ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λαϊκή Ενότητα: Δίπολο της συμφοράς Τσίπρας - Μητσοτάκης

Η Λαϊκή Ενότητα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει  ''Το "δίπολο της συμφοράς" για την κοινωνία, οι Τσίπρας - Μητσοτάκης'' τονίζοντας ό, τι η διαφθορά και η διαπλοκή αποτελούν ζητήματα μείζονος σημασίας και ο ελληνικός λαός επιζητά κάθαρση. 

Επίσης από την Λαϊκή Ενότητα αναφέρετε '' Η συγκάλυψη των σκανδάλων και των σχέσεων μεταξύ πολιτικών και μεγαλό - επιχειρηματικών συμφερόντων βαραίνουν όλες τις κυβερνήσεις '' 

Εμείς ως ''Γλυφάδα web'' τονίζουμε ότι έχουμε σειρά τοπικών σκανδάλων πολιτικοοικονομικής διαπλοκής σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, απόρροια των κομμάτων του παλαιοκομματισμού, με οικονομική ζημία πολλών εκατομμυρίων των δημοτών, και δεν διαπιστώνουμε την εξαγγελθείσα δικαιοσύνη. 

Καθίσταται σαφές ότι υφίστανται πολλές αγκυλώσεις ώστε να αλλάξουμε πραγματικά σελίδα στο τόπο μας, και μέχρι στιγμής υπηρετούνται τα συμφέροντα του παλαιοκομματισμού και των ημετέρων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η διαφθορά και η διαπλοκή, οι μεγάλες και χρόνιες ανοικτές «πληγές» της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ζωής, αποτελούν ζητήματα μείζονος σημασίας, σε σχέση με τα οποία ο ελληνικός λαός επιζητά κάθαρση εδώ και δεκαετίες. 

Οι τεράστιες ευθύνες για τη συγκάλυψη των σκανδάλων και των σχέσεων μεταξύ πολιτικών και μεγαλό - επιχειρηματικών συμφερόντων, βαραίνουν όλες τις κυβερνήσεις από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, αυτές οι ανοικτές «πληγές» αντιμετωπίζονται με όρους επικοινωνιακής φιέστας και με μοναδικό στόχο την επικάλυψη της τραγικής καθημερινότητας την οποία βιώνουν ελέω μνημονίων οι πολίτες, στη συντριπτική πλειονότητα τους, εν όψει και των μέτρων - «φωτιά» τα οποία προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο ασφαλιστικό και το φορολογικό. 


Οι μοιραίοι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμμένος μαζί με τον - έτοιμο να συνεχίσει τις πολιτικές «γκιλοτίνα»- Κυρ. Μητσοτάκη, δηλαδή οι βασικοί εκφραστές του νέου και του παλαιού μνημονιακού μπλοκ, στήνουν στη Βουλή ένα σκηνικό «τοπίου στην ομίχλη» επιχειρώντας να ρίξουν «στάχτη στα μάτια» της κοινωνίας η οποία στενάζει κάτω από τον μνημονιακό ζυγό, με όλο και περισσότερους πολίτες να περνούν το κατώφλι της εξαθλίωσης και με τη συνέχεια να έπεται ακόμη χειρότερη.

Η ΛΑ.Ε. τονίζει ότι η διαπλοκή και η διαφθορά δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακές φιέστες. 


Το «δίπολο της συμφοράς» το οποίο στήνουν για τον ελληνικό λαό οι Τσίπρας - Μητσοτάκης, με την αρωγή των νέων και των παλαιών μνημονιακών δυνάμεων, δεν θα βρει σωτηρία σε «παραστάσεις για γέλια και για κλάματα», χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα ως προς την αντιμετώπιση των σχέσεων διαπλοκής και των τεράστιων σκανδάλων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λαϊκή Ενότητα: Δίπολο της συμφοράς Τσίπρας - Μητσοτάκης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">