ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα τέσσερα Εθνικά κανάλια να δοθούν στον Ελληνικό λαό

Από εμάς δεν πήρατε de facto την εντολή για νομιμοποίηση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ μιας ολιγαρχίας. 

H δική μας ΕΝΤΟΛΗ ήταν αποκατάσταση της δημοκρατίας, και δικαίωση όσων είχαν υποστεί τα πάνδεινα για την εδραίωση της μαφίας των πολιτικοοικονομικών διαπλεκόμενων.


Δεδομένης της δημόσιας διαβούλευσης για τα τέσσερα εθνικά κανάλια, τα οποία για εμάς, (οι οποίοι παραμένουμε γνήσιοι Αριστεροί και δεν έχουμε αποκομίσει ούτε μια δεκάρα στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ) αποτελούν νομιμοποίηση της διαπλοκής λίγων οικογενειών.

Πριν την δημόσια διαβούλευση για την νομιμοποίηση της διαπλοκής τονίζουμε, ό, τι συμμετείχαμε και στην προηγούμενη δημόσια διαβούλευση για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, και δεν γνωρίζουμε πως ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Παππάς, όπως και η κυβέρνηση, έλαβε υπόψιν τους όσα προτείναμε ως πρωτεργάτες των FM και όσων ακολούθησαν στη χώρα μας.  

Η δική μας πρόταση ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι: Η κυβέρνηση να φροντίσει το τέλος της Διαπλοκής και ιδιοκτήτης των Εθνικών καναλιών να γίνει ο ληστεμένος Ελληνικός λαός.

Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός οφείλουν την πραγματική αποκατάσταση της Δημοκρατίας, άρα νομικό πλαίσιο ( σχέδιο νόμου ) το οποίο να παρέχει τη δυνατότητα οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ Εθνικού χαρακτήρα να είναι συνολικά οι Έλληνες πολίτες.

Μια μετοχή σε κάθε Ελληνική οικογένεια, και το λαό Ιδιοκτήτη και λειτουργό των Εθνικών μέσων στη χώρα μας, ώστε να δημιουργηθούν δημοκρατικά μαζικά μέσα ιδιοκτησίας του Ελληνικού λαού, αντί των γνωστών λίγων οικογενειών. 

Άλλωστε όλες αυτές οι οικογένειες Διαπλοκής 26 ετών ουδεμία σχέση είχαν με το αντικείμενο και τον χώρο, άρα μπορεί να υπάρξει το θεσμικό πλαίσιο για πραγματική δημοκρατία και μαζικά ΜΜΕ του Ελληνικού λαού. Όλων των πολιτών. 

Μπορείτε να το δημιουργήσετε, η το φορτίο της Ριζοσπαστικοποίησης και της πραγματικής Αριστεράς είναι πολύ βαρύ για τις πλάτες σας ;

Προσωπικά ήδη θα είχα δρομολογήσει το κλείσιμο όλων των τηλεοπτικών σταθμών Εθνικής εμβέλειας τα οποία λειτουργούν χωρίς Άδειες λειτουργίας. 

Μάλλον ξεχνάτε εύκολα πόσα έκλεισαν καταχρηστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως και την ΕΡΤ, προασπιζόμενοι μια χούφτα οικογένειες Διαπλοκής.

Καλημέρα σας 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Προσωπικά εμπιστεύομαι πλήρως τις δυνατότητες του Ελληνικού λαού, όλων των πολιτών, όπως και την φερεγγυότητά τους σε σχέση με λίγες οικογένειες οι οποίες νέμονται την δημοκρατία στη χώρα μας, και θεωρώ ό, τι μπορούν να παρέχουν ποιοτικότερο επίπεδο και αναβάθμιση της τηλεοράσεως στη χώρα μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα τέσσερα Εθνικά κανάλια να δοθούν στον Ελληνικό λαό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">