ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ. Παπαγγελόπουλος: Ένα βήμα πριν από το τέλος της η διαπλοκή



Η ανικανότητα της διαπλοκής να στήσει στοιχειωδώς μια σκευωρία εναντίον μου κάνει να πιστεύω ότι η διαπλοκή βρίσκεται ένα βήμα πριν από το τέλος της» είπε ο κ. Βγενόπουλος και απεκάλυψε ότι η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη ζητούσε επανειλημμένως συναντήσεις μαζί του τις οποίες ο ίδιος απέρριψε. 

Ως «πρόχειρη» και «βλακώδης σκευωρία» χαρακτήρισε την υπόθεση περί δικής του παρέμβασης στην Δικαιοσύνη ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.



Ο κ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ότι «το παιχνιδάκι των εκβιασμών δεν περνά σε εμένα» για να τονίσει σε άλλο σημείο: «Δεν είμαι ένοχος. Δεν μου αρέσουν οι εκβιασμοί. Δεν εκβιάζομαι ούτε εκβιάζω. Με εκβιάζουν όμως είτε να φιμωθώ ή να παραιτηθώ».

Παράλληλα αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην συνάντησή του με την εισαγγελέα εφετών Γεωργία Τσατάνη, εξηγώντας ότι έγινε μετά από δικό της αίτημα.

«Η κυρία Τσατάνη στα μέσα Νοεμβρίου μου ζήτησε να βρεθούμε. Όταν με επισκέφθηκε η κυρία Τσατάνη δεν είχα μιλήσει για δικαστικά πραξικοπήματα. Τότε αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό μου. Μου ζήτησε να λυπηθώ την ίδια και την κόρη της και πως ενόψει της προαγωγής της δεν ήθελε να διωχθεί πειθαρχικά. Είπε και αλλά ήταν προσωπική η συζήτηση που θα την σεβαστώ. Εύχομαι να μην τα αποκαλύψω τα υπόλοιπα αλλά θα τα πω αν χρειαστεί γιατί είμαι αμυνόμενος», είπε ο υπουργός.

Και πρόσθεσε: «Γιατί μου τηλεφώνησε και ζήτησε συνάντηση; Πάει ο εκβιαζόμενος στον εκβιαστή;».

«Το μεγάλο μου ολίσθημα είναι ότι της είπα ότι είναι αναρμόδια και πρέπει να γυρίσει την δικογραφία. Γι αυτή την υπόθεση μιλήσαμε 3 λεπτά» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος για να προσθέσει; «Την υπόλοιπη ώρα, το μισό διάστημα αφιερώθηκε για την προσωπική της ζωή να μου μιλά και μετά μιλήσαμε για την υπόθεση του Γιάννη Αγγέλου που είναι φίλος μου και από τους πιο έντιμους και αξιοπρεπείς ανθρώπους.

Ειδικά της ΝΔ πρέπει να θυμάστε πόσο ταλαιπωρήθηκε από την κυρία Τσατάνη και το ύψος της μεγάλης εγγύησης που έβαλε. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψω τι είπαμε. Ένα μόνο θα σας πω και ο καθένας ας κάνει την σκέψη του. Μετά από αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίον του Γιάννη Αγγέλου ο άντρας της κυρίας Τσατάνη διορίστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά γενικός περιφερειακός διοικητής νοσοκομείων. Ο καθένας ας σκεφτεί ό,τι θέλει».

«Λυσσαλέα επίθεση εναντίον του που έχει ως στόχο να συγκαλύψει ευθύνες άλλων οι οποίο εκτελούν όπως είπε «μαφιόζικο συμβόλαιο» κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος περιγράφοντας τις αιτιάσεις εναντίον του από την εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη για την υπόθεση Βγενόπουλου ως μέρος μιας «εντελώς ερασιτεχνικής και βλακώδους σκευωρίας».

Επίσης ανέφερε ότι η κυρία Τσατάνη είναι σύζυγος και μητέρα στελεχών και υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και υποστήριξε ότι η ίδια δεν ήθελε να συναντηθεί μαζί του ενώπιον μαρτύρων. «Μήπως η κυρία Τσατάνη δεν ήθελε μάρτυρες και αποδεικτικά;» διερωτήθηκε ρητορικά.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος άφησε όμως και σαφή υπονοούμενα ότι η κυρία Τσατάνη χειρίστηκε ευνοϊκά την υπόθεση Βγενόπουλου. «Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Βγενόπουλο. Δεν έχω προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεσή του» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος αλλά υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας έχει παραδεχθεί ότι του ζήτησε συνάντηση την οποία ο ίδιος αρνήθηκε. «Με ποιους εισαγγελείς και πόσες φορές συναντήθηκε ο κ. Βγενόπουλος;» διερωτήθηκε αφήνοντας σαφή υπονοοούμενα για την κυρία Τσατάνη. Ανέφερε μάλιστα ότι οι υποκινητές της εις βάρος του «σκευωρίας» ονειρεύονται παρενθέσεις.

Επιτέθηκε όμως και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σχολιάζοντας το γεγονός ότι ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και μίλησε υπέρ της κυρίας Τσατάνη. «Είναι προσωπικό θέμα του κ. Βενιζέλου η κυρία Τσατάνη;» διερωτήθηκε. Επίσης εξέφρασε τον προβληματισμό του γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για τις καταγγελίες της κυρίας Τσατάνη και όχι για αντίθετες καταγγελίες όπως του εισαγγελέα Αγγελή ή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μιλούν για παρεμβάσεις του κ. Βενιζέλου. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε μάλιστα ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι δικαστές, εισαγγελείς και οι δικηγόροι γελάνε με τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος επιχειρούν παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. «Ξέρουν τι συνέβαινε στο παρελθόν» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Υποσημείωση του ''συντάκτη'' : Δεδομένου ό,τι το θέμα είναι η διαπλοκή αναφέρω: Στον παρελθόντα χρόνο, τη περίοδο που ο υπουργός ήταν προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών, επισκέφτηκα την εισαγγελία και κατέθεσα καταγγελία ζητώντας να συναντηθώ με τον τότε προϊστάμενο κ. Παπαγγελόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε την συνάντηση, και ζήτησε να πρωτοκολληθεί η καταγγελία - φάκελλος - με θέμα ΔΙΑΠΛΟΚΗ. 

Έκτοτε αγνοώ παντελώς τι έγινε η καταγγελία μου με θέμα διαπλοκή μίντιαρχων ραδιοτηλεοράσεων, και με βασικό δεδομένο ό, τι ο νόμος 1730/87 υπήρξε καταργημένος επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σαφέστατα για τα οφέλη όσων είχαν βάλει στο παιχνίδι μοιράσματος της ραδιοτηλεοπτικής μπάντας ( φάσματος συχνοτήτων ) δημοσίων αγαθών τα εν λόγω κόμματα.

Παρεμπιπτόντως, θυμάμαι ό, τι στον προθάλαμο του γραφείου του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου συναντηθήκαμε με τον Γιώργο Κουρή, του γνωστού ομίλου Κουρή, ο οποίος σαφώς με γνώριζε από την προτέρα δράση μου ως πρωτεργάτη των FM και ηλεκτρονικού κατασκευαστή - τεχνικού ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, και με χαιρέτησε πριν μπει στο γραφείο του σημερινού υπουργού ο οποίος τον εν λόγω τον δέχτηκε στο γραφείο του. 

Προσωπικά δεν αφήνω αιχμές κατά του κ. Παπαγγελόπουλου, διότι γνωρίζω επαρκώς τι ίσχυε επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όσων αφορά την διαπλοκή των media, όμως, όταν συνεχίζεται και σήμερα η διαπλοκή των μιντιαρχών με σειρά ΜΜΕ της αυτής και άλλης μορφής, χωρίς να παρέχετε η δικαιοσύνη την οποία μας υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, ώστε να λειτουργήσουμε το ένα ( 1 ) το οποίο μας λήστεψαν από τα Νότια προάστια Αττικής, και χωρίς να μας δίνετε η δυνατότητα αποκαταστάσεως για όσα διαμορφώθηκαν στον παρελθόντα χρόνο, έχουμε κάθε λόγο να  αμφισβητούμε την παρεχόμενη δικαιοσύνη, όπως και το τέλος της Διαπλοκής.

Δείτε το συγκεκριμένο άρθρο: Γιάννης Κουρδομένος - Γλυφάδα FM 1977 και θα αντιληφθείτε πλήρως ό, τι δεν μας λήστεψαν μόνο με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις επί δεκαετίες, μας λήστεψαν και την πνευματική μας δημιουργία πλην όλων των υπολοίπων, και του ενός ( 1 ) που δικαιωματικά έπρεπε να υφίσταται στα νότια προάστια. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ. Παπαγγελόπουλος: Ένα βήμα πριν από το τέλος της η διαπλοκή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">