ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρη Μπουντουτσίδη ποτέ δεν περίμενα επιβράβευση της ληστείας

Έχοντας ως βασικό δεδομένο τις τοποθετήσεις σας κατά της διαπλοκής, της διαφθοράς, της κλεπτοκρατίας, και της αδιαφάνειας, ποτέ δεν περίμενα να επιβραβεύσετε την ληστεία που διαπράχθηκε από τον Παπανικολάου με τον έμμισθο ημέτερο δημοσιογράφο του.

Γνωρίζοντας ό, τι υπήρξα ο πρώτος που λειτούργησε ηλεκτρονικό μέσο στη πόλη της Γλυφάδας, από το 1977, ( Γλυφάδα FM ) και έχοντας το βασικό δεδομένο να έχω καταθέσει στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ από την δεκαετία του 80 αίτηση, παράβολο, κατοχύρωσης της ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ, για ηλεκτρονικό μέσο, θεωρούσα ό, τι οι συμπολίτες μας διαθέτουν επίπεδο ήθους και αυτοσεβασμού.

Το αδιάψευστο γεγονός να δημοσιογραφώ επί δεκαετίες στον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' 1977 - 2004, όπως και τα τελευταία χρόνια, από το 2009 στο διαδίκτυο με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', καθιστά αυταπόδεικτο ό, τι τόσο η προηγούμενη δημοτική αρχή, Κ.Κόκκορη, όσο και η τωρινή, επέλεξαν μια καθ' όλα άτιμη πρακτική.

Τονίζεται ό, τι στη πόλη μας τις δεκαετίες 70, και 80, που υπήρχαν οι ηλεκτρονικές μας μεταδόσεις δεν υφίστατο ούτε μια έντυπη εφημερίδα, και είμαστε οι μοναδικοί λειτουργοί οι οποίοι δεν συμπράξαμε ποτέ σε συστημική προπαγάνδα υπέρ κομμάτων και πολιτικών για το δήμο Γλυφάδας.

Επισημαίνεται ό, τι ακόμα και τη δεκαετία του 90, κατά την οποία λειτουργούσαμε καθημερινά με χιλιάδες ακροατών, και συνδιαμόρφωση του μεταδιδόμενου προγράμματος, δεν συμπράξαμε ποτέ σε συστημική προπαγάνδα υπέρ κομμάτων και πολιτικών για το δήμο Γλυφάδας, ενώ στον αντίποδα ορισμένοι φερόμενοι εκδότες και δημοσιογράφοι, χωρίς να διαθέτουν ούτε το ένα δέκατο των δικών μας αποδεκτών, έκαναν παιχνίδι με κόμματα και με πολιτικούς λαμβάνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Στο παρόν της Γλυφάδας: Το 2009 που επιλέξαμε να δημοσιοποιούμε τοπικά στη Γλυφάδα, και ειδικότερα στο διαδίκτυο, δεν υφίστατο καμία καθημερινή ενημερωτική ιστοσελίδα τοπικών ειδήσεων.

Θεωρώ ό, τι γνωρίζετε επαρκώς την ατιμία από τη πλευρά του Κ.Κόκκορη, όπως και στη συνέχεια από σειρά άλλων, στην διαμόρφωση όρων κλοπής της πνευματικής μας ιδιοκτησίας, με εμφάνιση δεκάδων ιστοσελίδων ενημερωτικού χαρακτήρα, και  με αρκετούς έμμισθους κάτω και πάνω από τα τραπέζια, τους οποίους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν οι αιρετοί στη πόλη μας, για εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, αντί για διαμόρφωση όρων πραγματικής τοπικής Δημοκρατίας.

Κύριε Δημήτρη Μπουντουτσίδη σας τιμά ιδιαίτερα να επιβραβεύεται έμμισθο δημοσιογράφο του κ.Παπανικολάου, ο οποίος διατελεί σε πληρωμένη υπηρεσία αμοιβόμενος με 1.500 ευρώ για το γραφείο τύπου του Δήμου Γλυφάδας, και παράλληλα από το ίδιο πρόσωπο σε εντεταλμένη υπηρεσία να ληστεύεται η πνευματική μου κατοχυρωμένη ιδιοκτησία ;

Μπορείτε να μας πείτε αν εσείς γνωρίζετε τι έκανε ο εν λόγω δημοσιογράφος επί δεκαετίες, και αν είχε ασχοληθεί με την πόλη της Γλυφάδας και με όσα απασχολούν το τόπο μας και τους συμπολίτες μας ;

Λυπάμαι αφάνταστα δεδομένου ό, τι με την κίνησή σας αναιρείται τον χαρακτήρα όσων δημοσιοποιείται κατά της διαπλοκής, της διαφθοράς, της κλεπτοκρατίας, και της αδιαφάνειας, διότι η εν λόγω θέση στο δήμο Γλυφάδας, όσο και όσα ακολούθησαν είναι καθαρά πρακτικές διαπλοκής, διαφθοράς, και κλεπτοκρατίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 - ΓΛΥΦΑΔΑ WEB 2009 - 2016

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εγώ δεν κέρδισα ποτέ επί δεκαετίες ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των συμπολιτών μας, και αυταπόδεικτα είχα κάνει την μεγαλύτερη επένδυση έναντι όλων των υπολοίπων, με λειτουργικά έξοδα που υπερβαίνουν τις 100.000 χιλ. ευρώ. Αν προσθέσουμε και τα έξοδα αγοράς μηχανημάτων, όπως και όσα κόστισαν δικαστήρια και λοιπά έξοδα, έπειτα των κατασχέσεων, το ποσό ξεπερνά τις 120.000 χιλ. ευρώ. 

Για όσα αναφέρω υπάρχουν τα παραστατικά, καθώς και μάρτυρες. Μπορείτε να κρίνετε τη στάση παρανομίας από τη πλευρά των κακοδιοικήσεων Κόκκορη - Παπανικολάου σε σύννομες αιτήσεις που έγιναν στο δήμο Γλυφάδας ; Παρακαλώ να ενημερωθείτε επαρκώς και να μας παρέχετε μια απάντηση. 

Οι εν λόγω με ληστεία πνευματικής ιδιοκτησίας εξυπηρετούν κομματικές πολιτικές σκοπιμότητες, όπως και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, και δεδομένου του καθολικού ελλείμματος διαμόρφωσης των πολιτικών οι οποίες απαιτούνται, θα υπάρξουν προσφυγές στην δικαιοσύνη για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως και δόλου από τη πλευρά ορισμένων πολιτικών στα έδρανα του δήμου οι οποίοι μεθόδευσαν και μεθοδεύουν την φυσική μου εξόντωση, δεδομένων των παρανομιών τους σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις οι οποίες δεν πέρασαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γλυφάδας.

Οι υπόλοιποι συμπολίτες μας αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει με δημόσια έκθετο το δημότη και πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο να υφίστανται όσα γνωρίζετε με διορισμούς ημέτερων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, και παρανομίες σε σύννομες αιτήσεις ; 

Είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα τι εξυπηρετούν οι εν λόγω, και πως χαρακτηρίζονται, όταν υπάρχουν ενέργειες και αιτήσεις μας από την εποχή Λανδράκη, και Σφακιανάκη, για διαφάνεια, μαζικότητα, και δημοκρατία στο τόπο μας, με ένα ( 1 ) μαζικό μέσο όλων των δημοτών ;

Διαβάστε την τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Μπουντουτσίδη για το συγκεκριμένο θέμα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρη Μπουντουτσίδη ποτέ δεν περίμενα επιβράβευση της ληστείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">