ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Προφανώς έχετε ξεχάσει που ορκιστήκατε και γιατί ορκιστήκατε

Δείτε τι πιστώνουν από τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας οι αιρετοί και ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, οι οποίοι παρανομούν συστηματικά σε σειρά αιτήσεών μας, και σαφώς γνωρίζοντας τι ισχύει επί δεκαετίες στη πόλη μας, τα συμπεράσματα πρέπει να είναι σαφή.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 9.999,90 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια ηλεκτρονικών μηχανημάτων ήχου».

Ο δήμος και οι αιρετοί έχουν απόλυτη ανάγκη μηχανημάτων ήχου για την διευρυμένη διάδοση του ''πολιτισμού'' που τους διέπει, ενώ ποτέ δεν έδωσαν μια εξήγηση για τις επί χρόνια παρανομίες σε σύννομες αιτήσεις μας ώστε να σταματήσει ο τοπικός κατήφορος. 

Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 8.500,00 € για το έτος 2016 και δέσμευση του υπολοίπου ποσού των 1.499,00 € στον προϋπολογισμό για το έτος 2017 που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο : «Καθαρισμός υαλοπινάκων δημοτικών κτιρίων».

Δέκα χιλιάδες ευρώ για καθάρισμα τζαμιών του δημαρχείου κ.α., δεν τα βγάζει ούτε ο μέσος εργαζόμενος και συνταξιούχος του δήμου Γλυφάδας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 200.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ), που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο : «Διαμόρφωση και συντήρηση ακτών».

Το ευτελές ποσό των 200.000,00 € στον Δημήτρη Ακρίβο, ο οποίος θα αναβαθμίσει την παραλία και τις μαρίνες της πόλης μας, και παράλληλα θα συνδράμει και ο ίδιος στην αναβάθμιση του ''πολιτισμού'' στο τόπο μας, στον ίδιο βαθμό που την αναβάθμισαν την περίοδο που ήταν αστυνομικός στο Α.Τ. Τερψιθέας Γλυφάδας, και οργάνωναν ως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατά ημών και του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' 
την περίοδο ( 1999 - 2004 )

Οι βασικές παθογένειες της κομματοκρατίας 

Είναι αδιανόητο για κάθε πολίτη να αναλογιστεί πλήρως τι ισχύει τοπικά, δεδομένου ότι εμείς είμαστε στο τόπο μας, και κάποιοι ήρθαν κάποια στιγμή είτε για να υπηρετήσουν στα κατά τόπους Α.Τ, είτε για να διαμείνουν στην περιοχή, και συνολικά στράφηκαν κατά ημών, και χωρίς να διακυβεύεται το ελάχιστο όσων αφορά αυτά τα πρόσωπα. 

Ενώ τόσο οι υπηρετούντες στα Α.Τ., όσο και τα κομματικά μέλη, ήταν έμμισθοι, στράφηκαν κατά των αυτοχθόνων της πόλεως με ανιδιοτελή προσφορά, και εν συνεχεία αξίωσαν την εκλογή τους ώστε να παρανομούν από τα έδρανα του δήμου εις βάρος μας σε σύννομες αιτήσεις.

Ποιοι διαμόρφωσαν όσα ισχύουν; Δεν τα διαμόρφωσαν κόμματα - πρόσωπα - συμφέροντα - και πολιτικοοικονομικές σκοπιμότητες;

Σας τιμούν ιδιαίτερα όσα δημιουργήσατε κατά ημών και της Γλυφάδας για ιδιοτελείς και πολιτικοοικονομικούς λόγους; Θεωρείτε ότι όσα πρεσβεύεται είναι ορθά; Ληστεύετε  επί δεκαετίες ως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την τοπική δημοκρατία ώστε να κερδίζετε αποκλειστικά εσείς και μια ολιγαρχία;

Γιατί να μην κερδίζει ο τόπος και το κοινωνικό σύνολο;

Αν θεωρείτε ότι εκπροσωπείται επάξια το σύνολο των κατοίκων Γλυφάδας, κάντε το κάπο να το επαναλάβετε σήμερα που συνεχίζετε τις παρανομίες όλων των προκατόχων σας. 

Εμείς έχουμε τα πειστήρια εγκληματικών στοιχείων στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, και υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία καταδεικνύουν πλήρη εκμαυλισμό των θεσμών και καθολική ακαταλληλότητα όσων αξίωσαν την εκλογή τους.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία της κοινωνική σήψης που υφίσταται στο Δήμο Γλυφάδας, και από αρκετούς οι οποίοι δεν διαμένουν στην Γλυφάδα, όμως λαμβάνουν χρήματα με δραστηριότητα τοπικά, και υπάρχει άμεση σχέση συμφερόντων αιρετών και αυτών των προσώπων ώστε να στρέφονται εναντίων μας.

Προσωπικά δεν γνωρίζω αν έχετε καινοτομήσει έστω και σε ένα (1) τομέα, εκτός των πολλών ''κλοπών'' που έχετε πράξει σε όσα διακηρύξαμε πριν από δεκαετίες από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004.

Σαφέστατα δεν μπορούν να μας ομιλούν για ηθική αυτοί που ξεκίνησαν τα κακώς κείμενα και παρανομούν εις βάρος μας χωρίς να έχουν ενημερωθεί και ερωτηθεί οι συμπολίτες μας. ( Αν είχαν τεθεί οι σύννομες αιτήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, να λάβουν γνώση όλοι οι συμπολίτες μας, και ήταν αντίθετοι συνολικά, θα δεχόμασταν την άποψή τους, έστω και αν αποδεικνύονταν πλήρως Αντιδημοκρατική )

Οι έμμισθοι κονδυλοφόροι και υβριστές που χρησιμοποιεί ο δήμαρχος, ώστε να καλύψει με λαϊκισμό την κάκιστη διοίκηση που έχει σχηματίσει, η οποία αντιβαίνει του όρκου που έδωσε, καταδεικνύει πολιτική αθλιότητα.

Όσοι ταυτίζονται με παρανομούντες αιρετούς σε σύννομες αιτήσεις των συμπολιτών μας, δεν διαφέρουν από αυτά τα άτομα, όμως, σημειώνουμε ότι η πλειονότητα των συμπολιτών μας δεν ταυτίζεται με την πολιτική αθλιότητα, διότι οι περισσότεροι γνωρίζουν τα ισχύοντα. (Εμείς, δεν υβρίσαμε ποτέ τον δήμαρχο, ούτε κάποιον από τους αιρετούς Γλυφάδας, και αναφερόμαστε γενικευμένα σε κοινωνικό -πολιτικό υφιστάμενο ζήτημα - παθογένεια, το οποίο υφίσταται πολλά χρόνια στον δήμο Γλυφάδας, και με την οποία διοικούσα αρχή )  

Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 15.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια ξυλείας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 10.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο : «Συντήρηση και επισκευή λοιπών μηχανημάτων υπηρεσίας πρασίνου».

Έγκριση των όρων των Τεχνικών προδιαγραφών για τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 18.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ), που αφορά την Προμήθεια Ηλεκτρικής σκούπας (χταπόδι) για την πισίνα του κολυμβητηρίου.

Ο Δήμος Γλυφάδας χρειάζεται και χταπόδι 18.000,00 € διότι χωρίς το χταπόδι πως να καθαριστεί η πισίνα; 

Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 10.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια γερανού ανύψωσης για ΑΜΕΑ».

Να μην πάρουμε και γερανό για τα ΑΜΕΑ,  εδώ φρόντισαν όλες οι διοικούσες παρατάξεις να διορίσουν την πλειονότητα των ΑΜΕΑ στον δήμο Γλυφάδας, ώστε να λαμβάνουν και μισθούς, πλην των επιδομάτων, την ίδια περίοδο που συστηματικά παρανομούσαν στις δικές μας πρωτοκολλημένες αιτήσεις όλοι οι αχαρακτήριστοι δήμαρχοι και αιρετοί.

Τέλος, μπορείτε να μας πείτε τους λόγους και τα αίτια των παρανομιών στις σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας; Έχουμε και το προηγούμενο υποστήριξης με ηλεκτρονικά μηχανήματα ήχου την προεκλογική περίοδο, και αμέσως μετά την εκλογή Παπανικολάου την εξόφληση με πίστωση δεκάδων χιλ. ευρώ υπέρ του επιχειρηματία ηχητικών. ( Βλέπε σχετικά δημοσιεύματα με ηχητική κάλυψη των περίοδο των Χριστουγέννων στον Δήμο Γλυφάδας )

Τέλος, προφανώς έχετε ξεχάσει που ορκιστήκατε και γιατί ορκιστήκατε, όμως εμείς δεδομένου ότι παρακάμπτετε συστηματικά τον ανθρώπινο παράγοντα επί χρόνια ( όλες οι διοικήσεις ), για τις μίζες από πιστώσεις και μπετό, και δεδομένου ότι σήμερα παρανομείτε εις βάρος μας ως διοικούσα παράταξη, δεν θα ξεχάσουμε στις επόμενες εκλογές να σας θέσουμε εκτός μια δια παντός. 
Κάντε όσα περισσότερα μπορείτε για κουμπάρους, φίλους, παραταξιακούς, κομματικούς, κ.α., όμως να θυμάστε ΕΚΤΟΣ μια δια παντός.

Στο κάτω - κάτω της γραφής, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να αξιώνουμε αλλαγή διοικούσας αρχής ώστε να μην υφίστανται παρανομίες σε σύννομες αιτήσεις. Είναι παράνομο; Γνωρίζετε τι έχω υποστεί επί δεκαετίες για την κάθετη στάση μου για πλήρη διαφάνεια, πλουραλισμό, δικαιοσύνη, νομιμότητα... την οποία μας την στερείτε, έρευνα, κ.α.;

Εσείς θέλετε ηχητικά συστήματα ( μηχανήματα ήχου ) και πιστώνεται με τα χρήματα όλων των δημοτών, όπως και σε εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις, και δεν εξετάσατε ποτέ πόσες αιτήσεις δικές μας ( των δημοτών ) χρονίζουν και τι αφορούσαν. Κάποια στιγμή η καθολική διαπλοκή, καθώς και οι προνομιούχες ελίτ θα καταπέσουν, γιατί καθημερινά όλο και περισσότεροι βιώνουν απίστευτες καταστάσεις...

Η πιο απίστευτη αφορά εμάς, που δαπανήσαμε πολλά επί δεκαετίες σε κούφιες εποχές και πολιτισμούς, ευελπιστώντας να καλύψετε τις προσδοκίες μας, όμως αυτές όπως όλα δείχνουν καλύπτονται αποκλειστικά, μόνο από εμάς, και από κανένα άλλο.

Μπορεί να είναι εκτός θέματος, όμως, σας θυμίζουμε *λειτουργικά έξοδα δεκαετιών που θα μπορούσαν να συντηρούν δέκα οικογένειες, η να κατασκευάσουμε μια ''πολυκατοικία'' αντί για ανιδιοτελή παροχή τοπικού πολιτισμού, σε πλήρη αντιδιαστολή με το χθες και το παρόν της Γλυφάδας, στο οποίο κάποιος με λίγες δεκάδες ευρώ, και μια ιστοσελίδα θεωρείται εκδότης, και πρέπει να λαμβάνει σημαντικά ποσά από επιχειρηματίες, αιρετούς και δημάρχους, για συστημική προπαγάνδα και επίθεση στους δημότες.

* Αυτό που θεώρησαν κάποιοι συμπολίτες μας ευτελές, ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''. Γιατί να μην είχαμε σήμερα ένα - δυο διαμερίσματα προς ενοικίαση με τα χρήματα που ''πετάξαμε'' και μας κόστισε η ανιδιοτελής παροχή τοπικού πολιτισμού;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Προφανώς έχετε ξεχάσει που ορκιστήκατε και γιατί ορκιστήκατε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">