ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άπαντες κρίνονται, και κυρίως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας

Είναι ολότελα άτιμο επί δεκαετίες διαπλεκόμενοι να αποκομίζουν εκατομμύρια, χωρίς άδειες λειτουργίας, και χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ στο Ελληνικό δημόσιο, και στον αντίποδα όσα ίσχυσαν κατά ημών στη Γλυφάδα, με δεκαετίες διώξεων και κατασχέσεων, ώστε να υφίστανται μονοπωλιακού χαρακτήρα ραδιοτηλεοράσεις στα χέρια λίγων ατόμων., όπως και μέλη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα έδρανα του δήμου.

Ειδικά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, γνωρίζοντας στη πλειονότητά τους, τι έπρατταν επί δεκαετίες τα κόμματα του παλαιοκομματισμού κατά των αριστερών και της Αριστεράς, έχουν συμπεριφερθεί με απόλυτα απαράδεκτο τρόπο.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, αντί να προωθήσουν την δικαίωση ενός αριστερού, ο οποίος επί δεκαετίες υπερασπιζόταν δημόσια το πολίτευμα και το Σύνταγμα, τα οποίο είχαν καταργήσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, υπηρετώντας συγκεκριμένες οικογένειες διαπλοκής, δεν μας συνέδραμαν σε κανένα βαθμό.

Αμέσως μετά τις εκλογές, τους ζητήθηκε να περάσει ΨΗΦΙΣΜΑ ώστε να οδηγηθεί στην κεντρική επιτροπή, και στην κυβέρνηση, με συγκεκριμένο θέμα την αποκατάσταση έπειτα από δεκαετίες καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, και η επιλογή ορισμένων αχαρακτήριστων ήταν να παρακάμψουν το καταστατικό του κόμματος για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. 

Αμέσως μετά αρκετοί βρέθηκαν σε έμμισθες καρέκλες με παχυλούς μισθούς, και έκτοτε δεν έχει υπάρξει ούτε μια ( 1) συνέλευση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, άρα καθίσταται σαφές ό, τι υπάρχει δόλος από τη πλευρά ορισμένων, και ίσως έχει υπάρξει κατεύθυνση από κυβερνητικής πλευράς για τις ενέργειες τους.

Όπως γράψαμε και σε άλλο κείμενο, ορισμένοι από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, είχαν την επιδίωξη να γίνουν βουλευτές, άλλοι να γίνουν περιφερειακοί σύμβουλοι, άλλοι πρόεδροι, και άλλες διευθύντριες, κ.α., και στον αντίποδα να μην υπάρξει η δικαίωση όσων αγωνίστηκαν επί δεκαετίες για την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ώστε οι ίδιοι/ες να απολαμβάνουν θεσμικές καρέκλες και υψηλούς μισθούς. 

Θα βρισκόντουσαν σήμερα σε αυτές τις καρέκλες ;

Θα ίσχυε σήμερα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αν δεν είχαν προηγηθεί οι αγώνες δεκαετιών ;

Γιατί κρύβεστε από την πραγματικότητα, και γιατί έχετε κλειστή τη Δημοκρατία ; Σας εξαγόρασαν ; Είναι πολλά τα χρήματα ;

Και τελικά τι γίνετε με την Αριστερά ; Την πουλήσατε και εσείς ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άπαντες κρίνονται, και κυρίως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">