ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποιοι, πως, και από ποιους, θα διοριστούν στην Ε.Ε.Τ.Τ;

Επί ενάμιση χρόνο παρακολουθούμε τα στεγανά από γνωρίζοντες σε όλους τους τομείς, όπως και όσα προκύπτουν ενώ βρισκόμαστε σε πλήρη άγνοια.

Οτιδήποτε διαμορφώθηκε στον ενάμιση χρόνο, κατά την προσωπική μας εκτίμηση, δεν πληρούσε τα κριτήρια της αριστεράς, και σε πλειάδα περιπτώσεων βρεθήκαμε εξαπίνης. 

Ένα από τα συγκεκριμένα ζητήματα του παρόντος είναι και η πλαισίωση της Ε.Ε.Τ.Τ, και συγκεκριμένα εμείς έχουμε βασικά και ουσιαστικά προηγούμενα, όπως και σειρά προτάσεων, οι οποίες αφορούν τόσο τις τηλεπικοινωνίες, όσο και το διαδίκτυο.

Είναι γνωστό ό, τι η Ε.Ε.Τ.Τ παρέχει και την ''αδειοδότηση'' των domain name, όπως επίσης είναι γνωστό ό, τι δεν υπάρχει επάρκεια ελεγκτικών μηχανισμών όσων αφορά το πλαίσιο ''αδειοδοτήσεων''.

Επίσης, η λειτουργία της  Ε.Ε.Τ.Τ  επί αρκετά χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξυπηρετούσε το μεγάλο κεφάλαιο, (την διαπλοκή) και σειρά υπαλλήλων της επιτροπής, όπως και αποσπασμένοι του ΟΤΕ, οι οποίοι βρίσκονταν είτε στο υπουργείο τηλεπικοινωνιών, είτε στην Ε.Ε.Τ.Τ, είναι υπόδικοι σε σειρά δικαστικών υποθέσεων.

Η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία, και η αλληλεγγύη, ήταν σχήματα λόγου κύριοι της κυβερνήσεως ; Εμείς έχουμε βασικούς λόγους να επιζητούμε καθοριστικής σημασίας αλλαγές, και να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας σε όλους τους τομείς.

Θα παρακάμψετε για πολλοστή φορά την συμμετοχή όσων βρίσκονταν διορισμένοι στην Ε.Ε.Τ.Τ από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων κατά ημών ;

Ποιοι, πως, και από ποιους, θα διοριστούν στην Ε.Ε.Τ.Τ;

Έχετε υπόψιν σας πόσα χρόνια ταλαιπωρούμε έπειτα από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ;

Τονίζεται ό, τι ενώ πρωτοστατήσαμε στο χώρο, και ειδικότερα των FM, εμείς στην ΕΡΤ επί 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν χωράγαμε. Ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ χωράμε, άσχετα αν εμείς τρώγαμε την βροχή επί ημέρες ώστε να μην κλείσουν την ΕΡΤ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και σαφέστατα δεν θυμόμαστε ούτε τον Ταγματάρχη, ούτε τον Τσακνή. Σαφώς ούτε στο ΕΣΡ χωράγαμε, και σαφέστατα πολύ περισσότερο στην Ε.Ε.Τ.Τ, τα οποία προασπίζουν τα συμφέροντα έξι οικογενειών. 

Αύριο τι θα προασπίζουν κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ;


Γιάννης Κουρδομένος

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας


* Το παρών αποστέλλεται στους αρμοδίους υπουργούς και στην κυβέρνηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποιοι, πως, και από ποιους, θα διοριστούν στην Ε.Ε.Τ.Τ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">