ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η επίθεση στο πρώτο θέμα από τους καλοταϊσμένους !!!


«Σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου στις 11 το πρωι ( πρωί ) ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα επιτεθήκαμε στα γραφεία του Πρώτου Θέματος, στη Ν. Φιλοθέη Αμαρουσίου. Αφού πετάχτηκαν μπογιές στην πρόσοψη, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου όπως και σε δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας της εφημερίδας (και όχι εργαζομένων όπως ψευδώς αναφέρεται στα καθεστωτικά ΜΜΕ). Παρ'όλο που τα γραφεία της εφημερίδας βρίσκονται πλησίον του ΑΤ Νέας Φιλοθέης, οι σύντροφοι αποχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα».

Στο πρόσφατο παρελθόν, στις 16 Μαρτίου μέλη της αναρχικής ομάδας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο ξενοδοχείο Χίλτον. Οι δράστες έφτασαν μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου, όπου διαμένουν οι επικεφαλής των δανειστών που βρίσκονται στη χώρα μας, και κρέμασαν πανό. Προσήχθησαν 12 άτομα, τα οποία αφέθησαν ( αφέθηκαν ) ελεύθερα.

Στις 23 Φεβρουαρίου, 20 μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν στο στούντιο στην ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, με αποτέλεσμα ολιγόλεπτη διακοπή του προγράμματος. Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» επιχείρησαν να διαβάσουν ένα κείμενο στο δελτίο ειδήσεων τη στιγμή που ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος συνομιλούσε με την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.



Όπως αναφέρουν σε σχόλια όσοι παρακολούθησαν το βίντεο '' δεν το έκαιγαν ολόκληρο το κτήριο ;''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η επίθεση στο πρώτο θέμα από τους καλοταϊσμένους !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">