ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση εξοντώνει τους πολίτες

Με τα Μνημονιακά μέτρα εξοντώνετε ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, και εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μεθοδεύει την φοροεξόντωση από τα τεκμήρια για πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες με πενιχρά εισοδήματα.

Οι κυβερνητικές καρέκλες είναι πολύ γλυκιές, όπως και των διορισμένων τους σε όλα τα επίπεδα εξουσίας και δημοσίου, και ο μοναδικός λόγος που αξίωσαν την εμπλοκή τους και τη συμμετοχή τους, δεδομένου ότι το σύνολο στελεχών - μελών του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σφυρίζει αδιάφορα.

Σαφώς η μετάλλαξη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε ΣΦΥΡΙΖΑ, όσων αφορά την φοροεξόντωση από τα τεκμήρια σε οικονομικά αδυνάτους πολίτες,  με φορολόγηση 44% επί ανύπαρκτων εισοδημάτων, δρομολογεί την φυσική εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.

Ήδη έχουμε τα τελευταία χρόνια τις αποδεδειγμένα 15.000 χιλιάδες αυτοκτονίες επιχειρηματιών, και σαφέστατα έρχεται το τεράστιο κύμα δεκάδων χιλιάδων ακόμα. 

Για άλλη μια φορά τονίζουμε την κορυφαία απάτη όλων των εποχών με το πρόσχημα της αριστεράς, και ειδικά για πρώτη φορά στη χώρα μας, και έχοντας ένα βασικό λόγο ακόμα πλην όλων των υπολοίπων.

Όπως σας έχουμε γράψει - γνωστοποιήσει από τον ''Γλυφάδα web'', επί αρκετά χρόνια βρισκόμαστε καθημερινά σε κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, απεργίες, ομιλίες, περιοδείες, εκδηλώσεις, κ.α., ώστε να διασφαλιστεί η ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προτρέποντας ενεργά καθημερινά τους συμπολίτες μας για ανατροπή του παλαιοκομματισμού.

Αυταπόδεικτα είχαμε μια διαδρομή πολλών ετών ενεργής υποστηρίξεως της σημερινής κυβερνώσας παράταξης, και αποτελεί αυταπόδεικτο τι έπραξαν όσοι υποστηρίχτηκαν επί σειρά ετών. Τα πεπραγμένα τους είναι το απολύτως τίποτα, και σαφώς κάτι περισσότερο. Η σύμπραξη πίσω από τη πλάτη μας με στελέχη και μέλη του παλαιοκομματισμού, σχηματίζοντας μια κοινή συντεχνία υπέρ της φυσικής μας εξόντωσης.  

Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως δελτία τύπου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν ''στάχτη στα μάτια'' των συμπολιτών μας, δεδομένου ό, τι εμείς έχουμε τις αποδείξεις μιας κοινής συντεχνίας - σύμπραξης από τη πλευρά του συνόλου κομματικών στελεχών - μελών, με στόχο την φυσική μας εξόντωση για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και την μελλοντική τους ανάδειξη.

Όσα δημοσιοποιούμε δεν τα γράφουμε για το θεαθήναι, ούτε γιατί είμαστε ψωνισμένοι με την δημοσιότητα, γράφονται ώστε να υπάρχουν δημόσια τα πειστήρια, τα οποία δρομολογούνται στην Ελληνική δικαιοσύνη, την οποία προσωπικά δεν εμπιστευόμαστε, όμως, μετά από αυτήν υπάρχει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.  

Σας θυμίζουμε για άλλη μια φορά, δεδομένου ό, τι η μνήμη των νεοελλήνων διαχρονικά είναι κοντή, ότι:

1) Είμαστε οι πρωτεργάτες των FM, και της ιδιωτικής ραδιοτηλεοράσεως που ακολούθησε, με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων από το 1977 μέχρι το 2004, οι οποίες στόχευαν στην φυσική μας εξόντωση, δεδομένου ό, τι πλην του ραδιοφωνικού σταθμού δεν είχαμε καμία άλλη επαγγελματική ενασχόληση.

2) Από το 2004 μέχρι σήμερα δεν μας έχει παρασχεθεί καμία απολύτως υποστήριξη από τη πλευρά δήμου, κομμάτων, περιφέρειας, κυβερνήσεων, κ.α., έπειτα από σειρά σύννομων πρωτοκολλημένων αιτήσεων, και ενεργειών.

3) Στις δημοτικές εκλογές του 2010 το ΠΑΣΟΚ, και ο Κώστας Κόκκορης, μας άφησαν εκτός των υποψηφιοτήτων, στον *τόπο μας, υπηρετώντας διαπλεκόμενα και επιλεκτικά τα οφέλη συγκεκριμένων οικογενειών, όπως της οικογενείας Παπαδημητρίου για την οποία πίστωσαν 10.000.000 εκατομμύρια ευρώ το σύνολο των συμπολιτών μας.

4) Στις δημοτικές εκλογές του 2014, το ''αριστερό'' ΣΥΡΙΖΑ και συνεργαζόμενοι, όπως ΛΑ.Ε, κ.α. σχηματίζοντας την ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' την οποία προσωπικά αποκάλεσα δημόσια ''ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' επίσης μας άφησαν εκτός των υποψηφιοτήτων, στο *τόπο μας, γνωρίζοντας τι ισχύει και πόσες διώξεις και κατασχέσεις είχαμε υποστεί υποστηρίζοντας δημόσια - ραδιοφωνικά την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

5) Το ''αριστερό'' ΣΥΡΙΖΑ και όσοι εξαπάτησαν το λαό σκίζοντας τα μνημόνια και υπογράφοντας το τρίτο Μνημόνιο, είχαν κάθε ουσιαστικό λόγο να στηρίξουν την ΒΟΥΛΓΑΡΑ Κούνεβα ώστε να γίνει ευρωβουλευτής, η οποία ήρθε στην Ελλάδα το 2001 και εργαζόταν ως καθαρίστρια, διότι υπέστη μεγάλη ζημία, και προφανώς ήταν μεγαλύτερη από την ζημία που είχαμε υποστεί εμείς με αποδεδειγμένα 40 χρόνια διώξεις και κατασχέσεις με στόχο την φυσική μας εξόντωση.

6) Στα δυο ( 2 ) χρόνια περιφερειακής αρχής ΣΥΡΙΖΑ, την οποία στηρίξαμε δημόσια, όπως και κυβερνήσεως, δεν υπήρξε ούτε μια ενέργεια από την πλευρά τους η οποία να μας παρέχει το δικαίωμα να την χαρακτηρίσουμε αρμόζουσα.
  
Για το έτος 2016, το ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί οι πολίτες που δεν έχουν καθόλου εισοδήματα να  φορολογηθούν με τελικό φορολογικό συντελεστή 44% επί ανύπαρκτων εισοδημάτων! ( Τεκμαρτά )

Αν υπάρχει έστω και ένας ( 1 ) πολίτης,  ο οποίος μπορεί να χαρακτηρίσει αυτή τη κυβέρνηση '' κυβέρνηση Αριστεράς '', η οποία θα δημιουργούσε το πλαίσιο αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, και δημοκρατίας, αναμένουμε να τοποθετηθεί δημόσια με επιχειρήματα αντί για ποιήματα και πολιτική καπηλεία.

Αισθάνομαι αγανάκτηση, ντροπή, και αηδία, για το κόμμα το οποίο στηρίξαμε επί πολλά χρόνια, ώστε τελικά να κυβερνήσει για τις οικονομικές απολαβές ορισμένων στελεχών - μελών, διαμορφώνοντας την εξόντωσή μας. 

Γιατί έχουν κλειστή τη δημοκρατία, αμέσως μετά την εκλογική νίκη, ενώ εμείς είμαστε οι μοναδικοί οι οποίοι προτείναμε μια μαζική δομή όλων των πολιτών στα Νότια Προάστια Αττικής ;

Γιατί κατάργησαν ενεργά το καταστατικό του κόμματος ;

Γιατί δεν στήριξαν τον πρωτεργάτη ενός χώρου ώστε να υπάρξει η δημόσια δημοκρατική δομή που λείπει από το τόπο μας ; 

Υπάρχει  Δημοκρατική Αριστερά η οποία καταργεί τις προτάσεις των μελών της και στηρίζει όσα διαμόρφωσαν τα κόμματα του παλαιοκομματισμού ; 

Γιάννης Κουρδομένος 
glyfadaweb@gmail.com 


* Εξετάστε αν έχει γεννηθεί στη Γλυφάδα έστω και ένας από όσους διοίκησαν και αξιώνουν να διοικήσουν το τόπο μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση εξοντώνει τους πολίτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">