ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μέγαρο Μαξίμου : Υπογραφή στις 12:00 της σύμβασης για τον ΟΛΠ

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί, στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, η υπογραφή της σύμβασης για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και της China COSCO Shipping Corporation.













Φωτογραφία αρχείου από διαμαρτυρία στο ελεγκτικό συνέδριο στις 10/10/2014, με τον κ.Πλιάκη, πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΤΑΑ, και τη σύζυγο του έτερου προέδρου του Ο.Α.Σ.Α Τάσου Ταστάνη, ο οποίος κρατά συγκεκριμένο πανό το οποίο αναγράφει:

ΤΑΙΠΕΔ - ΤΑΜΕΙΟ - ΑΝΟΜΩΝ - ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, κρίνουμε επαρκώς τι ισχύει επί του παρόντος, καθώς επίσης και το επίπεδο στελέχωσης.

Μάλλον οφείλετε συνολικά οι υπόλοιποι των κομμάτων, να ανακαλέσετε τα πάντα, ώστε να έχετε πολιτικό μέλλον στη χώρα μας, και ίσως χρειάζεται τα κόμματα παλαιοκομματισμού να γίνουν αριστερότερα στο φαίνεστε ώστε να αποκτήσουν έρεισμα στο λαό. 

Στη χώρα μας ισχύουν πάντα τα αντίθετα από όσα παρουσιάζονται, και είναι εύκολο για ορισμένους να ανακαλέσουν ακόμα και τα πεπραγμένα τους.

Εμείς παραμένουμε ριζοσπάστες και εκτός !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μέγαρο Μαξίμου : Υπογραφή στις 12:00 της σύμβασης για τον ΟΛΠ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">