ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε Παπανικολάου σταματήστε την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας


Δήμαρχε Γλυφάδας δεν είναι ούτε σύννομο, ούτε δίκαιο να ταλαιπωρείται τους κατοίκους της πόλης με αφαίρεση πινακίδων, και χρηματικά πρόστιμα σε περιπτώσεις που ο δήμος δεν έχει προβεί σε πλήρη κάλυψη των θεσμοθετημένων.

Επισημαίνουμε ότι κάτοικοι Γλυφάδας μας κατήγγειλαν ότι  η δημοτική αστυνομία τους αφαίρεσε τις πινακίδες, διότι είχαν παρκάρει σε σημείο που πάρκαραν επί πολλά χρόνια, και ο δήμος πρόσφατα τοποθέτησε μια μικρή πινακίδα η οποία δεν έγινε αντιληπτή από τους συμπολίτες μας, με απόρροια η δημοτική αστυνομία να τους αφαιρέσει τις πινακίδες και να αξιώνει χρηματικό πρόστιμο.

Εμείς δημοσιοποιούμαι τα θεσπισμένα όσων αφορά τους χώρους παρκαρίσματος και σήμανσης για ΑΜΕΑ, και τονίζουμε ότι ο δήμος Γλυφάδας δεν έχει προβεί στην απαραίτητη σήμανση που απαιτείται.

7.3.28:  Ο χώρος στάθμευσης φέρει επικάλυψη χρώματος μπλε σε όλη την επιφάνειά του και επιδαπέδια σήμανση με το Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας. Επίσης απαιτείται κάθετη πινακίδα σήμανσης με το  Διεθνές Σύμβολο Προσβασιμότητας.

Παρακαλούμε θερμά μέχρι την πλήρη σήμανση που απαιτείται στα σημεία στάθμευσης για ΑΜΕΑ, στις πλατείες της Γλυφάδας, να σταματήσει κάθε ενέργεια από τη πλευρά της Δημοτικής Αστυνομίας, να  δοθούν πίσω οι πινακίδες των συμπολιτών μας, και να σβηστούν τα χρηματικά πρόστιμα.

Είναι απαράδεκτο, ένας πολίτης - δημότης, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή, και πάρκαρε επί χρόνια στην πλατεία Γλυφάδας, ξαφνικά να δέχεται την επίθεση αφαίρεσης πινακίδας, διότι δεν πρόσεξε την ελλειπή σήμανση που τοποθέτησε πρόσφατα ο δήμος Γλυφάδας.

Ολοκληρώστε όπως απαιτείται την σήμανση, και έπειτα βγάλτε τη δημοτική αστυνομία να ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους συμπολίτες μας.




Επισήμανση: Μια πινακίδα σε στύλο, η οποία τοποθετήθηκε από το δήμο Γλυφάδας πρόσφατα, δεν καλύπτει τα θεσπισμένα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε Παπανικολάου σταματήστε την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">