ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ


Ακούστε το ηχητικό της Αιτήσεως 


Με αίτηση του προς το υπουργείο Οικονομίας, και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, ο Γιάννης Κουρδομένος αξιώνει την διαμόρφωση πολιτικών για επαναλειτουργία του τοπικού ''Γλυφάδα FM'' 

Παραθέτουμε την Αίτηση για την δική σας ενημέρωση

Γιάννης Κουρδομένος - Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός
Καρχηδόνος 8
Γλυφάδα 16562
τηλ: 6998108166

Αίτηση 

Προς τον υφυπουργό 
Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ 
κ. Αλέξη Χαρίτση.

Επίσης ενημερώνονται, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υπουργός Επικοινωνιών Χρήστος Σπίρτζης, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΡΤ. 

Κύριε Υπουργέ σας ενημερώνω ό, τι λειτουργούσαμε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό επί δεκαετίες στην περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος δέχτηκε σειρά διώξεων και κατασχέσεων, με απόρροια το κλείσιμό του, και μεγάλη οικονομική ζημία.

Στο πλαίσιο του δικού σας σχεδιασμού ανάπτυξης μέσω ΕΣΠΑ, και δεδομένων πολλών αιτήσεών μας για αρωγή από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας, ο οποίος παρανόμησε στις αιτήσεις μας, ζητούμε την αρωγή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, στην χάραξη πολιτικών υποστήριξης και οικονομικής ενίσχυσης για αυτόν το σκοπό.

Η προσδοκία μας είναι να επαναλειτουργήσει ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', ο οποίος σημειωτέων ήταν ο πρώτος που λειτούργησε στα FM κύματα, και επιζητούμε από τη πολιτεία σχεδιασμούς οικονομικής υποστηρίξεως δια μέσω των ΕΣΠΑ, καθαρά για Ιδρυση, Εγκατάσταση, και επάνα-Λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ώστε να επαναλειτουργήσουμε.

Επισημαίνεται ως δημόσιο μέσο, και σαφώς σε καμία περίπτωση ως Ιδιωτικό.
( Σύμφωνα όσων έχουν ισχύσει εις βάρος ημών, από τους εκάστοτε κυβερνώντες, όπως και με παραχώρηση ετεροχρονισμένα σε κρατικό ραδιόφωνο της συχνότητας λειτουργίας μας, ( 91.00 MHZ ) όπως και τους ( 90, 60 MHZ) παράνομα σε κομματικό ραδιόφωνο, δικαιωματικά αξιώνουμε δημόσια δομή )

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κουρδομένος 

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου 

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση

Γλυφάδα 12/04/2016

Επισυνάπτουμε για τη δική σας ενημέρωση το σύνδεσμο: ΓΛΥΦΑΔΑ FM


* Λογίζεται δικαιοσύνη και αλλαγή σελίδας στο τόπο μας, αν στα νότια προάστια δεν υπάρξει μαζικότητα, πλουραλισμός, πολυφωνία,και ένα δημόσιο ραδιόφωνο;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">