ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η νομιμοποίηση της διαπλοκής δεν αποκαθιστά την δημοκρατία στη χώρα μας

Δημοσιοποιούμε για την ενημέρωσή σας αίτηση προς το υπουργείο Επικρατείας, και τον υπουργό Νίκο Παππά, τονίζοντας ό, τι η νομιμοποίηση τεσσάρων οικογενειών Διαπλοκής δεν αποκαθιστά την δημοκρατία στη χώρα μας.

Όταν ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ήταν μαθητές λυκείου, εμείς καθημερινά δίναμε τον αγώνα κατά του παλαιοκομματισμού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεχόμενοι συστηματικά διώξεις και κατασχέσεις. 

Η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από δυο χρόνια, ήταν και απόρροια δεκαετιών δικού μας αγώνα κατά του παλαιοκομματισμού, και δυστυχώς δεν μας αναγνώρισαν το ελάχιστο τα μέλη της τοπικής μας ΟΜ.

Γιάννης Κουρδομένος
Καρχηδόνος 8
Γλυφάδα 16562
τηλ: 6998108166
mail: glyfadaweb@gmail.com
site: www.glyfadaweb.gr

Αίτηση 

Προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά

Εμείς είμαστε οι πρωτεργάτες των FM και της Ιδιωτικής Ραδιοτηλεοράσεως, και αναμένουμε από την κυβέρνηση την δικαίωσή μας 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, ώστε οι επιτήδειοι της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ) να ληστεύουν το τόπο μας, το ''πολιτισμό'' μας, και την τοπική μας ''δημοκρατία'', και μια πολιτικοοικονομική συμμορία για τα οφέλη της να διαμορφώνει όρους της φυσικής μας εξόντωσης 

Είναι ολότελα άτιμο επί δεκαετίες διαπλεκόμενοι να αποκομίζουν εκατομμύρια, χωρίς άδειες λειτουργίας, και χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ στο Ελληνικό δημόσιο, και στον αντίποδα όσα ίσχυσαν κατά ημών με δεκαετίες διώξεων και κατασχέσεων, ώστε να υφίστανται μονοπωλιακού χαρακτήρα ραδιοτηλεοράσεις στα χέρια λίγων ατόμων...

Ο, τι βλάβες έχω υποστεί από το 1999, και καθημερινά με επιδείνωση της υγείας μου, θα βαρύνει και εσάς, και θα προσφύγω κατά δημάρχων, της κυβερνήσεως, και του συνόλου των αρμοδίων υπουργών και όσων διετέλεσαν αρμόδιοι, για παρανομίες επί δεκαετίες σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις, με στόχο και δόλο την φυσική μου εξόντωση, ενώ αυταπόδεικτα ΣΥΝΟΛΙΚΑ υπηρετούσαν τις γνωστές οικογένειες ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Αν νομιμοποιήσετε πριν από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, και των πρωτεργατών στη χώρα μας, τα διαπλεκόμενα, εσείς οι ίδιοι καταργείτε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και θα κινηθώ δικαστικά κατά παντός υπευθύνου.

Μεριμνήστε αρχικά για τη δική μας δικαίωση, και την σύννομη επαναλειτουργία, δεδομένου ό, τι εμείς πρωτοστατήσαμε, εμείς είμαστε οι πρωτεργάτες του χώρου.

* Καταθέσαμε σύννομα αιτήσεις επί τρεις δεκαετίες, από  τα αρμόδια υπουργεία, το ΕΣΡ, τους δημάρχους, υπουργούς, πρωθυπουργούς, μέχρι και το πρόεδρο της Δημοκρατίας, και συνολικά οι εμπλεκόμενοι δήμαρχοι και υπουργοί παρανομούσαν υπηρετώντας την αντισυνταγματική λειτουργία μιας χούφτας οικογενειών Διαπλοκής. 

Εμείς είμαστε οι πρωτεργάτες του χώρου στην Ελλάδα, και δεν μας επέτρεψαν να ζήσουμε σύμφωνα των επιλογών μας στο τόπο μας, δεδομένου ό, τι υπήρξαμε πριν από το σύνολο των υπολοίπων τους οποίους υπηρετούσαν, ενώ εμάς μας είχαν συστηματικά σε πλαίσιο διώξεων και κατασχέσεων επί 40 χρόνια.

Να δοθεί τέλος στην Αντιδημοκρατικότητα, η οποία διέπει σχεδόν το σύνολο, και να υπάρξει πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δημοκρατικότητα με ιεράρχηση από τη πλευρά της κυβερνήσεως, και σαφώς όχι αναπαράγοντας τις πρακτικές του παλαιοκομματισμού και όσα βρήκαν από αυτόν.

Πρώτα θα δοθεί λύση σε όσους προηγήθηκαν στο χώρο, και έπειτα στους υπολοίπους._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η νομιμοποίηση της διαπλοκής δεν αποκαθιστά την δημοκρατία στη χώρα μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">