιώργου Παπανικολάου, και σαφέστατα υποστηρίζοντας με το αζημίωτο την υποψηφιότητα του Κώστα Κόκκορη. 

Διαβάστε τι έγραφε:




Πρέπει να τονιστεί ότι ο δεξιός εκδότης, κατά δημόσια δική του δήλωση, την προεκλογική περίοδο πληρωμένος αδρά από τον τέως δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Κόκκορη, υποστήριζε φανατικά την εκλογή του, με σειρά πληρωμένων τυπωμένων διαφημιστικών φυλλάδων, και είχε στραφεί δημόσια κατά των υποψηφίων της δεξιάς που σήμερα υποστηρίζει με νύχια και με δόντια.

Τέλος, δεδομένου ότι πρόκειται για εξαγορασμένο, διαχρονικά, και υβριστή - συκοφάντη ολκής, αν διαθέτει εκτός από ατιμία έστω και ίχνη αξιοπρέπειας καλείται να απαντήσει δημόσια.

1) Τίνος δημόσια πρόταση ( πριν από δεκαετίες ) ήταν η δημιουργία Δημοτικής συγκοινωνίας στο Δήμο Γλυφάδας;

2)  Τίνος δημόσια πρόταση ήταν η απεμπλοκή των επαγγελματιών της πολιτικής από τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας; 

3) Θεωρείται ότι οι συμπολίτες μας στο σύνολό τους είναι καινούργια φυντάνια, που ήρθαν πέρυσι στη Γλυφάδα και δεν διαθέτουν μνήμη; ( Η Γλυφάδα μας είναι μια μεγάλη πόλη, πολυπληθέστατη, και έπειτα από σειρά ενεργειών ορισμένων άτιμων κατακερματισμένη στο βαθμό που δεν είναι καμία γειτονική πόλη )

Πρέπει να τονίζετε, και να σημειώνεται, ότι από την δεκαετία του 80, μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90, είχαμε πετύχει λίγοι δημότες την μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στην τοπική μας κοινωνία, όπως και από γειτονικούς δήμους, μέχρι την στιγμή που οι άτιμοι σχεδίασαν σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων ώστε να ''εκτραπούμε'' και να έχουν κάθε λόγο να ληστεύουν τη τοπική μας δημοκρατία λέγοντας ψέματα στους συμπολίτες μας. ( Ο Γλυφάδα FM μπήκε στα περισσότερα σπίτια συμπολιτών μας από οτιδήποτε άλλο υπήρξε στη πόλη μας, και τα πειστήρια είναι οι χιλιάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες καθημερινά συνδιαμόρφωναν τη μεταδιδόμενη δομή προγράμματος )

Αυτός ο χυδαίος λαϊκιστής, βάφτισε τοπική εφημερίδα ''Γλυφαδιώτης'' μια πορνοφυλλάδα, και καθίσταται σαφές από όσα βλέπετε στο κείμενο του, άρα όσα πληρώνετε ώστε να υβρίζει δημόσια τους Γλυφαδιώτες είναι της ''σχολής'' την οποία πρεσβεύει.

Αυτά που έγραφε το 2014, έπρεπε να τα υποστηρίζει και σήμερα, χωρίς ταλαντεύσεις, ώστε να μιλάμε για έγκριτο εκδότη, αν και πάλι δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι τέτοιο δεδομένων των χαρακτηρισμών του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λεωφορείο ο πόθος σου !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">