ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δήμος Γλυφάδας έχει βγάλει επιδόματα σε Αλβανούς και Αφρικανούς

Ο δήμος Γλυφάδας έχει βγάλει επιδόματα σε Αλβανούς και Αφρικανούς, ενώ στον αντίποδα οι κακοδιοικήσεις Γλυφάδας, όπως και πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα, παρανόμησαν επί σύννομων αιτήσεων σε αιτήσεις Γλυφαδιωτών δικαιούχων.

Τόσο ο Κώστας Κόκκορης, όσο και η κ. Νατάσα Αργυροπούλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, λίαν συντόμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη, δεδομένων πρωτοκολλημένων αιτήσεων Γλυφαδιωτών, από το 2012, και την αυταπόδεικτα καθολική αδράνεια από τη πλευρά των εν λόγω εκλεγμένων, και διοικούντων στο δήμο Γλυφάδας, να μεριμνήσουν για καταβολή στους δικαιούχους.

Στον αντίποδα, έχουμε τα πειστήρια, το σύνολο των αποδεικτικών, ό, τι από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας, έχουν δοθεί επιδόματα σε Αλβανούς, και Αφρικανούς, οι οποίοι δεν πάσχουν από κάποια ασθένεια, και δεν διαθέτουν ποσοστά αναπηρίας.

Προς γνώση και επίγνωση των συμπολιτών μας, για τη δράση των φερόμενων καταλλήλων για τα κοινά, και ειδικότερα για την κ. Αργυροπούλου, η οποία άλλαξε και στρατόπεδο ώστε να συνεχίζει το θεάρεστο έργο της.

Σήμερα καθίσταται αυταπόδεικτη η πλήρης συντεχνία από τη πλευρά όσων αξίωσαν την εκλογή τους τοπικά, όπως και η εγκληματική τους δράση με δόλο κατά των δημοτών Γλυφάδας.

Τονίζεται ό, τι προωσωπικά δεν είμαστε ούτε εθνικιστές, ούτε ρατσιστές, και το γνωρίζουν άπαντες επί δεκαετίες, όμως, έχουμε τα πλήρη στοιχεία μεθοδευμένων ενεργειών κατά των δημοτών Γλυφάδας, έπειτα από αιτήσεις στο δήμο και άρνηση - παρανομία από τη πλευρά αιρετών , οι οποίοι σε περιπτώσεις Αλβανών και Αφρικανών, λειτούργησαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, και σαφώς παρέχοντας επιδόματα σε άτομα τα οποία δεν πάσχουν από κάποια ασθένεια.

Αυτά τα επιδόματα αφαιρέθηκαν από τους πράγματι δικαιούχους, και δόθηκαν σε διαφορετικά άτομα, σύμφωνα προσωπικών λόγων από τη πλευρά όσων έχουν εκλεγεί στο δήμο.

Κυρία Καυκά γνωρίζετε κάτι επί του συγκεκριμένου ζητήματος ;
Η κ. Αργυροπούλου γνωρίζει την παρανομία επί ημερών Κόκκορη...και επέλεξε να απομακρυνθεί χωρίς να τοποθετηθεί και χωρίς να πράξει ως όφειλε ... 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δήμος Γλυφάδας έχει βγάλει επιδόματα σε Αλβανούς και Αφρικανούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">