ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξη ιδιαίτερη προσοχή στο τι θεσμοθετείται για την Ραδιοτηλεόραση



Οφείλω να επιστήσω την προσοχή σας όσων αφορά το θεσμικό πλαίσιο για την ραδιοτηλεόραση. 

Έπειτα την ολοκλήρωση θεσμικού πλαισίου ( σχέδια νόμου ) για την ραδιοτηλεόραση, αν δεν ισχύσει πραγματική δημοκρατικότητα στα ερτζιανά, καλείστε να αναλάβετε την συνολική ευθύνη, όπως και το σύνολο των μελών του κόμματος.

Εμείς αναμένουμε την κάλυψη των προεκλογικών δεσμεύσεων, για Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, και Αλληλεγγύη, τα οποία αν δεν ισχύουν στα ερτζιανά, όσων αφορά την ραδιοτηλεόραση, ο βασικός υπεύθυνος θα είναι το κόμμα και το σύνολο των μελών, τα οποία πρέπει να επωμιστούν την συνολική ευθύνη και για όσους προηγήθηκαν από το 1987 μέχρι σήμερα.

Το σύνολο των μελών, και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν υπάρξει δημοκρατικότητα στα ερτζιανά, με ορθό νομικό πλαίσιο, θα βαρύνονται και για τα 26 χρόνια πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, όπως και για τα πεπραγμένα των αρχιερέων της διαπλοκής.

Τουλάχιστον προσωπικά αν δεν καλύψετε δημοκρατικά την ραδιοτηλεόραση, θα φορτώσω την συνολική ευθύνη στο κόμμα και τα μέλη του κόμματος, όπως και στην ηγεσία στην οποία βρίσκεστε εσείς και ο Νίκος Παππάς.

Εσείς βρεθήκατε στο Μαξίμου, ο Νίκος Παππάς στο υπουργείο Επικρατείας, οι λοιποί σύντροφοι σε σειρά έμμισθων θέσεων, και ενώ για εσάς πρέπει να ισχύει σήμερα η Δημοκρατία, και η Δικαιοσύνη, αυταπόδεικτα για εμάς ούτε ισχύουν, ούτε τα διαπιστώσαμε ακόμα, άρα λοιπόν εφιστούμε την προσοχή σας.

Πήρατε την λαϊκή εντολή με συγκεκριμένες δεσμεύσεις για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία, όπως και ρύθμιση της Αντισυνταγματικά λειτουργούσας Διαπλοκής, και δεν τιμά ιδιαίτερα κανένα Έλληνα, και ειδικότερα πρωθυπουργό, οι πολίτες να τον αποκαλούν ψεύτη. ( Ήδη εμάς μας αποκαλούν ψεύτες, χωρίς να φέρουμε ευθύνη για όσα αποφασίζονται από τα κυβερνητικά στελέχη, και σαφέστατα εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να υπάρξει δικαιοσύνη και δημοκρατία για το σύνολο του Ελληνικού λαού )

Γιάννης Κουρδομένος 
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Στην εν λόγω περίπτωση καθίσταται σαφές ό, τι για πολλοστή φορά ισχύει ''και δαρμένος και φταίχτης'', διότι οι υπόλοιποι δεν πρωτοστάτησαν στο χώρο, ούτε προασπίστηκαν τον χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών δεχόμενοι διώξεις και κατασχέσεις, ούτε ήταν αυτοί που πριν από δεκαετίες κατήγγειλαν καυτηριάζοντας τους πολιτικούς του παλαιοκομματισμού και τους αρχιερείς της διαπλοκής. 

Αν σήμερα είσαι πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρα, βασικά το οφείλεις και σε εμένα προσωπικά, διότι ήμουν ο μόνος πριν από δεκαετίες που τοποθετήθηκα δημόσια ( Ραδιοφωνικά ) για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα μας. ''Μια από αυτές ήταν και η ηλικία των αρχηγών των κομμάτων, μια δεύτερη η διαπλοκή των ολιγαρχών, μια τρίτη ο παλαιοκομματισμός, μια τέταρτη η οικογενειοκρατία, μια πέμπτη οι γραβάτες, και δεν συνεχίζω διότι χρειάζεται ολόκληρος τόμος (...) και δεδομένου ό, τι οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα γνωρίζουν ποιος είμαι και τι διακήρυξα, και τι ισχύει σήμερα έπειτα από δεκαετίες''.

Βασική μας υποχρέωση να ''πετάξουμε'' τους υποκριτές ώστε να υπάρξουν σαφείς αλλαγές. Ορισμένοι διαχρονικά λειτουργούν παρασκηνιακά, εμείς λειτουργήσαμε επί δεκαετίες αποκλειστικά επώνυμα και ΔΗΜΟΣΙΑ, και καθίσταται σαφές ποιοι αποτελούν το λάθος. Δυο μέτρα και σταθμά επί παντός επιστητού, και με λίγο θράσος ακόμα και σήμερα ορισμένοι επιβραβεύονται ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξη ιδιαίτερη προσοχή στο τι θεσμοθετείται για την Ραδιοτηλεόραση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">