ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε μεσημεριανό πάρτι στην Καραϊβική

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τη χρονική περίοδο που διανύουμε, οργανώνει το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ από τη θέση του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής από την Καραϊβική, και συγκεκριμένα από το κοσμοπολίτικο St Barts.

Ο γαλάζιος βουλευτής μάλιστα απαθανατίστηκε με την κατάλληλη για την περίσταση περιβολή, να κάνει τη βόλτα του χαλαρός, στην περιοχή St. Jean στο beach bar Nikki Beach, το οποίο φημίζεται για τα μεσημεριανά του πάρτι.

Επιστρέφοντας ο κ. Βαρβιτσιώτης, θα φέρει στις βαλίτσες του προτάσεις για την ανασυγκρότηση της ΝΔ, του ασφαλιστικού, και του Προσφυγικού, και θα συνδράμει στην διαμόρφωση της ενδυνάμωσης της γαλάζιας παρατάξεως.

Ο  πολιτικός στην εκπροσώπηση του Ελληνικού λαού, βρέθηκε εκεί με την παρέα του, στην οποία βρισκόταν και οι Έλληνες εφοπλιστές - επιχειρηματίες, Γιώργος Προκοπίου και Στέλιος Χατζηιωάννου.

Αναμένουμε, έπειτα από δεκαετίες, να ακολουθήσουν και οι αστικοί αριστεροί, οι οποίοι δημιουργούν περιουσίες επί του παρόντος ως εκπρόσωποι του  λαού, στον σχεδιασμό λύσεων είτε από την Καραϊβική, είτε από τον Κορυδαλλό, ώστε να αντιληφθεί πλήρως ο Ελληνικός λαός ότι χρειάζονται ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

facf903bd951c257eb40f8f6cfbebbf7-1
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε μεσημεριανό πάρτι στην Καραϊβική Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">