ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΠΕΙΓΟΝ: Καλούνται συνολικά οι παρατάξεις Γλυφάδας να τοποθετηθούν

Του Γιάννη Κουρδομένου 

Αποστέλλεται στο σύνολο παρατάξεων Γλυφάδας, ως βασικό αίτημα, για τοποθέτηση στο Δ.Σ του δήμου, το οποίο επί σειρά ετών λειτουργεί απόλυτα αντιδημοκρατικά, καταργώντας τη θεσμική υποχρέωση των αιρετών στο σύνολο των αιτήσεων των δημοτών τις οποίες υποχρεούνται να θέτουν στο Δ.Σ.


Καλούνται συνολικά οι παρατάξεις Γλυφάδας να τοποθετηθούν όσων αφορά τον διαχρονικά χρηματισμένο συκοφάντη, ο οποίος ενίοτε ανάλογα τα ''μαύρα'' και αδήλωτα τα οποία λαμβάνει από πολιτικά πρόσωπα καταφέρεται κατά των δημοτών Γλυφάδας.

Όσα περάσαμε εμείς  πρωτίστως  δημόσια δεν θα τα περνούν κάποιοι ετεροχρονισμένα ως δικές τους προτάσεις η υλοποιήσεις. Καλέσαμε συνολικά τις παρατάξεις να τοποθετηθούν για τις συκοφαντίες και τις ύβρεις που αποτελούν καθημερινότητα έμμισθου '' εκδότη'' του Γ.Παπανικολάου. Επίσης, υπάρχει σαφές δικό μας δημοσίευμα για θεσμοθέτηση πλαισίου και για το διαδίκτυο, παλαιότερα, όπως και πρόσφατο.

Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ εκβιαστές, και άλλωστε έχουμε δεκάδες πολιτικά πρόσωπα, και στελέχη, τα οποία γνωρίζουν, και κάλλιστα μπορούμε να τα ρωτήσουμε ώστε να παρέχουν ξεκάθαρες απαντήσεις στους συμπολίτες μας.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με εμάς, οι οποίοι επί δεκαετίες λειτουργώντας ανιδιοτελώς μπήκαμε σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας, και ουδέποτε καλέσαμε τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να δαπανήσουν έστω και ένα ευρώ, σε τοπικό επίπεδο διαμορφώθηκαν σημεία και τέρατα, με εκβιαστές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους από παρατάξεις και δημάρχους.

Ενώ εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ότι καταθέσαμε σύννομα αιτήσεις, παράβολα, και παράλληλα είχαμε προβεί σε αγορά εξοπλισμών πολλών χιλιάδων, ο αχαρακτήριστος συκοφάντης ελάμβανε χιλιάδες ευρώ ένθεν και ένθεν ώστε τη μια να υμνεί τον ένα υποψήφιο, θάβοντας όλους τους υπολοίπους, και αντιστρόφως.

Επίσης, η αίτηση μας στο δήμο Γλυφάδας, όπως και η κατάθεση φακέλλου, μελέτης, πρότασης για δημιουργία δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων οι οποίες έγιναν το 2009 και το 2004, έγινε καθ' όλα σύννομα, πρωτοκολλήθηκε στο δήμο, και παράλληλα περιείχε ρητά να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο ώστε να λάβουν γνώση συνολικά οι παρατάξεις και οι συμπολίτες μας.

Παρανομούντες της αιτήσεως, η οποία δεν πέρασε στο Δ.Σ του δήμου υπήρξαν, οι δήμαρχοι Γλυφάδας, Σ.Σφακιανάκης, Κ.Κόκκορης, και ο σημερινός Γ.Παπανικολάου.

Είναι το συγκεκριμένο σημείο, παρανομίας από τη πλευρά των διοικήσεων Γλυφάδας, πολλών τετραετιών, σε σύννομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ, και με πλήρη αποσιώπηση όλων των τοπικών παρατάξεων, ΑΙΡΕΤΩΝ, άρα υποκρύπτονται σκοπιμότητες και συμφέροντα. 

Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε πλήρως, ( συνολικά οι δημότες ) δεδομένου ότι κάποιοι επικαλούνται την εκπροσώπηση των δημοτών όταν θέτουν υποψηφιότητα, και στη συνέχεια περιορίζονται στο φαγοπότι το δικό τους και των κολλητών ημέτερων, όπως και των ''εκδοτών'', και με δεδομένες παρανομίες στις αιτήσεις που χρονίζουν πολλά χρόνια. 

1) Για ποιους λόγους οι δεδομένες παρανομίες εις βάρος επιλεκτικά των δημοτών, όταν επί σειρά τετραετιών ρίχνουν στη τσέπη τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και παράλληλα χρηματοδοτούν φερόμενους ''εκδότες'' για σπίλωση και συκοφαντία ; 
2) Δεν είναι σαφείς οι λόγοι ; 
3) Δεν έχουμε απαράδεκτους εγκληματίες στα κοινά του δήμου ;
4) Από που μας προέκυψαν οι εν λόγω ;
5) Δικό τους Αίτημα δεν αποτελούσε να βρεθούν στα έδρανα του δήμου ;
6) Έχουν το δικαίωμα να καταργούν τα δικά μας αιτήματα, και να παρανομούν συστηματικά ;

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Επιπροσθέτως, εμείς μιλάμε πάντα με ονόματα δημόσια, είτε πρόκειται για συμπολιτευομένους, είτε πρόκειται για αντιπολιτευομένους στο δήμο, άρα όσα επικαλείται ο συκοφάντης εξαγορασμένος δεν αγγίζουν εμάς, μάλλον απευθύνεται στο άτομό του, ξεχνώντας ποιος είναι, και πόσες φορές έχει χρηματιστεί ώστε να σπιλώνει κατά το δοκούν.

Το σημαντικότερο κεφάλαιο

1) Η ληστεία των δικών μας προτάσεων, οι οποίες έγιναν ΔΗΜΟΣΙΑ πριν από δεκαετίες, βαφτίζονται έργο του σημερινού δημάρχου;
2) Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας, με δεκαετίες ζωής στη πόλη της Γλυφάδας, οι οποίοι αγνοούν πόσες δημόσιες προτάσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα έχουν γίνει από εμάς;

Όσοι και όσες δέχονται μαθήματα ηθικής από εξαγορασμένους, οι οποίοι ''στο και δέκα γράφουν όσα γράφηκαν από εμάς στο παρά πέντε'', προφανώς στερούνται φαιάς ουσίας.

Αποτελεί Συνταγματικό καθήκον και υποχρέωση κάθε πολίτη - δημότη να ασκεί έλεγχο στους αιρετούς, και πολύ περισσότερο αποτελεί υποχρέωση κάθε δημοσιογράφου να μεταφέρει τις θέσεις και απόψεις των δημοτών.

Υπάρχουν τρόποι να «καθαρίσει» η Γλυφάδα, αρκεί όμως να το θέλουμε και εμείς…Το θέμα είναι από ποιους να καθαρίσει...Να καθαρίσει από εκβιαστές, εξαγορασμένους, υβριστές, παιδεραστές, και άτομα τα οποία  χρηματίζονται ώστε να σπιλώνουν για κατάργηση του ελέγχου που αποτελεί Συνταγματικό καθήκον και δικαίωμα κάθε δημότη - δημότισσας, το καταλαβαίνουμε πλήρως. 

Τέλος, αν δεν συνετιστείτε ώστε να υπάρξουν τοποθετήσεις από το σύνολο των παρατάξεων του Δήμου Γλυφάδας, ( διότι αποτελεί υποχρέωσή σας ) δεν θα γλυτώσουν το Ευρωπαϊκό δικαστήριο όσοι ενεπλάκησαν με τα κοινά στο δήμο της Γλυφάδας. 

Και μια τοποθέτηση, πρόσφατη του κ. Αναστάσιου Γιαννακόπουλου: 
Δήμαρχε (αμόλυντο τέκνο της Ν/Δ) κάθε απάντησή σου, έμμεση η άμεση, για κάθε χωριστό θέμα που αναρτά σε βάρος μας ο τέως σωματέμπορος - παιδεραστής κ.τ.λ. ( Πόσα χρήματα πληρώνουν οι κάτοικοι της Γλυφάδας και μέσω των λογαρισμών της ΔΕΗ; )

Διαβάστε στο κείμενο που ακολουθεί ποιος ( κουκουλοφόρος ) ανώνυμα, επιθυμεί την πλήρη επαναφορά του Φασισμού ( άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά ) ώστε να έχει το μονοπώλιο της αποβλάκωσης των συμπολιτών μας, οι οποίοι έπειτα από τόσες δεκαετίες φαγοπότι στο δήμο Γλυφάδας, δεν μπορούν να καλύψουν σύννομες αιτήσεις για διαφάνεια, πλουραλισμό, πολυφωνία, και πραγματική δημοκρατία του συνόλου στη πόλη μας.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ !!!

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΤΥΠΙΑ» ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

Οι κραυγές των φίλων και κολλητών του Αρχιερέα της συκοφαντίας Γιαννακόπουλου, δεν αποτελούν κοινωνική αντίδραση αλλά εντάσσονται σε μια στρατηγική εναντίον του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και της Δημοτικής Αρχής.

Η διαφορά με τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης, είναι ότι στόχος των δυο ιστοσελίδων που αποτελούν την ομάδα Γιαννακόπουλου, δεν είναι η έγκυρη και γιατί όχι η σκληρή κριτική και η παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν την πόλη, αλλά ο μόνιμος καθημερινός κιτρινισμός, η λάσπη και η συκοφαντία κατά ορισμένων προσώπων που επιλέγουν αν αυτά δεν ενδώσουν στις απαιτήσεις τους και δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι τους.

Μια ματιά στις ιστοσελίδες τους και θα εκπλαγείτε από το μένος και τον φθόνο που βγάζουν κατά του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, τον οποίο καθημερινά βομβαρδίζουν με κατάπτυστους χαρακτηρισμούς και ανυπόστατα ψέματα. Αν και από καιρό γνωρίζουμε τον ρόλο των συγκεκριμένων ιστοσελίδων, όπως και τις διαστρεβλώσεις τους, δεν θεωρήσαμε αναγκαίο να ασχοληθούμε μαζί τους και να παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων αφού είναι γνωστό ότι ενώ «φωτογραφίζουν» το στόχο τους δεν μιλούν ποτέ με ονόματα παρά μόνο γενικά και αόριστα έτσι ώστε αν κάποιος ενοχληθεί και αντιδράσει να μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν μιλούν συγκεκριμένα γι αυτόν αλλά όποιος «έχει την μύγα μυγιάζεται», το γνωστό παιχνιδάκι της γάτας με το ποντίκι, εξάλλου σκοπός τους δεν είναι να ελέγξουν την εξουσία ως άλλωστε οφείλουν, αλλά η εκτόξευση λάσπης από την οποία ξέρουν ότι όσο κι αν πλυθεί κάποιος, όλο και κάτι θα μείνει.

Οι «Αυριανιστές» της Γλυφάδας, παρότι επανειλημμένα έχουν εκτεθεί από τα ψευδή και αήθη δημοσιεύματα τους δεν δείχνουν να βάζουν μυαλό και παρά τις επαναλαμβανόμενες ήττες τους επιμένουν στην τακτική της παραπληροφόρησης και της λάσπης με στόχο να παρασύρουν τους αφελείς και να παγιδεύσουν απρόσεκτους και αδαείς τους οποίους δεν είναι καθόλου δύσκολο αύριο να διασύρουν και να διαπομπεύσουν και τους ίδιους με ανυπόστατες κατηγορίες.

Από την συκοφαντία και τον διασυρμό της ομάδας των «Αυριανιστών» δεν έχει γλυτώσει κανείς και θα πρέπει όλους να μας απασχολήσει σοβαρά, γιατί σύσσωμη η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση δεν καταδικάζουν με κοινή ανακοίνωση τους, τον «σπορέα των ζιζανίων και τα παράγωγα του;» Μήπως ο Γιαννακόπουλος και η ομάδα του, τους είναι κατά καιρούς χρήσιμος; Μήπως Ο Γιαννακόπουλος και η ομάδα του εξυπηρετούν κατά περιόδους την εκάστοτε αντιπολίτευση?

Η εμπάθεια και το μίσος του εμμονικού συκοφάντη Γιαννακόπουλου, κατά του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου ο οποίος δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του είναι γεγονός αναμφισβήτητο, αρκεί μόνο να πω ότι το γραφείο τύπου του Δημάρχου κατακλύζεται καθημερινά από δεκάδες αναφορές και καταγγελίες του.

Πολλές φορές έχουμε δει να σπιλώνονται προσωπικότητες, υπολήψεις, οικογενειάρχες με τραγικά πολλές φορές αποτελέσματα και άνθρωποι να βρίσκονται σε απελπισία από την αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος τους. Παρόλα αυτά όλοι σιωπούν. Μήπως κι αυτό δεν είναι ένα σύγχρονο «bullying» από τους σημερινούς «Κουρήδες» της Γλυφάδας; Αυτή η μπόχα που αναδύεται από την «πατσαβουροτυπία» με τις άθλιες συκοφαντίες και τα ανυπόστατα ψεύδη, μέχρι που θα οδηγήσει, Που είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που να μπορούν να σταθούν απέναντι στα «παιδιά της πιάτσας» που τόσα χρόνια τους διασύρουν και δηλητηριάζουν την τοπική κοινωνία με τα αήθη συκοφαντικά δημοσιεύματα τους για συμμετοχή τους σε δήθεν σκάνδαλα;

Υποσχεθήκαμε ότι θα πρωτοστατήσουμε ώστε η Γλυφάδα να καθαρίσει από αυτούς που ασκούν ηθική και ψυχολογική βία στις εκάστοτε διοικήσεις, μαζί και τα σαθρά υπολείμματα που θέλουν να παίξουν ρόλο κουμανταδόρου κι ανοίξαμε πόλεμο μαζί τους. Εμείς κάναμε την αρχή. Οφείλουν όμως να ακολουθήσουν και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ανεξαρτήτως παρατάξεων αν θέλουν να ομιλούν για σεβασμό της τιμής και της αξιοπρέπειας τους, όταν βάναυσα και συκοφαντικά τους αποκαλούν ανδρείκελα.

Υπάρχουν τρόποι να «καθαρίσει» η Γλυφάδα, αρκεί όμως να το θέλουμε και εμείς…
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΕΙΓΟΝ: Καλούνται συνολικά οι παρατάξεις Γλυφάδας να τοποθετηθούν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">