ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Μπουντουτσίδη

Τον κ. Μπουντουτσίδη τον σέβομαι για τις απόψεις του, διότι ενίοτε ασκεί καυστική κριτική επί παντός επιστητού, και ειδικότερα όσων αφορά την πολιτική, όμως, ως γνώστης του αντικειμένου θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός.
''Το ληστές πνευματικής ιδιοκτησίας ουδεμία σχέση με το πρόσωπο του κ.Μπουντουτσίδη, και αφορά όσους επέλεξαν την κλοπή της κατοχυρωμένης δικής μας επωνυμίας από το 1989 
για ηλεκτρονικό μέσο με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA ''.
Την φωτογραφία του την χρησιμοποίησα κάνοντας του γνωστό τι ισχύει σε τοπικό επίπεδο με την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, και ειδικότερα με δόλο από τη πλευρά ορισμένων συμπολιτών μας.

Είτε εν αγνοία του, είτε από ελλειπή προσοχή, έχει υποστηρίξει στα sosial media άτομα τα οποία όπως προείπα έκλεψαν πνευματική ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ιδιοκτησία. Όταν κάποιος κάνει Like σε μια ιστοσελίδα επιβραβεύει την κλοπή, και οι εν λόγω ''συμπολίτες'' μας με δόλο έπραξαν κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και επωνυμίας.

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ό, τι προσωπικά δεν μπορώ να λειτουργήσω ένα τηλεοπτικό σταθμό με την επωνυμία ANT1 - 2, η ακόμα και MEGA 24, η STAR Metropolitans, διότι καταφανέστατα δεν θα μου παρασχεθεί αδεία λειτουργίας λόγω κλοπής κατοχυρωμένης πνευματικής ιδιοκτησίας και επωνυμίας.

Στον αντίποδα έπειτα της κατοχύρωσης ηλεκτρονικού μέσου με την επωνυμία GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ, το 1989, όπως και του GLYFADA WEB - ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, το 2009, ακολούθησαν σειρά από τοπικές ιστοσελίδες συστημικού ενημερωτικού χαρακτήρα, κλέβοντας την κατοχυρωμένη επωνυμία και ιδιοκτησία, ώστε να αποπροσανατολίσουν τους συμπολίτες μας από την τέλεση εγκληματικού τύπου ενεργειών εις βάρος μας και του τόπου μας, η οποία συντελέστηκε από κόμματα και πολιτικά πρόσωπα.

Γνωρίζουμε, έχουμε τα αποδεικτικά, ό, τι πίσω από το σύνολο ιστοσελίδων, και εφημερίδων με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ, οι οποίες ακολούθησαν χρονικά έπειτα ημών, βρίσκονται πολιτικοί και κάπηλοι του τόπου μας, όπως και τα συμφέροντα ορισμένων, οι οποίοι συστηματικά ληστεύουν το τόπο μας, και κινούν νήματα κατά των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.

Το γεγονός ό, τι ορισμένοι πολιτικοί και κόμματα με ρουσφέτια απέκτησαν έρεισμα σε τοπικό επίπεδο, σε καμία περίπτωση δεν τους παρέχει καμία νομική υπόσταση στο να ληστεύουν όσα κατοχυρώθηκαν από εμάς προ δεκαετιών.

Είτε ελάχιστα, είτε απόλυτα, οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τα πεπραγμένα πολιτικών και κομμάτων στην Γλυφάδα, όσων αφορά την οικειοποίηση όσων άνηκαν σε εμάς, και σε κανένα άλλο απ' όσους ακολούθησαν χρονικά με δόλο.

Όσοι αξίωναν ψήφους δεν ψηφίστηκαν από τους συμπολίτες μας ώστε να καταργούν την τοπική δημοκρατία, και πολιτισμό, ληστεύοντας τους δημότες Γλυφάδας, για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. 

Πρόκειται για κορυφαία ΑΠΑΤΗ στον δήμο Γλυφάδας, από τη πλευρά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ελαχίστων του ΣΥΡΙΖΑ, και ορισμένων μελών αυτών των κομμάτων. 

Η υπόθεση δρομολογείται στην Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι υφίσταται δόλος από τη πλευρά αιρετών εις βάρος ημών και μεθόδευση για τα ιδιοτελή προσωπικά τους συμφέροντα. 

Άλλωστε μη ξεχνάτε ό, τι τόσο ο ένας εκ των ληστών της κατοχυρωμένης δικής μου ιδιοκτησίας, είναι έμμισθος του Παπανικολάου, και τοποθετημένος στο γραφείο τύπου του δήμου με 1.500 ευρώ το μήνα, όσο και ο έτερος αυτών ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, και ουδεμία σχέση έχει με την δημοσιογραφία.

Επίσης και άλλοι οι οποίοι ακολούθησαν χρονικά, κλέβοντας τον κατοχυρωμένο όρο ΓΛΥΦΑΔΑ, είτε για ιστοσελίδες, είτε για τοπικές εφημερίδες, είναι υποκινούμενοι από πολιτικούς, και αυταπόδεικτα ληστές πνευματικής ιδιοκτησίας και επωνυμίας.

Δεν υπάρχει πιο αισχρή και ελεεινή πράξη από τα αυταπόδεικτα σε τοπικό επίπεδο στη πόλη μας. 

Με βασικό δεδομένο κατοχύρωση επωνυμίας για συγκεκριμένο λόγο, όπως και το σύνολο ενεργειών εις βάρος ημών από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με διώξεις και κατασχέσεις, τα οποία επί δεκαετίες παρανομούν σε σύννομες δικές μας αιτήσεις, ενώ στον αντίποδα παρέχουν  τα χρήματα των δημοτών, όσο και υποστήριξη στους ληστές, καταφανέστατα καθίσταται σαφής η πολιτικοοικονομική διαπλοκή, όπως και τα κίνητρα για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Είναι πρωτοφανές πόσοι απατεώνες έχουν στραφεί κατά ημών και του τοπικού μας πολιτισμού, ''νομιμοποιώντας'' όσα αυταπόδεικτα ανήκουν σε εμάς. Ενδεικτικό και το παράδειγμα της ραδιοφωνίας στην οποία πρωτοστατήσαμε με τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και τα κόμματα βαθιάς σήψης, έπειτα από αιτήσεις παράβολα, αντί νομιμοποίησης στους πρωτεργάτες, παρείχαν κάλυψη και τα αδιάβλητο σε πέντε οικογένειες ημέτερων.

Το ίδιο ακριβός διαμορφώνουν σήμερα και στο διαδίκτυο, και στον τοπικό τύπο.

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ό,τι με την νοοτροπία αυτών των δόλιων ατόμων, παροτρύνεται να γεμίσει η Γλυφάδα με 100.000 χιλ. Ιστοσελίδες ενημερωτικού χαρακτήρα και με την επωνυμία ΓΛΥΦΑΔΑ ( οτιδήποτε ) διότι οι ίδιοι βρίσκονται έμμισθοι και ασφαλώς δεν διακυβεύεται το ελάχιστο για αυτά τα άτομα.

Ο βασικός στόχος τους είναι ο αποπροσανατολισμός, η συστημική προπαγάνδα, η κατάργηση της άσκησης κριτικής και ελέγχου, και σαφώς η πόλωση και ο κατακερματισμός ώστε να έχουν ιδιοτελή οφέλη. Δεν μπορεί σε μια πόλη να υπάρχουν 800 Γλυφάδα (...) οτιδήποτε, ενημερωτικού χαρακτήρα, δεδομένου ό, τι η επωνυμία για αυτό το σκοπό καταχωρήθηκε και κατοχυρώθηκε το 1989. 

'' Στη πόλη της Γλυφάδας δεν υφίστατο απολύτως τίποτα ηλεκτρονικού χαρακτήρα με αυτή την επωνυμία, πλην του δικού μας ηλεκτρονικού ΓΛΥΦΑΔΑ, το οποίο είναι γνωστό ποιοι πολέμησαν, δίωξαν, κατάσχεσαν, και τελικά έκλεισαν ''. 

Σαφώς οι γνωστοί μας κάπηλοι, επί δεκαετίες, για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα μπορούν να καταργούν εκ του ασφαλούς κατά το δοκούν ακόμα και την ισχύ των αυτονόητων, ακόμα και τα κατοχυρωμένα, γι' αυτό θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου. Οι κύριοι στα έδρανα του δήμου, όπως και όσοι πολιτεύονται τοπικά, επί αρκετά χρόνια αντιλαμβάνονται επαρκώς τι πράττουν , ειδικά όταν παρανομούν σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας.

Η τοποθέτηση του κ. Μπουντουτσίδη

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

Απρίλιος 2016

Αξιότιμε κ. Κουρδομένε,

Αρχικώς να σας ενημερώσω ότι, παρακολουθώ τον ηλεκτρονικό τύπο σπάνια και τούτο διότι, επί 40 χρόνια με μέσο όρο 12 με 13 ώρες ημερησίως ασχολούμουν με τους υπολογιστές λόγω του επαγγέλματος μου με συνέπεια να έχω μια αποστροφή προς αυτούς τα τελευταία χρόνια, όμως ασχολούμαι με αυτόν όταν χρειαστεί να γράψω κάποιο κείμενο-άρθρο και όπως σας είναι γνωστό, ορισμένα εξ αυτών κοινοποιώ σε όσους από εσάς έχω τα ε-μαιλ σας –κάτι που θα κάνω με την εν λόγω επιστολή μου-, επισημαίνοντας σας χωρίς να διεκδικώ τον τίτλο του επαγγελματία δημοσιογράφου.

Συνεπώς,

όπως καταλαβαίνετε δεν παρακολουθώ ανελλιπώς από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έως και σήμερα τον ημερήσιο ηλεκτρονικό τύπο, είτε αυτός είναι περιφερειακός είτε κεντρικός με αποτέλεσμα να μη έχω εικόνα σε καθημερινή βάση, παρακολουθώ μόνον τον έντυπο τύπο και που με ξεκουράζει περισσότερο.

Εν πάση περιπτώσει για να μη σας κουράζω, γνωστός της πόλης μας μου πληροφόρησε για ένα κείμενο σας στο Glyfadaweb.gr 7-4-2016 με την επίκληση «Δημήτρη Μπουντουτσίδη ποτέ δεν περίμενα επιβράβευση της ληστείας» και «Οι ληστές πνευματικής ιδιοκτησίας, σε μια πόλη ελλιπούς Πολιτισμού».

Προφανώς, ο κάθε αναγνώστης βλέποντας αναρτημένη και την φωτογραφία μου να αναρωτιέται όπως και εγώ με το εν λόγω κείμενο σας.

Διαβάζοντας αρχικώς το κείμενο σας προσπαθούσα να καταλάβω περί τίνος πρόκειται, στην επόμενη όμως ανάγνωση διαπίστωσα την πικρία σας που πιθανόν σας έχουν δημιουργήσει συνάδελφοι σας .
Επειδή όμως, αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάνατε αυτού του είδους σχόλια απευθυνόμενος προς εμένα για τους συναδέλφους σας και επειδή δεν γνωρίζω τις μεταξύ σας σχέσεις δεν μπορώ να εισέλθω στις διαπροσωπικές και διαχρονικές σας σχέσεις.

Πιθανόν με όσα δηλώνετε οι συνάδελφοι σας να σας έχουν πικράνει.

Όμως σε κάθε περίπτωση, προσωπικά εγώ, δεν είχα, ούτε έχω συμμετοχή ούτε γνώση των προσωπικών σας διαφορών και τυχόν διενέξεων.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

8-4-2016


* Διαβάστε το επίμαχο «Δημήτρη Μπουντουτσίδη ποτέ δεν περίμενα επιβράβευση της ληστείας»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Μπουντουτσίδη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">