ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Extra bonus 12.500 χιλ στο παράνομο Γκολφ Γλυφάδας

Ολόκληρη η δημοτική εταιρεία ΓΚΟΛΦ Α.Ε. στερείται αδείας από τα αρμόδια κρατικά όργανα και υπηρεσίες, και το γεγονός είναι γνωστό πολλά χρόνια, όμως, γνωστό δεν είναι στους συμπολίτες μας τι ισχύει στο Γκολφ με όσους έχουν τοποθετήσει οι παρατάξεις Γλυφάδας.

Διαβάστε στο δημοσίευμα της notia-press.gr όσα ισχύουν στο γκολφ Γλυφάδας, και σύντομα έρχεται η υπόθεση της αγοράς δέντρων και φυτών αξίας πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, η οποία κρύβει διαπλοκή και (...).

Στις 19/9/2015 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγώνας που γίνεται πολλά χρόνια κάθε χρόνο στο Γκολφ της Γλυφάδας της εταιρείας TURKISH AIRLINES και για την φιλοξενία του χώρου που θα τους παρείχαμε πήραμε ως Δημοτική επιχείρηση από την εταιρεία το ποσόν των 2.500,00 ευρώ.

Στις 29/9/2015, δέκα μέρες μετά, με τον αριθμό πρωτ. 6235 έγινε εισήγηση του γεωπόνου (δουλεύει νόμιμα ο γεωπόνος του Δήμου μέσα στο γκολφ; Μήπως παρανομείτε κι εδώ; το όνομά του σε οποιονδήποτε το ζητήσει για έλεγχο) για να γίνει προμήθεια φυτών, συντήρηση αυτόματου ποτίσματος στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και να ομορφύνει ο χώρος για την τέλεση του αγώνα της εταιρείας, που έγινε πριν από 10 ημέρες!!!!

     

Στις 5/10/2015, μετά από μία εβδομάδα και με την υπ. αριθμό 121 απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο εγκρίνει την εισήγηση του γεωπόνου και αποφασίζει να γίνει η τοποθέτηση φυτών που βάσει τιμολογίου στοίχισαν στο γκολφ τα φυτά 2.389,84 ευρώ. Δηλαδή περίπου όσα πήραμε ως επιχείρηση από την εταιρεία με κέρδος εκατό δέκα ολόκληρα ευρώ!!!!
Έβαλαν τα φυτά πριν την διεξαγωγή του αγώνα της TURKISH AIRLINES που διεξήχθη στις 19/9/2015, ο γεωπόνος εισηγήθηκε την παραλαβή των φυτών μετά από δέκα ημέρες που ήδη τα είχαμε βάλει και το διοικητικό συμβούλιο τα ενέκρινε να τοποθετηθούν με ανάθεση σε κάποιον εργολάβο μετά από 17 ημέρες, που ήδη είχαν τοποθετηθεί. Και όλη αυτή η βαβούρα για να εξυπηρετήσουμε την εταιρεία με κέρδος 110 ευρώ!!!!!

Από οτι πληροφορούμαστε, και για το 2016 έκλεισε τη συμφωνία η TURKISH AIRLINES να γίνει ο αγώνας στο γκολφ της Γλυφάδας πάλι με 2.500,00 ευρώ.

Εδώ όμως προκύπτουν πολλά, τεράστια ερωτηματικά, για το αν αυτό το διοικητικό συμβούλιο πραγματικά εξυπηρετεί τα δημοτικά συμφέροντα ή κάποιων άλλων. 

Φυσικά οι διοικούντες αμοίβονται πλουσιοπάροχα από το δημοτικό ταμείο της επιχείρησης, όπως οι κ.κ. Λεβετσοβίτης, Σκαλτσάς, Γερογιαννάκη, χωρίς να υπολογίζουμε κάποια έκτακτα πριμ και για κάποιους άλλους μέσα από το διοικητικό συμβούλιο.

Όλα τα χρόνια, τουλάχιστον τα τέσσερα χρόνια της προηγούμενης διοίκησης που η σημερινή δημοτική αρχή τους αποκαλούσε προεκλογικά με άσεμνες λέξεις περί ηθικής και εντιμότητας, αυτή η διοίκηση λοιπόν πόσα νομίζετε ο,τι χρέωνε την TURKISH AIRLINES για κάθε φορά που χρησιμοποιούσε το γήπεδο του Γκολφ; Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000,00)!!!! Κάθε χρόνο!!!! Ξεχωριστά τα φυτά, ξεχωριστά τα λάβατα, ξεχωριστά τα σημαιάκια. Δεκαπέντε χιλιάδες καθαρά έμπαιναν στο ταμείο της δημοτικής εταιρείας. 

Αυτοί, οι σημερινοί διοικούντες, οι έντιμοι, οι ηθικοί, οι (άντε να μην τους πω...) τους παίρνουν 2.500,00 ευρώ, πληρώνουμε όλα τα φυτά εμείς και μας μένουνε μόνο εκατόν δέκα ευρώ κέρδος!!!!!! Ενώ οι άλλοι τόσα χρόνια τους έπαιρναν καθαρά 15.000,00 ευρώ.

Κύριε Κουρουπάκη, Λεβετσοβίτη, Σκαλτσά, Γερογιαννάκη και ότι άλλο συναπάντημα υπάρχει εκεί, καταλαβαίνετε τι κάνετε; Εν ψυχρώ εγκληματείτε σε βάρος της Δημοτικής περιουσίας. Είσαστε υπεύθυνοι για παράβαση στην υπηρεσία και απιστία σε αυτήν. Πως μπορούμε να μην σκεφθούμε, σύμφωνα με τις ενέργειες που κάνετε ο,τι ίσως υπάρχει κάποια κρυφή συμφωνία και τα χρήματα πάνε σε κάποιες άλλες τσέπες; Ποιος νοήμων δεν θα αναρωτιόταν για κάποια τέτοια, ίσως, συμφωνία;

Ακόμα ακόμα, έρχεται και μία άλλη περίπτωση που βγάζει μάτια ο,τι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Για την εκδήλωση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ η δημοτική εταιρεία του Γκολφ εισπράττει από τους διοργανωτές 5.000,00 ευρώ. Από την TURKISH AIRLINES τα μισά!!!! Και αυτά πεταγμένα σε φυτά.

Εδώ θα επαναλάβουμε αυτό που ήδη έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας. Δεν τα βγάζουμε στη δημοσιότητα τα οικονομικά σκάνδαλα για να τα μάθουν οι της αντιπολίτευσης. Εκτιμούμε ο,τι τα γνωρίζουν, αφού συμμετέχουν στο Διοικητικό συμβούλιο και εκπρόσωποί τους. Δεν μιλάνε για τους δικούς τους λόγους, αφού συμμετέχουν κι αυτοί σε αυτό το οικονομικό έγκλημα σε βάρος του Δημοτικού ταμείου. Δεν τους λέμε τους Δημοτικούς συμβούλους και αναφερόμαστε σε αυτούς ως πολιτικές πατσαβούρες, έτσι για να τους υποτιμήσουμε απλά.

Τα λέμε για τους απλούς αναγνώστες μας, να μαθαίνουν και να έχουν τη δική τους κρίση. Άλλωστε, εκτός από απειλές και ύβρεις προς την εφημερίδα μας, δεν έχουμε εισπράξει μέχρι τώρα, καμία απάντηση σε αυτά που καταγγέλλουμε. Ευελπιστούμε ο,τι κάπου θα υπάρχει κάποιος αδιάφθορος δημόσιος λειτουργός και θα ψάξει τις καταγγελίες μας. 

Εμείς θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις των σκανδάλων για το Γκολφ (υπάρχουν πάρα πολλά), για το γκαράζ (υπάρχουν πάρα πολλά) και για κάποιους ορόφους του Δημαρχείου που επικρατεί η οικονομική σήψη και η οικονομική διαφθορά.

Yποσημείωση: Σύμφωνα με όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας, με παράνομες Α.Ε, απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, διορισμούς κατά το δοκούν συγγενών και φίλων, διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα, κ.α., εσείς γνωρίζετε τους λόγους που παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις οι παρανομούντες;

Αν υπάρξει εξυγίανση σε τούτη τη χώρα, και εύρυθμη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη, υπό φυσιολογικούς όρους, η πλειονότητα αιρετών στο δήμο Γλυφάδας θα έχει ευχάριστη παραμονή για αρκετά χρόνια στον Κορυδαλλό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Extra bonus 12.500 χιλ στο παράνομο Γκολφ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">